aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yemeksepeti yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sipariş yollayan yerler var tabi de bira getirmiyolar, şu an yemek için tek bahanem buz gibi bi bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Salak gibi oturmaya başladım gene sabahlara kadar ,resmen uykuya direniyorum anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 saat sabahın 5 i ve karnım çok aç , birazdan patates kızartıcam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ekmek yok ekmek :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bizim gönlümüz gönlümüz fırın, Sevgimiz ekmek, Gün gelir bizede düşer birini ilk buluşmada ekmek. zaaaaaaaaaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 xaty said: Sipariş yollayan yerler var tabi de bira getirmiyolar, şu an yemek için tek bahanem buz gibi bi bira Sipariş verdiğin yere göre değişiyor o ya, notlar kısmına yazdığım her seferde getiren eleman almıştı bira. Biraz bahşişi bol tut aldırırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 xaty said: Bir an önce yatıp uyumak istiyorum ama akşam yemeği yemedim. Çıkıp bişeyler atıştırıp bi bira gelsem çok süper olcak ama öyle böyle üşenmiyor değilim.. Günlük beni şu bara ışınlasana, veya ordan bi bira bi de shrimp/tavuk kızartma bişeyler getirsen de olur copry said: Komik misin gunluk?!!! çokomik ışınlanmayı bul , bara ışınlan tabi soğuk bira süper bişey , hı hı . ben de bahamalara ışınlanıyım diyorum aklıma daha mantıklı bi yer gelmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sabah sabah telefon geldi uyku sersemi açmışım konuşmadım geri aradılar açmadım, meraktan geri arayınca aylardır girmeye çalıştığım firma iş görüşmesi için aradığını öğrendim. Götüm götüm yusufladım adrenalin depoladım damarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 two cannibals are eating a clown. one says to the other: "does this taste funny to you?" ahajhasdgaskas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bugün zaman tembel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bastım istifayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hayirli olsun.. Atlanta greenville arasi istanbuldan eskisehire gider gibi hissediyorum, tek eksigi ilhan tan/tuna tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 indiriyoz, bakalım hayır mı şer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yeni kalktım , dolaptaki çiğ köfteyi yiyorum günlük saat 06:34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 okurken ağzıma mide sıvısı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 moda sahile indim koşayım dedim parkur kısa yaş ortalaması 165 bide maymun kaçmış bi tane 2-3 gündür ona denk geldim ahah çok sevimli it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 A neutron walks into a bar. 'I'd like a beer' he says. The bartender promptly serves up a beer. 'How much will that be?' asks the neutron. 'For you?' replies the bartender, 'no charge' aghahagfasdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Günlük, 18. sayfayı sabırsızlıkla bekliyorum son üç sayfadan sonra. Bakalım Mc_Lovin ne gibi İngilizceyi yeni öğrenen liseli esprileriyle coşturacak bizi yeni sayfada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hayranıma gelsin o zaman Varlığını sorgulayan tencereye ne der? -Emaye tencere? aghaghahssssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 McLovin "ayran içtin mi"yi de bekliyoruz sabırsızlıkla. Hem bu espriyle belki politik gönderme de yapmış olursun? Ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 I wish I were a fish in your dish verelim. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ulan hadi bakalim olacak sanki bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 mahkeme ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar