Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xaty said:

Sipariş yollayan yerler var tabi de bira getirmiyolar, şu an yemek için tek bahanem buz gibi bi bira

Sipariş verdiğin yere göre değişiyor o ya, notlar kısmına yazdığım her seferde getiren eleman almıştı bira. Biraz bahşişi bol tut aldırırsan.
Mesaj tarihi:
xaty said:

Bir an önce yatıp uyumak istiyorum ama akşam yemeği yemedim. Çıkıp bişeyler atıştırıp bi bira gelsem çok süper olcak ama öyle böyle üşenmiyor değilim.. Günlük beni şu bara ışınlasana, veya ordan bi bira bi de shrimp/tavuk kızartma bişeyler getirsen de olur

copry said:

Komik misin gunluk?!!!

çokomik

ışınlanmayı bul , bara ışınlan tabi soğuk bira süper bişey , hı hı .

ben de bahamalara ışınlanıyım diyorum aklıma daha mantıklı bi yer gelmedi .
Mesaj tarihi:
sabah sabah telefon geldi uyku sersemi açmışım konuşmadım geri aradılar açmadım, meraktan geri arayınca aylardır girmeye çalıştığım firma iş görüşmesi için aradığını öğrendim. Götüm götüm yusufladım adrenalin depoladım damarlara.
Mesaj tarihi:
moda sahile indim koşayım dedim parkur kısa yaş ortalaması 165 bide maymun kaçmış bi tane 2-3 gündür ona denk geldim ahah çok sevimli it
Mesaj tarihi:
A neutron walks into a bar. 'I'd like a beer' he says.
The bartender promptly serves up a beer.
'How much will that be?' asks the neutron.
'For you?' replies the bartender, 'no charge'

aghahagfasdasg
Mesaj tarihi:
Günlük, 18. sayfayı sabırsızlıkla bekliyorum son üç sayfadan sonra. Bakalım Mc_Lovin ne gibi İngilizceyi yeni öğrenen liseli esprileriyle coşturacak bizi yeni sayfada?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...