k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 g400'ün algılaması nasıl ? azıcık havaya kaldırınca hemen algılamayı kesiyo mu mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fakir değilsen Ouroboros alıyosun Kinjo-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 orabura ne ya ekmeklerin tavsiyesiyle iş yapmayın, g400 her şeye yeterli. el fazla ufaksa veya logitechin 20 yıldır kullanığı o mx500 kaportasına alışık değişseniz de zowieler var fk veya ec evo. illa razer diyen için de yeni nesil deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 k1nJo said: g400'ün algılaması nasıl ? azıcık havaya kaldırınca hemen algılamayı kesiyo mu mesela ? senin için ölçtüm, yaklaşık 3mm'den sonra bırakıyor algılamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 holi şit. çok sağ ol, alınacaklar listesine ekliyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 neden boynun eğri rıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 G400s aldım, 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Aluriel said: öldü g500 sonunda. baya böyle bildiğin dumanlar çıktı mousetan hehe. neyse yarın falan bi gidip g400 bakınıcam sanırım da bu g400s gördüm şimdi bi de. nedir ne değildir varmı kullanan? Darısı başıma, bozulsun, tuşu basmasın diye gözünün içine bakıyorum hala taş gibi. 3 klavye, 2 PC, 1 laptop eskitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 g700 gibi olan ama g700 olmayan bir mouse tavsiye edin pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 UP abi şu önerilen GOD TİER OMG EPIC TIER mouseların hepsi palm grip. G9 kullanıyordum bu zamana kadar, memnundum aslında da artık ömrünü tüketti resmen. Claw Grip istiyorum, gripler arası switch yapmıyorum, webde gezerken bile claw gripim, 100-200 tl arası claw grip mouse arıyorum. Tekrar G9 alabilirim ama şu malum listede shit tier'e koymuş olmalarından dolayı sinirim bozuluyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 deathadder al ben g9dan geçtim sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 razer abyssus la logitech g9 var sanırım claw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 arcane said: g700 gibi olan ama g700 olmayan bir mouse tavsiye edin pliz. razer deathadder sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: razer abyssus la logitech g9 var sanırım claw hangisi daha iyidir? abyssus'un yanda tuşları falan var mı? bi de g9'un dpi tuşları var o açıdan cezbedici aslında ama fiyatına baktım da, bi zamanlar 120 130 lira idi şimdi 160 dolara falan çıkmış ne ayaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben de razer goliathus mousepad sipariş etmiştim, bugün elime geçti. speed edition, yağ gibi akıyor g9x ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 razer vespula kullanan var mı? bir de bilek desteksiz ama vespula gibi solid mousepad önerisi verir misiniz? roccat ın sertimsi bir pad i vardı ama yamuldu aletin yüzeyi bombe yaptı zaman içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Esh said: arcane said: g700 gibi olan ama g700 olmayan bir mouse tavsiye edin pliz. razer deathadder sdfsd g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 g400s var yeni. ona geçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dworgian said: razer vespula kullanan var mı? bir de bilek desteksiz ama vespula gibi solid mousepad önerisi verir misiniz? roccat ın sertimsi bir pad i vardı ama yamuldu aletin yüzeyi bombe yaptı zaman içerisinde Razer destructor 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 dankeşön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 invicta veya manticor nasıl? invictus fail manticor rocks gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 üşenmeyip review inceledim. wrist rest çıkabilir olunca vespula da güzel seçenek gibi geldi şimdi bak. ama manticor da öyle böyle övülmemiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 cok para vermiyim diyosan qpad steel series falan bak. önemli olan control mü speed mi. yoksa ikisinin ortası mı? yarı sert matlar var ironclad gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ya çok speed sevmiyorum. precision önemli. mouse u zaten max 1.400 dpi da kullanıyorum. fps oynadığım için tabii bunlar hep. bir de hard mouse pad ok ama roccat sota vardı mesela. dura dura niye bilmiyorum bir bombe yaptı şu an kullanılmaz halde. zaman içinde yıpranmayacak kadar sert bir pad lazım. mesela manticor direk plane grade aliminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar