Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 DPI switch butonu zaten var da M65'e ekstradan sniper buttonu koymuşlar basılı tutunca dpi düşürüyormuş. 2-3 haftaya gelir ürün. burada bi mini-review yaparım, g9 hasreti çekenlere gerçekten alternatif mi değil mi görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 laser acceleration ve precision olarak iyi opticlere göre leş kalıyormuş. öyle diyor herkes. ben de şunlar arasında kaldım: roccat savu roccat kone military razer taipan (bu laser) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Steelseries rival alin. Optik sensoru kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Son donemde Xai/Sensei ve Taipan kullandim, tracking namina hepsinden memnun kaldim left click switchlerinin alt kisimlari bozulana dek tutusumdan dolayi, hepsi de lazer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Esh said: Steelseries rival alin. Optik sensoru kral alacaktım müthiş bir ergonomiye sahip ve reviewlarda da çok iyiydi. gittim denedim adeks'te. çok büyük geldi elime. forward butonuna ıkınıp, elimin pozisyonunu değiştirmeden uzanamıyor baş parmağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Rival insan için üretilmemiş ki ya. Aşırı büyük mouse hatta piyasanın en büyüklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bugün itibariyle corsair m65'im geldi: http://i.hizliresim.com/1nq95A.jpg G9'dan sonra adaptasyon süreci çok zor olmadı, elime tam oturuyor gibi bişey, yalnız sadece şöyle bi durum var, g9'da tam claw kullanıyodum bunda şu anda claw ile claw-palm arasında switchliyorum bazen, muhtemelen alışmayla alakalıdır yoksa şekil itibariyle claw'a baya uygun görünüyor. M65'in altının metal olmasından kaynaklı acaba ağır mı olur şüphelerim vardı, altındaki ağırlıkları komple çıkarınca uygun ağırlığa erişti, o yönden de bi sıkıntım kalmadı. Şu anda tek şikayetim, alt modeli olan M45'te corsair logosunun altında ışık varmış bunda yok niye yok :( ha bi de sniper tuşuna aksiyon anında bazen istemsiz basıyorum (basılı tutunca yazılımından ayarladığın dpi'a düşürüyor) o yüzden sıkıntı olabiliyor ama bakıcam alışabiliyor muyum diye alışamazsam sniper tuşunun işlevini kaldırıcam. bu da ürünü aldığım yer, indirimin oranı biraz azalmış ama hala fena fiyat değil türkiye'dekine oranla: http://www.amazon.com/gp/product/B00ARD5410/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Mutlu mesut geçiniyoruz bügünlerde şununla : http://www.sanalmarketim.com/logitech-g602-gaming-mouse-kablosuz-910003823/p_51324/ http://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/m/4b5728c32089532e3e49eee34c1c301b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ouroboros şarj problemi ne kanser etti ya 4saate pil bitiyor ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 almayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yüksek gerilim bi tane telefon yaktı sfdsdf direk prize porterı baglayıp şarj etsem mouse yanar mı ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Razer pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 niye ki? deathadder çok iyi. ilk çıktığında yurtdışından deathadder getirtmiştim. 6 sene sonra orta tuşu basmamaya başladı. autocadde falan orta tuş lazım diye emekli ettim deathadder chroma aldım yine. kantır için en iyi mouse bence. diğer modelleri için bir şey diyemem. ama bence başka alınası bir modelleri yok mouse olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Alinabilecek zaten 2 ürünleri (DA, Abyssus) var, onların da onboard memory'si yok, Synapse kullanılmak zorunda DRM gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ne var ki synapse kullanmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 cougar 700m nasildir bilen eden ? birde sol tarafta 4 den fazla tuslu bir sey lazim. su mmo mouslari fazla abarti, gereksiz, daha az ama normalden fazla lazim :) 700m guzel gibi duruyor reviewlerde falan ama bilemedim. razer mamba var su an memnunum herseyinden sadece solda iki tus var hafif eksikligini cekiyorum. sol click yakinindaki diger iki tus kullanim olarak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 a4 750bf tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tiLi said: ne var ki synapse kullanmakta Mouse'u farklı alete taktığında falan yüklemek zorundasın. Onu geçtim, çok ağır Bloatware. Bir katman daha processing ekliyor mouse'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Razer mi Logitech mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 razer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Abi neden razer neden logitech diye sorsam. Razer naga ve logitech g502 arasinda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ikisi birbirinden alakasiz ne tarz oynuyosun genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 mulgear6 said: a4 750bf tek geçerim 747bk daha güzel bence bu arada x7 mouse yerine bloody serisini öneririm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Şöyle sorsam; Yazılım olarak en iyi yazılıma sahip marka nedir? En basic macrolar bile aksiyon içerisindeyken yavaşlayabiliyor. Sebebi mouse kalitesinden mi yoksa yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba? Bilgisayarım eşşek gibi, binsem götürecek cinsten ama Mouse macrolarından verim alamıyorum. Basic bir model var şuan elimde logitech g300s, ama memnun değilim macro konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yazilim konusunda razer baya kotu :d kaliteli ama arayuz driver falan cok kasintili razer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar