Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse önerisi

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

bugün itibariyle corsair m65'im geldi:

http://i.hizliresim.com/1nq95A.jpg

G9'dan sonra adaptasyon süreci çok zor olmadı, elime tam oturuyor gibi bişey, yalnız sadece şöyle bi durum var, g9'da tam claw kullanıyodum bunda şu anda claw ile claw-palm arasında switchliyorum bazen, muhtemelen alışmayla alakalıdır yoksa şekil itibariyle claw'a baya uygun görünüyor. M65'in altının metal olmasından kaynaklı acaba ağır mı olur şüphelerim vardı, altındaki ağırlıkları komple çıkarınca uygun ağırlığa erişti, o yönden de bi sıkıntım kalmadı. Şu anda tek şikayetim, alt modeli olan M45'te corsair logosunun altında ışık varmış bunda yok niye yok :(

ha bi de sniper tuşuna aksiyon anında bazen istemsiz basıyorum (basılı tutunca yazılımından ayarladığın dpi'a düşürüyor) o yüzden sıkıntı olabiliyor ama bakıcam alışabiliyor muyum diye alışamazsam sniper tuşunun işlevini kaldırıcam.

bu da ürünü aldığım yer, indirimin oranı biraz azalmış ama hala fena fiyat değil türkiye'dekine oranla:

http://www.amazon.com/gp/product/B00ARD5410/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
niye ki? deathadder çok iyi. ilk çıktığında yurtdışından deathadder getirtmiştim. 6 sene sonra orta tuşu basmamaya başladı. autocadde falan orta tuş lazım diye emekli ettim deathadder chroma aldım yine. kantır için en iyi mouse bence.

diğer modelleri için bir şey diyemem. ama bence başka alınası bir modelleri yok mouse olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

cougar 700m nasildir bilen eden ?

birde sol tarafta 4 den fazla tuslu bir sey lazim. su mmo mouslari fazla abarti, gereksiz, daha az ama normalden fazla lazim :)

700m guzel gibi duruyor reviewlerde falan ama bilemedim.

razer mamba var su an memnunum herseyinden sadece solda iki tus var hafif eksikligini cekiyorum. sol click yakinindaki diger iki tus kullanim olarak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle sorsam; Yazılım olarak en iyi yazılıma sahip marka nedir? En basic macrolar bile aksiyon içerisindeyken yavaşlayabiliyor. Sebebi mouse kalitesinden mi yoksa yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba? Bilgisayarım eşşek gibi, binsem götürecek cinsten ama Mouse macrolarından verim alamıyorum. Basic bir model var şuan elimde logitech g300s, ama memnun değilim macro konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...