Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Zenginlikle ne alakasi var olm sennheiser hd800 mu alin dedim? 5te biri fiyatina gayet efendi bir monitor bu. neutral sound. 250 ligi yeterli zaten amfiyle besleyen icin. 32 ligi herkese gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yukarda ucuz maxell için baslar renksiz yavan dedim ama ahşap kasalı iemlerin genel özelliğiymiş basların doğal olması. elektronik müziğe gitmez ama akustik müzikte güzel. ekolayzırıda kapadım akustikte çok doğal ve yumuşak. değişiklik isteyen deneyebilir ucuz nasıl olsa. ucuz easy listening kulaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kulaklarim dayanmaz ona benim diye onyargiliyor. 100TL'lik IEM'ler falan bile kusur dolu geliyor bana bazen. 15TL bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 15 liraya tuvalete gidemiyosun istanbulda, ne kulakligi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kadikoy yeralti tuvaletinde kucuk 1 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 nick - seçim ilişkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 doğal olduğu için kusurda bulamazsın ki. sen denesene gerge benim karşılaştıracak bi kulaklık dinlemişliğim yok merak ettim. media markt tan aldım. olmadı kasasını söküp mod yaparsın gözden çıkardığın başka bi kulaklığa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sorun orada o zaman, karsilastiracak kulaklik kullanmamissin. Hemen sunu soyle abi, ucuz ve iyi: http://www.meelec.com/MEElectronics_M9_Hi_Fi_Sound_Isolating_Earphone_p/earphone-m9-sl-mee.htm Ankaraliysan gostereyim iyi kulaklik nasil oluyor. Bu verdigim iyinin alt siniri tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 iyi demedim idare etmek için iyi sonynin 25 tl lik kulaklığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Abi, Sony'nin 40TL'lik EX50'lerini almistim bir ara okulda gorup, berbatlardi. Sesler karisiyordu, baslar inanilmaz titrekti, tizler cirtliyordu, soundstage yoktu, enstuman sayisi actikca iyice birbirine giriyorlardi... Berbatti. 25TL'ligini hayal bile edemiyorum Sony'nin. Sonra bir arkadas aldi, sadece telefonun icinde gelen kulakligi kullanmis olan, cok iyi diyor kulakliga simdi. Kulaklik kalitesi kulaklik kullaninca anlasilan birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 tahmin edebiliyorum adresim belli olunca vsonic gelsin attan inip ufoya binmiş gibi olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Esh said: Zenginlikle ne alakasi var olm sennheiser hd800 mu alin dedim? 5te biri fiyatina gayet efendi bir monitor bu. neutral sound. 250 ligi yeterli zaten amfiyle besleyen icin. 32 ligi herkese gider E 500 liralik kulaklik bile pahali geliyor bana ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 koss portapro'ya yorum yapsanıza bir de, ben çok memnunum da sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 O paraya alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 dışarı çok ses veriyor toplu taşıma da kullanılmaz kulak üstü ses izolasyonu iyi olan başka model varmı o fiyat aralığında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Selam, Abi KHaRoN'a birşey sormayın! Bakın uyarıyorum, gençliğinizi ve hayallerinizi heba eder :) Bari Xonar STX çıkışı için de uygun bir kulaklık söyle şöyle kafa üstü :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ne oldu kapip gelmiyormuydun amfiyi en son? Belini kiricaktik hoparlorlerin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Stx in 600 ohm a kadar yolu var. Sec begen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar