Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 çok üzülüyorum lan bu hayvanların palyaço muamelesi görmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 harbi ne pis yaratıklarız biz ipne gibi puşt gibi bişeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hani maymuna falan yakışıyor da ayı aslan falan ormanın reisleri lan. polat alemdar'ın etekle gezmesi gibi bişi şu yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Claiborne said: Aceace said: Hatunun sarışın düşüp esmer çıkması... saç ıslanınca öyle oluyor malesef. la ben de şaka falan sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 şaka zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 xaty said: https://www.youtube.com/watch?v=jmB3KecuS9s yahu bu nasıl eğitim, içinde insan var sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ayıda da var şerefsizlik şuna bak boğazı için palyaço olmuş :P ne çok numara biliyo bu arada ya, 2.54 dk da ödül isterkenki hali acayip korkunç ama bişiler vermese adamı yiyecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ayı avlama videosu sandım ve ayı gelirken aha adamlar ayvayı yedi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ayı dahil diğer tüm hayvanlara ödül maması ile yaptıramayacağın şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Yalnız yemek isterken adamın omzuna elini atıp bırakmıyor eheh. O yemeklerin içinde bağımlılık yapan bir şey olma ihtimali fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bu videoyu gördükten sonra ayılara sempati besleyip , olur ya doğada denk geldiğinde "ayhhh canım ya " diye sevmeye çalışıcak arkadaşları burdan bir kez daha uyaralım: siz ayıya faydalısınız çünkü içinizde et var. yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 güreşiriz ayıyla, noğğlacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Aceace said: suya girdi çıktı rengi değişti kadının... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 işin enteresanı manitası hala çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 KAMERA ŞAKASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://2-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2013/10/in-a-sexual-way-fd90677e-original.gif - http://i.imgur.com/Xmot6Sf.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PyGoVH8HGwc&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Rotweiler said: Ayı dahil diğer tüm hayvanlara ödül maması ile yaptıramayacağın şey yok. abi u......u mu var bu mamaların içinde nası oluyor bu işler anlamıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Abi tatlı şekerli azıcık da kokusu felan güzel, hayvanlar seviyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aLKg1nv_460sa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Iste ozledigimiz bekledigimiz 2. Sinif show tv aksiyon filmi ucan tekmesi. Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yok ya bu tony jaa degil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yok film kötü değil ya gayet izlenir. ong-bak adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Tony Jaa'nın ünlü repost tekmesi bu, vurduktan 8 saniye sonra beyne giden damarları kitleyerek orijinal gifler atmanı engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Rotweiler said: Abi tatlı şekerli azıcık da kokusu felan güzel, hayvanlar seviyor işte. şekeriyle tatlısıyla kokusuyla olacak gibi değil bence abi, ciddi ciddi u......cu koyulduğunu düşünüyorum bu tarz mamaların içine bağımlılık yaptığı için hayvanlar böyle paralıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar