forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hobi olarak yapasım geliyor nedense %50 dışarda yemek yiyorum ordan bilinçaltı mı yaptı bilmiyorum Var mı 1-2 günlük eleman arayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 temizlik yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 en yakın burger king'a gidip sırf denemek için çalışabilirsin, çok zor olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 eglenceli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 boş boş oturmaktan iyidir tabi, git çalış güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ekstra garson yaz çıkar iş ilanı sitelerine. organizasyon insan kaynakları firması olarak geçyo. günlük 50-70 arası veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 garsonluk iyidir ya. egonu falan törpülersin böyle insanlra hizmet kafası falan iyidir. günde 30 lira karşılığında patronlarını ve insanları çekersin falan. yeni vizyonlar edinirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 50 lira ben vereyim hafta da 1 gün evi temizle. Ayda 400-500 vereyim çocuğuma bak. Cumartesi-pazar-bayramlar tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yemek götürüp gazoz açcam çay ikram etcem Temizlik bulaşık karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bir de kebapçının biri 2 tane taş gibi kıza garsonluk yaptırıyordu Kot şort + askılı bluz Girişimcilik ve mozaikçilik yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de hep taksici olmak istiyorum ayrı başlık açmayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Laorx said: en yakın burger king'a gidip sırf denemek için çalışabilirsin, çok zor olmamalı. burger kingdekileri garson mu sanıyorsun sen? self servis canım orası. kıyamam ya 20 lirayı nasıl büyüttüyse gözünde dünyanın en iyi hizmetini aldığını sanıyor :< söz geçicek hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahdsha ne bilenmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yok be gelişine vurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben de uzun yol tır şoförü olmak istiyorum! Oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Garsonluk çok zor bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 her işin zorluğu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 L_Zero said: burger kingdekileri garson mu sanıyorsun sen? self servis canım orası. kıyamam ya 20 lirayı nasıl büyüttüyse gözünde dünyanın en iyi hizmetini aldığını sanıyor :< söz geçicek hepsi. garson değil de ne, uzay biyologu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 eheheh. garson garson tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 benim de yapmak istediklerim pilotluk ve avukatlık. uçağı olan varsa bi el versin veya avukat olan varsa bi kere ben çıkayım mahkemeye yerine hevesim geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mc_Lovin said: Ben de uzun yol tır şoförü olmak istiyorum! Oh be! şunu ben de istiyorum ya, burdan italya'ya ispanya ya tır'la gideyim böyle günlerce. ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Pilotluk: http://planorucusokulu.thk.org.tr/ Avukatlık: Bir suç işleyip kendi savunmanı yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kafamda hasır şapkayla refüjdeki çimleri sulamak istedim hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 şehirler arası otobüs şöförü olmak isterdim ben de. Tabi bu zor olanı. Bi kaç haftasonu bi teknoloji markette satışçı olmak da çekici gelmiyo değil. ama öyle günlük personel almazlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar