arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ShadowFax said: Litminov said: düşük gelirli, cahil, dindar, sapık v.b gibi unvanlara sahip olan türk android kullanıcıları yüzünden hep saçma sapan şeyler var markette. Ben cihazın dilini ingilizce yaptım sanırım o zaman market de ona göre değişiyor. Yorumlar ve kullanıcılar hep yabancı oluyor. o zaman saçma sapan okey, sex, kuran, ezan saati v.b gibi programlar gözükmüyor. apple kullananlar hep zengin kesim, apple kullananlar çok marjinal, çok şekil ya onların marketi daha kalite hıaamna sistem diline göre yorumlar değişiyor. Fakat Ahoy games'in OKEY'i hep orada... Daima orada...cunku cok iyi ve bedava. Reklamlari da bayan cinsten degil. Evet smartphone alinca okeye doydum sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 "Android köylülestirir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lord_gorthaur said: EU ve TR versiyonunda snapdragon 800 yokmuş, 1.90 hzlik başka bir işlemci ile çıkacakmış. Bu işlemcinin performansı nasıl benchmark var mı? youtubede baktımda hep fuarlarda snapdragonlu versiyon var bench'leride buna göre yapmışlar hep LTE de yok, 4k video çekimi de yok Exynos versiyonlarda. 1.9 + 1.3. Her ikisi de Quad-core, Octo-core oluyor yani. Exynos daha iyi diyenler var bu arada. Benchmark izledim Exynos ile. Uçuk fark atıyor diğer cihazlara. Snapdragon 800 ile Exynos farkını ise anlaşılmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ios macht frei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Esh said: "Android köylülestirir" Ama koylu milletin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 adam 15 senelik telefonuyla real racing 3ün altına KASIYO AMUHARUK 0 YILDIZ yazıyor arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ahahah güldüm editlemicem lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 playstore yorumları gerçekten de facia. bi ara dolmuş driver çıkınca bi bakayım dedim ne demişler "oyun kasıyor sizin yapacağınız oyunu da sizi de s-" diye giriyorlar. kimisi milli mesele yapmış "biz anca böyle oyunlar yaparız işte kem küm". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 MrLevie said: ahahah güldüm editlemicem lan... abi aynen orda yorum yapan adamların zihniyetini yazdım küfür falan olarak algılama, yanlışım varsa söyle =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 n9005 tr de kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İlk sim card alındığı ülkede takılırsa evet sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 iphone'cu babam note3 almış kendine. keşke memnun kalmasa da bana düşse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Babanda tiroid baslangici var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bugun biraz kurcaladım, ui yine işlevsiz ama bu sefer inanılmaz akıcı olmuş, telefonun dokumatiğide biraz garip geldi sanırım o haptic feedback biraz geliştirilmiş. Onun dışında htc one varken alınmaz android cephesinde, sadece ben monster phone istiorum diosan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Esh said: Babanda tiroid baslangici var mi? alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Iphonedan samsunga gecmek ancak fevri kararla olur. O alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 fablet de rakipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 alalı 1 hafta olmadı, cok memnunum, ilk smart phone'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Güzel telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 harika yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 One Max çıkacak yakında onu takip edin. Samsung pişmanlıktır. Telefon daha ilk açtığında 1.1 gb ram kullanıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sen onu yazdığında one max çıkalı 1 ay olmuştu zaten :p kullandım ben biraz beğenemedim, genişlikle uzunluk orantısız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 haters gonna hate cillop gibi monster phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bugün almak istesem en uygun nereden alabilirim? Bide buna alternatif phablet var mı şu anda piyasada? Annem için düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 vatandan 1999 a aldım bugün daha uygun yer var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar