Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne kadar gerizekalı insanlarsınız arkadaşlar sebep ?

ugurz

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

evet benim çok var. hatta açıkçasını söylemem gerekirse bir ayağım normal dünyada ve diğeri ise farklı bir alemde.

ilk olarak 3 yaşıma dair anılarım başlıyor. Tuhaf yaratıklar görüyordum ve benimle ilgileniyorlardı hep.

SOnra ergenlik dönemime girerken Ay bir gece meditasyon yaparken adeta metrelerce yakınıma gelmişti. Sonrasında bir kırılma yaşadım ve mod değiştirir gibi boyut değiştirme olaylarına girdim kontrolsüzce.

Yaşadığım olaylar büyük bir dehşet uyandırıyordu. Korkumdan dolayı herşeyden vazgeçmek üzereydim çünkü yaşadıklarım dünya ötesinde çok dehşet doluydu . en azından bana o zamanlar öyle geliyordu.

Korkumdan herşeyden vazgeçmeden önce ilginç bir şekilde bir usta beni farkedip eğitmek istedi ve 16 yaşımda onun öğrencisi oldum.

Sonrasında önce büyücü halamın yanında bir süre eğitim gördükten sonra. 3 kişilik ilk metafizik çalışma grubumu kurdum ve bir süre birlikte denemeler ve çalışmalar yaptık .

18lerime gelirken çok aşık olduğum kız arkadaşım kan kanseri olunca şifa üzerine çalışmaya başladım.

20lerime Metafiziğin günlük hayatta kullanımları olarak manipülasyon ve zihin kontrol mekanizmalarına karşı doğal bir yatkınlığım vardı.
Sonra kendimi iyice bozdum ve çok saçmaladım. Enerjinin tam tersi ile ilgilenmeye başladım. Bir süre sonra kendi kendimi tüketip kapattım .

bu esnada bir defa ufolar tarafından kaçırıldım.

bir kaç defa evrenimizin dışından varlık gruplarının teklifleri oldu bana.

---------------------drug free-------

sonrasında madem teknoloji , madem iksir diyerekten doğanın ve bilimin bizlere sunduğu olanaklardan faydalanarak yardırmaya başladım.

zihnin normal çalıştığı günlük mode dışında farklı koşul vites ve modlarını defalarca denedim. zaman'ın dairele geçiş yaptığı bir boyut kapısından girebilmeye başladım.

Çok yüklü miktarda enerji ve huzura dünyada taşıyıcılık yapıyorum. Görevlerimin farkındayım ve buna uygun olarak yaşıyorum.

hakliyim said:

kusura bakma ama beni kimse madara edemez. bu dünyada uzaylılarla temasa geçmiş insanlarla dolu hatta. Bununla ilgili yüzlerce belgesel ve bir o kadarda kurum var buna dair araştırmalar yapan .

Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar başından geçenleri içtenlikle paylaşıyor diye madara etme hakkını kendinde gören kafaları biraz gelişmemiş buluyorum.

Hani o insan kafayı yemiş bir deli olsa bile aşağılanılıp alay konusu haline getirmeyi hiç bir aklında başında insan yapmaz zaten.

Bu yüzden burada kendini böyle davranışlar yapan kişilere olgunluk ile yaklaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz noyan gelip gelip cemkirip duruyosun millete ama sana saldirilmasi falan komik en azindan ama abi surekli kendini savunmaz abi insan. Hadi sana laf atiliyor sen niye kime neye karsi neyi savunup duruyosun bebis onu anlayamadim ben hala

Eskiden gulup geciyodun falan simdi napiyosun belli deil
Sosyal ağlarda paylaş

ugurz said:

trolleme laf sokma hakaret iyice her şeyin bokunu çıkardınız.

bunu diyebilmen için

ugurz said:

şimdi de kendi gerzek egonuzu tatmin için bana bi bonzi monzi koyup saçma bi lakap takarsınız. lan size takan çoktan takmış zaten.

şöyle şeyler söylemeyen biri olman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Yalniz noyan gelip gelip cemkirip duruyosun millete ama sana saldirilmasi falan komik en azindan ama abi surekli kendini savunmaz abi insan. Hadi sana laf atiliyor sen niye kime neye karsi neyi savunup duruyosun bebis onu anlayamadim ben hala

Eskiden gulup geciyodun falan simdi napiyosun belli deil

geçen gün sana ayar verdim diye kırıldın bana galiba. ama o vakit söylediklerimin arkasındayım aras. birisi ısrarla böyle korku ve endişe vibrasyonu yayarsa benimle ilgili bir konuda hemen o an varsa bi bir samimiyetim çakarım ağzına.

kimseye de çemkirdiğim yok moruk her zaman ki gibi kendimi ifade ediyorum da böyle gelip kendince sataşanlara ağzının payını vermek çemkirmek oluyorsa vay be diyebilirim sadece. olabildiğince güzel şeyler söylüyorum yani ama 20-30 kişi saçma sapan laf sokma yarışmaları yapmak marifetse kusura bakma ben solo takılırım , öyle kendimi ifade eder geçerim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Bi kezbanın attention whoreluk yapmasını anlarım da bi erkek niye yapar

olm attention whore'luk nedir ? foruma gelip random chat yapıp eğleniyorum arada herkes gibi ? ne attention whore diye ağlayıp duruyorsunuz onu anlamadım moruk mesaj pasonu değil mi burası ? sana mı soracam tavuk buraya nasıl mesaj atmam gerektiğini ? =)
Sosyal ağlarda paylaş

istediğini de bana aramızda o samimiyet var artık ama sende biliyorsun sana kızarken söylediklerimde haklı olduğumu. beni rahatsız eden tek şey kim olursa olsun bana dair bir konuda bana umutsuzluk aşılamasına izin vermem yani. kan benim damar benim kime ne. başım belaya girerse de girsin hayatımda her beladan çıkmışım sorun değil. Sen bana güzel şeyler söyle dostum , bırak kendi dertlerimle ben yüzleşeyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...