Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hürriyet said: Emniyet Genel Müdürlüğü, yerleşim yerleri içinde hız sınırının 90 kilometreye çıkarılmasına imkan sağlayan bir düzenleme hazırladı. Okulların açılmasıyla birlikte uygulanması hedeflenen ve büyük tartışma başlatan düzenlemeyle şehir içinde hız sınırı 70 kilometreden 90 kilometreye çıkarılacak. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24632349.asp Şükür ya. Çok saçma 3şerit dümdüz yollarda radar korkusundan 75-80 arası gidiyordum. Özellikle foçaya giderken menemene kadar nerdeyse hep 70 falan deliriyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: ...polisin hız cezası yazarken tanıdığı yüzde 10'luk opsiyonla birlikte 90 kilometreye çıkarılacak. şark kurnazlığı var gibi işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kurnazlık falan değil ya, %10 fazlaya izin verme hep vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 81.8 km lik hiz siniri diye bir sey yapamayacaklarina gore yuzde 10 dahil doksan degildir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 haberi yazarken kafalari karismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 eskisehir yolunda 140la giderken radarin oldugu yerde 70e gerileyip yine 140a cikiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 -70 e mi düşüyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bu arada kamytonet sınıfı için var mı hız yükseltme? Lan murat 131 77 ile ceza yemezken biz 56 ile yiyiyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senko said: eskisehir yolunda 140la giderken radarin oldugu yerde 70e gerileyip yine 140a cikiyorduk. aynen yaa. o 70 ler hep rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 trafik kazalarindan kim para kazaniyosa yasadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Iyi dosemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 2-3 şeritli yol, yaya falan geçmiyor ama 70 le gidiyorsun ve tröfök tökönöyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 O zamanlar vardı muhabbet ama bu sefer çıktı sanırım. http://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/milyonlarca-surucuyu-rahatlatacak-haber/92304 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 anadolu yakasi e5 te 70 km tabelalari aylardir var. kimsenin uydugu gormedim. havalimani tarafindan uyuluyor ama bu tarafta umursayan olmadi pek. e5 te oglen saatinde 70 le yanyana giden 3 tane amcaya denk geldin mi arkasi kadikoy e kadar kuyruk oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Biran internet sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Hız limiti 50+20 idi. Şimdi 50+32 oluyor. 70den 82ye yükseldi. Ama zaten toleransla 77ye kadar yolu vardı. Şimdi tolerans dahil 90. Dikkat etmek lazım yani 99 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 89KM'den daha yeni 150TL yedim. Saat 11 de boş yolda bir de, Beylikdüzü tarafında hep yokuş aşağılara tuzak niyetine koydukları için o radarları dalmışım bir seferinde ve gg... İyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben mi çok şanslıyım anlamıyorum... hiç dikkat etmem bu tabelalara 1 kere bile ceza yemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 fenn said: 2-3 şeritli yol, yaya falan geçmiyor ama 70 le gidiyorsun ve tröfök tökönöyör herkes fix 70 ile gitse trafik falan tıkanmaz. trafiği tıkayan şeyler farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hız sınırı hikaye abi. etraf köylü dolu. dün bi kamyon bi sola sinyal veriyor sol şeriti kitliyor bi sağa sinyal verip sağa geçmeye çalışıp orayı kitliyor.kanser oldum yemin ederim. diğer taraftan başka köylü en sol şeritten gelip trafiği yarıp sağda sokağa girmeye çalışır. teyzenin biri sol şeritte 30 ile gider. başka dallama 2 şeritli yolda tek şeride parkedip gider. bunlar oldukça trafik kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Selam, http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/be/Soldier_with_Bazooka_M1.jpg/596px-Soldier_with_Bazooka_M1.jpg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Şehir içi 90 ken şehir dışı 120 olsun ya 122 ile ceza yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 122 ile ceza yersin zaten. Şehirdışı 90. >Toleransla 99. Otoban 120den 132. Yani senin yediğin ceza hertürlü normal. Otoban hız limitini 120den koydukları ve 150 yapmayacaklarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Duble yollarda şehirlerarası 110 olmuştu sanki sınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sabonis said: fenn said: 2-3 şeritli yol, yaya falan geçmiyor ama 70 le gidiyorsun ve tröfök tökönöyör herkes fix 70 ile gitse trafik falan tıkanmaz. trafiği tıkayan şeyler farklı. yahu su tartismayi burada kacinciya yapacagiz ben sayamadim. 70 trafigi bal gibi tikiyor. acibadem-kartal arasinda 3 tane 70 le yanyana giden ve yol vermeyen teyzenin arkasina dusun, goruselim ondan sonra, herkes 70 le giderken acik miymis degil miymis. elektrikli araba degil ki bu kutu gibi millet esit mesafede yanyana ayni hizda gitsin. ancak volvo nun safety car future demolarinda oluyor o isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar