Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hız Sınırı Artıyor

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet said:

Emniyet Genel Müdürlüğü, yerleşim yerleri içinde hız sınırının 90 kilometreye çıkarılmasına imkan sağlayan bir düzenleme hazırladı. Okulların açılmasıyla birlikte uygulanması hedeflenen ve büyük tartışma başlatan düzenlemeyle şehir içinde hız sınırı 70 kilometreden 90 kilometreye çıkarılacak.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24632349.asp

Şükür ya. Çok saçma 3şerit dümdüz yollarda radar korkusundan 75-80 arası gidiyordum. Özellikle foçaya giderken menemene kadar nerdeyse hep 70 falan deliriyodum
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
hız sınırı hikaye abi. etraf köylü dolu. dün bi kamyon bi sola sinyal veriyor sol şeriti kitliyor bi sağa sinyal verip sağa geçmeye çalışıp orayı kitliyor.kanser oldum yemin ederim.

diğer taraftan başka köylü en sol şeritten gelip trafiği yarıp sağda sokağa girmeye çalışır. teyzenin biri sol şeritte 30 ile gider. başka dallama 2 şeritli yolda tek şeride parkedip gider. bunlar oldukça trafik kaçınılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

fenn said:

2-3 şeritli yol, yaya falan geçmiyor ama 70 le gidiyorsun ve tröfök tökönöyör

herkes fix 70 ile gitse trafik falan tıkanmaz. trafiği tıkayan şeyler farklı.

yahu su tartismayi burada kacinciya yapacagiz ben sayamadim.

70 trafigi bal gibi tikiyor. acibadem-kartal arasinda 3 tane 70 le yanyana giden ve yol vermeyen teyzenin arkasina dusun, goruselim ondan sonra, herkes 70 le giderken acik miymis degil miymis.

elektrikli araba degil ki bu kutu gibi millet esit mesafede yanyana ayni hizda gitsin. ancak volvo nun safety car future demolarinda oluyor o isler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...