diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben baya başarılı buluyorum gençler bu birayı. içimi falan gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 maltı boş verin, gece 10'dan sonra içki içmek için son haftaya giriyoruz. Winter is Coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bakti tuborg gold, sisman efesi tokatliyor, sekerli sekerli olmuyor bu is malt cikardi efes zaten malt birasi bomonti vardi. takiliyor efes kafasina gore ne yapacagini sasirdi tr de 1 numara garanti sandi 3-4 yil once, gozlerini para burudu. malt fena degil icimi evet, bomonti filtresiz deneyin o da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 biradan zerre zevk almıyorum ya. bende mi bi problem var çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 büyük ihtimal bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bomontiden başka içemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi ben hiç sevmedim efes maltı. şuan için benim bira sıralamam şudur: tuborg gold > bomonti filtresiz > bomonti düz > diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 malt baya başarılı, bomonti denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu şişesinde kağıt değil de baskı olan bomonti miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Laorx said: maltı boş verin, gece 10'dan sonra içki içmek için son haftaya giriyoruz. Winter is Coming.. anaa bu pazar son demi vay canına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 2 kere bomonti içtim, marketten alınma dışarı değil. Su mu içtim bira mı anlamadım. Tuborg gold harbi dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu konuya mesaj atayımda millet beni hep bira içiyorum sansın da cool luğum artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 10 dan sonra içki içmemek nedir abi, 10 dan sonra satılmıyor diye içmemizde mi yasak, al evine koy 1 kasa istediğin vakitte iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 cinyıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Esnaf said: bu konuya mesaj atayımda millet beni hep bira içiyorum sansın da cool luğum artsın pati nördlerine bira içiyorum ben diyerek hava atma isteği olan çılgın insanlarla dolu bu forum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ULAN HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ YA. OH BE Bİ AN ÇOK KORKTUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 BlaCk said: Esnaf said: bu konuya mesaj atayımda millet beni hep bira içiyorum sansın da cool luğum artsın pati nördlerine bira içiyorum ben diyerek hava atma isteği olan çılgın insanlarla dolu bu forum zaten.. artık yaşımız büyüdü. bira içmek prim yapmıyor, sevişmeli topiclerde yapıyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 efes malt içim olarak gayet güzel ama tuborg'u taklid ettiğinden ötürü aşırı karaktersiz bir bira pek tabii. tuborg yoksa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kırmızı marmara değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Beyler lütfen birbirinize cool luk yapmayın, erkek erkeğeyeyiz şurada millet sonra yanlış anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tuborg gold a laf yok. fıstıkla içimi en güzel bira gold. baba birası bide benim için. babam gold dan başka bira sürmez ağzına. ya gerçi ben öyle çok bira ayırt etmem ama bu malt hoşuma gitti sadece. şişesi , üzerindeki etiketi , içimi falan güzel. bu arada tuborg gold diğer biralara nazaran sabah daha çok baş ağrısı yapıyor gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 basagrisi yapan , alkol aldiginda yaninda yeteri kadar su tuketmemenden kaynaklaniyor abi tekila ictim sbaah bisey olmadi, yok binboa votka ictim basim catliyor vs onlar hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hala tuborg gold'un üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar