Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Dostlar miras yoluyla bir arsa ve eve payımız oldu. 1/8 bizim. En büyük hisse bu şu an. Mahkeme ile satış olacak(İzale-i şuyu galiba) Şimdi bizim arsayı ucuza alma vs. yolumuz olacak mı. Bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Koyluyse geri kalan hissedar , o arsayi unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ne oldukları hakkında fikrimiz yok vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 anlasmaya calis diger hissedarlarla. kavgaliysaniz araci sokup almaya calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 açık artırma yapılır girersiniz kafanızdaki fiyata alaiblirseniz alırsınız olmadı salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 hissedarları bulmakla uğraşılacak gibi değil. mahkeme olayında ucuza kapatabilir miyiz diye soruyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Adam malı satmadıktan sonra mahkeme nasıl satabiliyor, o kısmı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Ilk once onun payli mulkiyete cevirilmesi gerek, onsan once satilamaz tum mirascilar birsen satmak istemedikce. Payin belli olduguna gore bu asama gecilmis, sende paydassin. Her paydasin tasinmaz uzerinde onalim hakki vardir. MK 732-734. Cok net yaziyor, ac oku. Simdi kitaba baktim abi, senin durum daha ters. Ucuncu kisilere de satilabilir bu durumda. Malin acik artirmayla satisina hukmolunur diyor. Ancak tum paydaslar kabul ederse paydaslar arasi oluyormus. Cok karisik isler ya, tam anlamiyorum ben de. Isi bilen avukat gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Longshanks said: hissedarları bulmakla uğraşılacak gibi değil. mahkeme olayında ucuza kapatabilir miyiz diye soruyorum bunu Ortada hissedarlar yoksa mahkeme ile satacaksin demek zaten, baska yolu yok, bilirkisi belirler fiyati. Rusvet vereceksiniz onun icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 açık arttırma tarzı bişey olduğu için ucuz fiyattan başlama vs gibi bişeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bilmiyorum abi, son sinif da olsa ogrenciyim ben. En zor konular bunlar, sinavda cikinca sinif kaliyor =( Avukat bulman gerek senin acil bu isi iyi bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bizdeki durumda şöyle olmuştu gatyrımenkulün paydaşıydık, diğer paydaşlarıda biliyoruz ama ortada kararasız bir durum veya paydaşlardan birinin ortada olamması nedeniyle (geçmiş zaman hatırlayamadım) izale-i şu kararı çıktı bilir kişi taban fiyat belirler, açık arttırma başlar, pay sahiplerinin haricinde kişiler de katılır (ki genelde paydaşlardan biri de bankaysa, ki icralık durum var demektir, bankanın da adamı olur sadece fiyat yükseltmek için) şu panrante içini yazarken aklıma geldi evet paylardan bir kısmı icvralıktı bankaya devrolmuştu (işbankası) kafamızda belirli bir rakamla girdik ama olay öyle bir yere geldi ki bankanın gönderdiği adam biraz fazla söyleyince gayrimenkul yine bankaya kaldı (AHAHAHAH) biz de "iyi" diyip payımızı alıp çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bizde banka falan yok. ama anladığım kadarıyla satışı önce hissedarlar arasından yapmaya mı çalışıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 başlığı memeli satış diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Longshanks said: bizde banka falan yok. ama anladığım kadarıyla satışı önce hissedarlar arasından yapmaya mı çalışıyorlar? Bu kanunda yazdigina gore sadece hissedarlar isterse oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 10 senedir çözülmemiş arsa sorunumuz var .belki 50 tane mirasçısı vardır arazinin epey büyük. hukuk devleti filan hikaye ya eşkiyalar çöküyor üstüne alamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yapmayın be dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Su anda cok mutsuz olmasam sana detayli aciklardim. Ama depresyone girdim. Kisaca soyliyim. Gidin ihaoeye girin. Oyle kimse gelip katilmaz. Uygun fiyata kapatirsiniz. Sikinti yapmayin. Biz cok aldik arsa boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bildiğim kadarı ile kimse çökmediyse arsaya,sahipleri arasında da anlaşmazlık varsa devlet bi bedel belirliyo o bedel üzerinden satışa çıkartıyo sora herkes payını alıyo.hepsini kapatıcam diyosan sen alıyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Esh said: Koyluyse geri kalan hissedar , o arsayi unutun. Flawless tespit fgh. Bizim de var bir tane, baş köylü lesser köylülere bugünün parasıyla 1000'er lira vermiş, şu an dönümü 50000 lira olan paylarından vazgeçtiklerini beyan eden bir kağıt imzalatmış; 12-13 senedir mahkemesi dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 eh değerinden çok düşük aldıysa onu kabul ettirmek zor olur ama 12-13 yıl da abartı geldi. Yanlış mahkemeye gittiler belki. Arsa'nın değeri yüksekse bütün işi avukata vereceksin. Yok değilse, sat kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şimdi konuyu araştırdım da biraz sizle de paylaşıp tartışmaya devam etmek istedim. şimdi bir arsa ve bir ev var miras kalan. 1/8 i bizim, 20 küsür hissedar çıktı. izale-i şuyu kararı çıktığında mahkeme olayı satış memurluğuna sevk edip bir muhammen bedel belirletiyormuş bilirkişiye. bu durumda; ev ve arsanın ihaleleri ayrı mı olacak? muhammen bedel piyasa fiyatı ile aynı mı olur yoksa daha düşük olur mu? açık arttırma muhammen bedelin 70% ya da bazı okuduğum yerlere göre 60% ından başlıyormuş. ihaleye katılmak için ne kadar ücret yatırmak gerek? eğer ilk ihalede satılmazsa ikinci ihale 40% tan başlıyormuş. şimdi diyelim ki ilk ihaleye sadece biz gittik(olabilir mi bilmiyorum) baktık kimse yok. fiyat vermeden açık arttırmanın sonuçlanmamasını yani 40%lık ikinci ihaleye kalmasını sağlayabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yok mu yorumu olan guys? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 okuyayım dedim başım ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 zenginin malı , züğürdün gözünü yorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar