Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Dede çok karizmaymış. Eski fotolarda zaten bi karizma oluyor böyle, instagramla falan da yakalamaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar. O fotoların havası, kıyafetleri falan bir ayrı. Benim dede de eski asker, hatta Atatürk'le falan karşılaşmışlığı, komunizmin en yoğun döneminde Polonya'da askeri ateşe olup orada James Bond hikayelerine taş çıkartan olaylar yaşamışlığı var. Eski fotoğrafları çok çok acaip onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 biri fotoyu renklendirsin. şu çetiiiiiiin nijeryayaaa geeeel diyen zenci sakıp resmini yapan arkadaş göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 4 haneli telefonlarla iyi karı kaldırırdık o dönem parayla satıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bende admin telefonu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 santralin sana telefon bağlamasından whatsappa geçişi düşündüm bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cons said: 4 haneli telefonlarla iyi karı kaldırırdık o dönem parayla satıyolardı bu dönemde de para ile satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 forumun yaş ortalamasını tekrardan gördük, 4 haneli numaraları bilmeyen var emenike. ilçede büyüdüm, telefon numaramız 89a kadar falan 4 haneliydi. ilçelerin ve illerin ayrı kod numaraları olur, onu başa yazarak şehirler arası arama yapardınız. misal bizim numara 1155'ti, ilçe içinden ararsanız direkt ulaşırdınız. abone sayısı artınca ve santral değişince, ki türkiye çapında oldu bu , o numaranın başına kodlar sabit olarak eklendi. hala da benzer şekilde çalışır sistem, bulunduğunuz bölgenin belirli bir kodu olur. mesela ankara emek 211'den başlar 220'ye kadar gider , alacağınız numara da mutlaka bu aralıkta başlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 benim de dedenin 1939 da çekilmiş bi fotosu var ama malesef yazlıktaki evde şu an, bembeyaz atıyla (büyük ihtimal askeriyenin) üniforması falan inanılmaz ötesi bir foto. albaydı kendisi bıyıklar aynı hitlerinki, bakışlar çakmak çakmak hep bir kahraman gibi gelirdi dedem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 stimpak said: forumun yaş ortalamasını tekrardan gördük, 4 haneli numaraları bilmeyen var emenike. ilçede büyüdüm, telefon numaramız 89a kadar falan 4 haneliydi. ilçelerin ve illerin ayrı kod numaraları olur, onu başa yazarak şehirler arası arama yapardınız. misal bizim numara 1155'ti, ilçe içinden ararsanız direkt ulaşırdınız. abone sayısı artınca ve santral değişince, ki türkiye çapında oldu bu , o numaranın başına kodlar sabit olarak eklendi. hala da benzer şekilde çalışır sistem, bulunduğunuz bölgenin belirli bir kodu olur. mesela ankara emek 211'den başlar 220'ye kadar gider , alacağınız numara da mutlaka bu aralıkta başlar vs. Fakirdik belki nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Başlık sahibi deden nakliyeci değilde fabrikatör gibi çıkmış. 5 fabrikam var derse inanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Benim dede taksiciymiş. Chevrolet taksiler fln varmış. Negzelmiş eski arabalar yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 milletin dedesi ne güzel çalışmış para kazanmış. bizim dede bütün ev arsa ne varsa satıp parayı dönemin ünlüleriyle parti , karı,alkol uyuşturucuya gömmüş. zaten kanserden gitti. ortalarda resmini bulursam koyarım hakkaten yakışıklı adammış. piç rızaya benziyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senin dede daha iyiymis ya asasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Benim dedem de askerde YAVUZ'da görevliymiş. Atatürk'ün naaşını İzmit'e kadar taşıma şerefine nail olmuşlar. Küçükken hep anlattırırdım kendisine bu olayı ve hep gözleri dolardı anlatırken.. mekanı cennet olsun... Geri kalan hayatı klasik malı mülkü satıp kadınlarla kızlarla yemiş 4 tane kadın almış falan filan. şimdi sattığı yerlerde 5 yıldızlı oteller dikili en çok ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aquila said: senin dede daha iyiymis ya asasdf. adam için güzel tabi. genç öldü ama mutlu öldü. millette ne dedeler var imparatorluk miras bırakıyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Benim dede de 2. karıyı aldı genç ve 2 çocuk yapıp öldü bütün malının çoğu ona kaldı vs vs vs. Kendisini hiç rahmetle anmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 deden bayagi karizmaymis panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 benim dedeler fantastik bisey yapmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sende de fantastik bişey yok. Genetik herhalde abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 fenn said: Benim dede de 2. karıyı aldı genç ve 2 çocuk yapıp öldü bütün malının çoğu ona kaldı vs vs vs. Kendisini hiç rahmetle anmam ya senden 2 çocuk yapıp bütün malı sana bıraksaydı ? daha mı iyiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim dede hazine avcısıydı ama hiç bulamadı yetoymus snrıım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 SeaGle said: Sende de fantastik bişey yok. Genetik herhalde abi. npcyiz galiba biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim dedem de koylu npcymis. tepesinde unlemi falan da olmayandan. ama abisi eskiyaymis. gel savasa demisler, yok i-ih demis daga cikmis. etraftaki koylerin guzel kizlarini falan da daga kacirmis hirbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 dedende şundan da vardı kesin http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20101104132815/deadliestfiction/images/e/e4/Thompson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 resim değil fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar