Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Sdf ilginc kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ya seninki normal bir kötü bir laptopla, orta düzey bir macbooku karşılaştırmaya benziyor. android dediğin stabil olmayan, kasan, yavaşlayan bir sistem, hani s4 dediğin cihazın kamera uygulaması bile patlak verip servislik olabiliyor. hani iphone stabil ekranı biraz daha küçük ama seninkide orta halli olduktan sonra büyük ekrana zaten gerek yok kenarları boş kalacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 one alsaydın bari. siyahı tasarım fln olarak 10 basıyor hepsine. hız da s4 ile kapışır zaten o da dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Tuh bb z10+2000 lira vericektim asfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 S4 baba telefon. Ben cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben takas edeyim diyecektim ya şansa bak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 s4 + aosp rom akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Androide laf edenler uzun zamandir android kullanmammislar sanirim. Telefonu aldigimdan beri 3 kez kapattim daha ne yavasladi ne dondu ne sorun cikartti. Gayet guzel bir os ve ios kadar kullanisli (iphonedan gectim note 2ye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Androidin esnekliği yeter. İstediğin gibi optimize et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bide ıvır zıvır kullanmayacağın özellikler denmiş de gayet kullanılıyor. Kullanmıyosanız zaten iphone5 ya da s4 değil 3310 alın hem sağlam olur. NFC özelliğini bile kullanmaya başladım ben burdan biri tavsiye etti de. NFC sticker aldım arabada telefon tutacağına, işyerinde masaya fln koydum içini kodlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 IOS 7 beklenirdi Emre şu değişiklik yapılmadan , samsung'dan nefret eden bi kullanıcı olarak üzüldüm şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ios7 betayı kullananlar winodws phone kullanıyomus gibi hissediyolarmış, arayüz tema vs alayını portlamışlar. ama android'de sırf xda da telefonu istedigin sekle sokabileceğin onlarca rom var. bir de şu site var, arada ekran görünümünü değiştirmek için kullandığım. http://mycolorscreen.com/ su an ios stabilizasyonu iyi olabilir, ama android de stabilizasyonu yakalamaya başlıyor. 4.3 ile gösterdi bana bunu s4 de. 7/24 acık telefon, donmuyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 7/24 açık telefon donmuyormuş sadfdsafsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 düzenli olarak uygulamaları kapatır, ram'i temizlersen bişey olmuyor evet. deal with it bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Yuzyilin en keko takasina bile 'iyi yaptin agbi' diyen var. Akp niye seciliyo durmadan anlasiliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 0ne said: düzenli olarak uygulamaları kapatır, ram'i temizlersen bişey olmuyor evet. deal with it bro. O dediğin en son android 1.6da geçerliydi lol Zaten yeni androidlerde process yapmayan uygulamaları kendisi kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Iphone 5'in iyi bir cihaz oldugunu düşünenler falan var ya forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 sonuç olarak android > ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SeaGle said: Bide ıvır zıvır kullanmayacağın özellikler denmiş de gayet kullanılıyor. Kullanmıyosanız zaten iphone5 ya da s4 değil 3310 alın hem sağlam olur. NFC özelliğini bile kullanmaya başladım ben burdan biri tavsiye etti de. NFC sticker aldım arabada telefon tutacağına, işyerinde masaya fln koydum içini kodlayıp. Nfc baya is goruyor gercekten, bi suru insan da ne ise yaradigini dusunemiyor bile. Infrared de cok is goruyor bu arada, klima-tv-multimedia-projektor arasi baya kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Esh said: Abi aklini peynir ekmekle mi yedin. Ip5 le takas edilecek bi telefon henuz uretilmedi ki? O kadar kotusu yok lan hakaten simdi dusundum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 iphone ne zaman geri tuşu ve kısayol tab koyar anca o zaman samsung'a rakip olur. ulan bi 3g bi wireless açmak için iki saat ayarlara mayarlara sokturan telefonun neyini beğeniyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 fanboyluk parayla bi de beleş olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 3g wireless i niye kapatiyosunuz ki? Hic kullanmayacagin salak suluk opsiyonlar mi lazim? Google a tapan biri olarak sunu soyleyebilirim ki; ios rahatligi ve stabilitesi hicbir sistemde yok. Itunes entegrasyonu yeter zaten. Kac sene oldu hala adam akilli bir sync yazilimi gelmedi androide. Google yapsin bari itunes vari birsey, ne kadar zor olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Esh said: Yuzyilin en keko takasina bile 'iyi yaptin agbi' diyen var. Akp niye seciliyo durmadan anlasiliyo sdf Ahaha adam hakli abi ip5 ile takaslanicak tek telefon htc one olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 xaty said: SeaGle said: Bide ıvır zıvır kullanmayacağın özellikler denmiş de gayet kullanılıyor. Kullanmıyosanız zaten iphone5 ya da s4 değil 3310 alın hem sağlam olur. NFC özelliğini bile kullanmaya başladım ben burdan biri tavsiye etti de. NFC sticker aldım arabada telefon tutacağına, işyerinde masaya fln koydum içini kodlayıp. Nfc baya is goruyor gercekten, bi suru insan da ne ise yaradigini dusunemiyor bile. Infrared de cok is goruyor bu arada, klima-tv-multimedia-projektor arasi baya kullaniyorum oha hemen anlat nasil oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar