Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Sailor var, pm :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben daha ufacıkken sürekli maket yapardım. O zamanlar Türkiye'de maket bulmak çok zor olduğundan ne zaman yurt dışına birileri gitse hemen sipariş geçerdim :) Neyse uzun lafın kısası son 10-12 yıldır maket yapmıyorum. Ancak dün bir dükkanda gördüğüm bir kaç maket içimdeki o çocuğu geri ateşledi ve yeniden maket yapmaya başlamaya karar verdim. Uzun lafın kısası, bu işten baya uzak kaldığımdan istanbul'da nereden maket alınır bilmiyorum. Bilen eden varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Not: Eskiden genelde 1/72 çalışırdım ama o yıllarda zaten başkası da bulunmazdı :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 capitolde görmüştüm ben baya büyük ve degişik maketler vardı(hatta yelkenli bir gemi varda cok begenmiştim ama baya pahalıydı o zaman) sanırım sinemaların oldugu katın altındaki kattaydı toysrus'a gidebilirsen orada da vardır büyük ihtimalle birde burası var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 http://besiktashobbycenter.sitemynet.com bu yere gidersen ilgilenirler seninle baya.. bir çok markanın dağıtıcısı onlar yani fiyatları dışarıya göre biraz daha ucuz olabiliyor (inidirm iste biraz tabi :)) adresi linkte var, bulması da kolay. onun dışında taksim meydanın oralarda bir tane tamiya bayisi var.meydandan otobüs duraklarına (aşağıdaki) giderken sağda bir yerde. AB bilgilendirme bilmemnesinin yanında olması lazım hatta. onun dışında bi sürü yerden bulabilirsin. toys rus vb. yerler.. büyük alışveriş merkezlerinde oluyor genelde. tabi oralarda çok gelişmiş şeyleri bulamazsın :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Çok teşekkürler :) Yarın beşiktaşa uğrarım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ne tür maket? 2352362 tür maket yok mu? en basitinden şu tahta uçaklar mı yoksa hazır maketler mi?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Deli_Hacıya mesaj at o sanırım ilgileniyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 plastik maket[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben de aynen küçükken çok severdim maket yapmayı ama bir türlü boyamak nasip olmamıştı ve sırf bu boyama olayı yüzünden soğuyup bırakmıştım. Şu an maket yapmaya gene başlamak isterim ama bebek olan bir evde öyle minnacık binlerce parçası olan bir hobi biraz kasar beni :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 10 Aralık 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Beni temizlikçi kadınlar soğuttu maketten. O kadar özene özene uçak gemisi, f-16, könig tiger, a-10 maketleri yapmıştım hepsini parçaladılar... Artık yapma hevesim kalmadı çünkü o kadar uğraştığım şeyler bi el darbesiyle yok olunca artık gösteremiyorum, yine yapsam yine aynısı olacak..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ben yapardım ama boyayamazdım kuzenime boyatırdım =) ankarada beğendikte bolca satılıyor (uçak)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 harbiden de boyamak en zor işi, ama makete gerçek güzelliği katan da o. (aynı cümleyi geçen hafta maketler üzerindeki ödevime de yazmıştım hehe) yazın başladığım bir boing maketi vardı. zaten onun yapıştırması zartı zurtu ne kadar uğraşsanız da bir günden fazla sürmez. fakat 1 hafta kadar boyamayla uğraştım ben bir şeye benzetemeyince kaldı öyle. geçenlerde kaldırmak zorunda kaldım :) hakikaten çok zor ya. sadece metalik boyaları atmak çok zevkli ve kolay. hani o içinde gerçek metal parçacıkları olan boyalardan var ya, işte onların kalınlığı fln da çok süper oluyor. çok çabuk kuruyor ve partakal kabuğu yapmıyor.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 tepe nautilusta vardı son gördüğümde. oyuncakçı var ya megavizyonun yanında ordaydı ama noldu ne bitti bilmiyorum.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bende cok ugrasırdım. Maket bulamazdık.Hep Yesilyurt taki Havacılık müzesini gezer ordan maket alırdık. Köpüktendi o zamanlar yağlı boyayla yapardım.Bikaç gün sonra dağılırdı. Bu yaz bakındım alıcaktım çok pahalıymış hepsi.Ama en yakın zamanda yine başlamayı düşünüyorum çok eğlenceli çünkü.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 taksimde baya büyük bi kitap evi vardı bilmiyorum ismini ama öyle böyle deil baya büyük bi kitap evi orda vardı 13-200 milyon arası bir sürü maket[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Valla aranızda maketle ilgilenen varsa, ben plastik maket işiyle ileri seviyede ilgileniyorum. Her türlü yardımcı olunur. Fedaykin, Beşiktaşa gitme abi, seni daha güzel ve ucuz yerlere götürürüm, özelden mesaj döşüyorum birazdan sana. Maketçi patiler varsa, hepinizi öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eh, öm den döşeme buraya yaz da biz de faydalanalım.. forumun amacı bu değil mi ki zaten? :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 D&R magzalarında bulabilirsin.. şahsen 1-2 kere bu tecrubeyi yaşadım.[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://www.maket.linkleri.com/ sayfanın yukarısında linkler var. ordan satıcılara gir, yerli yabancı bi sürü satıcının internet adreslerini bulabilirsin. hatta yerli olanları (istanbul'da genelde) adreslerini de bulursun, mekanlarına gidersin. bunun dışında maketçilikle ilgili bilgi alabileceğin, benim de üye olduğum bi forum var, http://www.modelciler.org/ gerçi ağustostan beri bakımda ama... buradan da boyamadan, diorama yapmaya kadar envai çeşit bilgi, belge ve yardım alabilirsin. ha tabi bir de revell ve tamiya 'nın internet sitelerini de bi gezin, bakın. gerçi yurtdışında daha çok model bulursun ama kargo masrafı bir hayli tuzlu oluyomuş. [Bu mesaj bedeviizz tarafından 11 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Modelciler.orgda emroglan olarak çok yazdım. Site ne yazık ki kapandı, bir daha açılmayacak, ama kısa bir süre sonra başka bir sitede toplanacağız, buraya da atarım. Orada adresler varsa gidin, ama ben Atlantis modeli tavsiye ederim Kadıköyde. İdris abinin dükkanıdır, fiyatları çok uygun, sadece açılış saati akşam 4-5 gibi, orası tuhaf :) Valla ilgilenenler özel mesajdan atsın, götürürüm sizi toparlayıp :) Başka türlü konularda da yardımcı olurum her türlü, yaptığınız maketler falan varsa organize olalım. Kolay gelsin patiler...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar