Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevmeyle kuduz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yavru kedi sevmekle falan kuduz bulaşır mı? Misal kedi sırtını yaladıysa ve ben de elimde farketmediğim bir yaraya sahipsem (ufak) ve sevdiysem bulaşır mı?

not: kedi ıslak ama elimde yara yok.

troll serbest.
Mesaj tarihi:
Küçükken sokak kediler tırmalardı beni böyle kanatacak şekilde
Aynı anda 3 tane eşek arısı soktu. Biri dilimi soktu.
Eskiden top oynarken tozlu topraklı yerlerde dizimiz kanardı biz devam ederdşk oynamaya

Yaşıyorum şu an
Mesaj tarihi:
Murray said:

BlaCk said:

Paranoya ciddiye alınması gereken bir hastalıktır.

paranoya değil obsesyon. okb hastasıyım bi de

evet obsesyon daha yakın şu duruma. İyi teşhis koyuldu önceden yani?
Mesaj tarihi:
Kuduz hayvana yaklasabilecegini sanmiyorum, haliyle sikinti olmaz sanki.

Ha boyundan yukari darbe alirsan, o zaman doktora ugrayiverirsin bi, ne olur ne olmaz diye asi yapiyorlar ama kedi elini cizdi diye ya da acaba yaraya dokunmus muyumdur ? diye gidip asi olmaya luzum yok. Temizligine dikkat et yeter.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kuduzlar hastaligin her asamasinda saldirgan olmuyorlar ama elinde, kolunda filan acik yara varken bu yaraya salyasi, tuyu temas edecek sekilde sokak hayvanini sevdiysen hic doktara filan gitme bence. Dogal seleksiyon islesin. Acik yara yoksa bir sey olmaz.
Mesaj tarihi:
hiç bir yara yok elde. kediler de çok tatlı, sevdiriyor, sırmaşıyor, yanaşıyor falan. ama internette okudum falan dayanamayıp bi de okb var, azdı yine hay mnsk.
Mesaj tarihi:
Konu açılmışken anlatayım. Fareyi kuyruğundan çıplak elle tutma cesaretini gösterdim
15 civarı İğneyi karnımdan vurulunca kaçıyorum artık farelerden.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Konu açılmışken anlatayım. Fareyi kuyruğundan çıplak elle tutma cesaretini gösterdim
15 civarı İğneyi karnımdan vurulunca kaçıyorum artık farelerden.

göbekten yapılmıyor artık.
  • Yeni Oluştur...