Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yavru kedi sevmekle falan kuduz bulaşır mı? Misal kedi sırtını yaladıysa ve ben de elimde farketmediğim bir yaraya sahipsem (ufak) ve sevdiysem bulaşır mı? not: kedi ıslak ama elimde yara yok. troll serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aids bile bulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kediyi şeymi ettin doğruyu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ciddi değildir herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paranoya ciddiye alınması gereken bir hastalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kediyi aşılatın hemen. ben sağlık bakanlığını arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 BlaCk said: Paranoya ciddiye alınması gereken bir hastalıktır. paranoya değil obsesyon. okb hastasıyım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 dünya sağlık örgütünü aradınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Küçükken sokak kediler tırmalardı beni böyle kanatacak şekilde Aynı anda 3 tane eşek arısı soktu. Biri dilimi soktu. Eskiden top oynarken tozlu topraklı yerlerde dizimiz kanardı biz devam ederdşk oynamaya Yaşıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Murray said: BlaCk said: Paranoya ciddiye alınması gereken bir hastalıktır. paranoya değil obsesyon. okb hastasıyım bi de evet obsesyon daha yakın şu duruma. İyi teşhis koyuldu önceden yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 fenn said: Aynı anda 3 tane eşek arısı soktu. Biri dilimi soktu. kim beddua etti ya diline eşşek arısı soksun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Anasınıfında kime laf söyledşm se artık. Dilim kocaman olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 1 ay önce köpek ısırdı, huylanıyosan git hastaneye aşı ol. bedava zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Kuduz hayvana yaklasabilecegini sanmiyorum, haliyle sikinti olmaz sanki. Ha boyundan yukari darbe alirsan, o zaman doktora ugrayiverirsin bi, ne olur ne olmaz diye asi yapiyorlar ama kedi elini cizdi diye ya da acaba yaraya dokunmus muyumdur ? diye gidip asi olmaya luzum yok. Temizligine dikkat et yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 25 yıldır sokakta gördüğüm her kediyi seven adamım. Çok düşük bir ihtimal. Kuduzdur, zaten garip davranır. Isırır falan elini kanatır. O zaman risk vardır olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Beyler ülke çapında karantina ilan edildi. Sınır kapıları kapatıldı giriş çıkışlar yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Murray said: sevdiysem bulaşır mı? owwwww yeaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Kuduzlar hastaligin her asamasinda saldirgan olmuyorlar ama elinde, kolunda filan acik yara varken bu yaraya salyasi, tuyu temas edecek sekilde sokak hayvanini sevdiysen hic doktara filan gitme bence. Dogal seleksiyon islesin. Acik yara yoksa bir sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 GERGE yine ağır konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hiç bir yara yok elde. kediler de çok tatlı, sevdiriyor, sırmaşıyor, yanaşıyor falan. ama internette okudum falan dayanamayıp bi de okb var, azdı yine hay mnsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konu açılmışken anlatayım. Fareyi kuyruğundan çıplak elle tutma cesaretini gösterdim 15 civarı İğneyi karnımdan vurulunca kaçıyorum artık farelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 fareler kuduz taşımıyormuş, sana ne aşısı yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben 10 ay falan önce bi tane yanlışlıkla kanalizasyon faresinin üstüne basmıştım bacağıma falan zıplamaya çalıştıydı da bişey yapmadım hala yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 adam okb var ben de diyor hala adama şöyle yaptıysan böyle yaptıysan bişi olmaz fln yazıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 fenn said: Konu açılmışken anlatayım. Fareyi kuyruğundan çıplak elle tutma cesaretini gösterdim 15 civarı İğneyi karnımdan vurulunca kaçıyorum artık farelerden. göbekten yapılmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar