Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuckoldluğum tescillendi


tokins

Öne çıkan mesajlar

Önceki açtığım konuyu bulamadım. O yüzden buradan devam edeceğim. Kısa bir özet geçmemde fayda var.

ÖZET
Cuckold olduğumdan şüphelenen karım bir sürpriz yapıp beni boyfriendiyle tanıştırmıştı ve bizim eve gitmiştik.

-----


Başıma gelenlere inanamıyordum ve sakin olmaya çalışıyordum. Karıma ve nezaket gereği konuğumuza içecek bir şeyler ikram ettikten sonra müsaade isteyip tuvalete gittim. Yüzümü yıkadım ve aynada kendime bakmaya başladım. Nasıl bir adamdım ben? Yanlış olan hiçbir şey yapmamıştım öyleyse neden suçlu hissediyordum? Bana neler anlatacaklarını çok merak ediyordum.

Tuvaletten çıktığımda yatak odasından sesler geliyordu. Yatak odasına geçmişlerdi. İçeri girdiğimde Hakan'ın soyunmuş olduğunu, karımınsa jartiyerinin kopçalarını takmakla meşgul olduğunu gördüm. Tüm yaşananlara rağmen aklı selimi terk etmeye niyetim yoktu. "Bana bunu neden yapıyorsun? Ailemin dağılmaması için tüm bu kaçamaklarını görmezden geldim. Peki bunu neden eve taşıyorsun? Yaptıklarından haberdar olduğumu fark etmiş olman ve benim bunlara ses çıkarmamam onları meşrulaştırmaz. Söylesene ne yapmamı istiyorsun?"
İşaret parmağı ve başparmağıyla çenemden tuttu ve "Hakan beni sikerken bizi seyretmeni istiyorum," dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Cuckold olduğundan eminim. Sen bir cuckoldsun ve sadece bunun farkında değilsin çünkü cuckoldluğunun farkına varabileceğin şartlar daha önce hiç oluşmamıştı."

Daha fazla dayanamadım ve odayı terk edip salona geçtim. Artık sinirlenmeye başlıyordum. Bu kabalığa daha fazla tahammül edebileceğimi sanmıyordum. Bir süre sonra içerden karımın inlemeleri ve çığlıkları gelmeye başladı. Zaten seyrek olan sevişmelerimizde ondan böylelerini hiç işitmemiştim. Sertleşmeye başladığımı hissettim ve utandım. Aslında ortada utanılacak bir durum yoktu çünkü bir kadının zevk çığlıkları hele böylesine ateşlilerse her erkeği etkileyebilir. Bu seslerin yan komşudan gelmesiyle karımdan gelmesi arasında aslında bir fark olmadığını kendime telkin ederek utancımdan kurtulmaya çalıştım.

Yine de içime bir kurt düşmüştü. Gerçekten cuckold ruhlu biri olabilir miydim? Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardı. O da karımla Hakan'ı sevişirken izlemekten geçiyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Odaya girmemle Hakan sırıtmaya ve ritmini arttırmaya başladı. Hakan gibilerine de bir ad veriliyor mu bilmiyorum ama kocasının karşısında bir kadınla sevişmenin çok hoşuna gittiği belliydi.

Donumu indirdim ve beklemeye başladım. Belden aşşağım çıplaktı. Karım şaşkınlıkla inlemelerini kesmiş ve bana bakmaya başlamıştı. Hakan da bakıyor bir yandan da pompalamaya devam ediyordu.

Çok geçmedi. Kalkmaya başladı. Kalkıyor kalkıyor kalkıyordu. Karım tekrar inlemeye başladı. Biliyordum, biliyordum diye ciyaklıyordu. Damarlarıma kan pomplanıyordu ve buna karşı koyamıyordum. Beni öyle görmek Hakan'ın da hoşuna gitmiş olmalıydı ki boşalmaya başladı ve karımın üzerine yığıldı.

Ben bir cuckold muydum? Karım haklı olabilir miydi? Peki ya cuckold olmak tam olarak ne demekti? Her erkek güzel bir kadınla bir erkeğin sevişmesinden tahrik olamaz mıydı? Rahatlamam için tüm bu soruların cevaplanması gerekiyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...