Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Sivas'a bayrağımı diktim çok şükür: https://i.ibb.co/c6FrWw4/sivas.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Squadron açarsam kaç kişi gelir, bi ses edin bakayım. Sanırım şimdilik en az 15'lik bi nüfus çıkacak gibi ama daha çok olmalı. system influence kasıcaz yiğenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 bende gelirim. open mi yoksa private mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Private group demiyorum, squadron, yeni update ile clan işi geldi işte. private group da açarız squadron için, o ayrı. 10 milyon domalıcam ama bak, çalışıcaksınız ha ona göre sdfg Home system neresi olsun bi de, home system seçmemiz gerekiyor, allegiance da seçicez sanırım, federation seçersem itiraz edecek olan var mı? Home system için önerim SIVAS sistemi ahah bi de isim önerisi alabilirim. SO-MUCH-SPACE düşündük en son bi. diğer öneriler içinde Space Bar, There is No Spoon, Soldiers of Kobol, home systemin sivas olması ihtimalinden dolayı Kangals of Sivas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 the kangals, buccaneers of koyulhisar, unholy allegiance, space dogs, adeptus mechanicus, space adepts, fiskobirlik, fisk-o-unit al sana brainstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 the Space Kangals (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 olm çok özeniyorum size nasıl oynuyosunuz bu oyunu ya senede bir açıyorum of diyorum uzay falan sonra 2 git gel yapıyorum sonra üstüme ağırlıklar çöküyor. bakalım 2019da başarabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Salla toplar gene yerli yerinde. Gaza getirip kendimi install ettim, sonra 4 saat bi seyler yaptim elimde sari toplar kaldi bol bol. Uninstall yaptim ama sari toplar (stars) monitorumu yakmis izleri silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 beyler squadronu açtım, ismi SO-MUCH-SPACE, tag'i SOMS, sanırım invite atamıyorum, siz applicate edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Benim 14m param var. Anladığım kadarıyla combat ağırlıklı oynadığım için "vulture" fitlemem gerekiyormuş. Haliyle param az olduğu içi salak salak şeyler fitleyerek çarçur etmek istemiyorum. Denenmiş, verimli fitleri bulabileceğim bir yer var mı? bir iki yer buldumda hiç birisi arama imkanı vermiyor gibi. Salak salak google dan çıkan sonuçlarada güvenmek istemiyorum çünkü bulduğum çoğu şey 2-3 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 https://coriolis.io soyle bir builder var ama hangi build hangi gemiye gider diye wow'daki gibi guidelar yok ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Xenocide said: beyler squadronu açtım, ismi SO-MUCH-SPACE, tag'i SOMS, sanırım invite atamıyorum, siz applicate edebilirsiniz. nasıl *edit: buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Densiz said: Benim 14m param var. Anladığım kadarıyla combat ağırlıklı oynadığım için "vulture" fitlemem gerekiyormuş. Haliyle param az olduğu içi salak salak şeyler fitleyerek çarçur etmek istemiyorum. Denenmiş, verimli fitleri bulabileceğim bir yer var mı? bir iki yer buldumda hiç birisi arama imkanı vermiyor gibi. Salak salak google dan çıkan sonuçlarada güvenmek istemiyorum çünkü bulduğum çoğu şey 2-3 yıllık. Satin aldiklarini geri satarken para kaybin yok, o yuzden dert etme param eriyor falan diye. Squadrona applicate etmek icin sag panelde home sayfasinda asagida squadrons var oradan bulup yapabilirsiniz. Aksama kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Bu arada squadrona Allied faction olarak ELSKA sistemindeki Gold Bridge Corporation factionunu seçtik. Sistem çok güzel, bi sürü halkalı gezegeni var, resource extraction site'ları var halkalar Pristine resource. Yeni başlayan arkadaşlara çok temiz yardım edebiliriz burada. Gemilerinizi taşıyabilirsiniz. Sol sistemine 96 ly uzaklıkta ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 satın almak sorun değildi. Denemeler yaparken 3 kez patladığımdan 2milyon civarı para kaybı yaşadım. Üstümde de 500k civarı vardı, o daha biraz koydu :D zaten biraz sıkılınca sildim. vakit sorununu çözünce yeniden kuracacğım. cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Abi. biz az evvel arkadaşla "gel pevepe yapalım, ship fighterlarını kapıştıralım" dedik. mothershipler duruyor fighterları kapıştırcaz yani. İstasyondan uzaklaştık biraz. Başladık kapışmaya, istasyona anında criminal olduk ve BAMBAMBAM sıkmaya başladılar. Arkadaşın gemisindeki NPC crew "power yetmiyi dur şu shieldı kapatayım da power yetsin" diye bi karar almış kendi kendine, shieldını kapattı ve hayvansal federal corvette'i adamın 4 saniye içinde patladı. Rebuy cost: 50.000.000 o yüzden 2 milyona üzülme, biz sana 2 milyonu 15 dakikada kazandırırız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Para kısmından çok oyundaki eğlenceyi anlamaya çalışıyorumda, henüz başarılı olamadım. Bir gün anlayabilirsem eğlencesini ozaman düzgünce oynayacağım bu oyunu (para kasmak için rehber vs bakıp) :D 50m de çokmuş ya. geçmiş olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Squadron'a geliniz pls Dün bi wing missionda kişi başı 36m aldık 30 - 40 dakikada falan; denk geldikçe efsane şeyler olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Dün başladım ben de, beklediğimden daha eğlenceli çıktı oyun. Vakti zamanında oynadığımız Jump to Lightpspeed expansion'ı gibi SWG'nin, ama çok daha detaylısı ve büyüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 dün private grp olarak oynuyordunuz galiba? grup ismi ne bende geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Xenocide said: beyler squadronu açtım, ismi SO-MUCH-SPACE, tag'i SOMS, sanırım invite atamıyorum, siz applicate edebilirsiniz. şunu alıntılayayım, Xynocide'ın private groupundaydık dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Denonun dun "ağbi galaksi bu kadar buyuk mu yaa" tepkisi de quote of the day asgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar