Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 adamlara baskı yapıp "solo" moda %50 penaltı getirtmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 İnip yürümek vs olmayacak ise star Citizen cıkınca ezip gecer bunu..bomboş evren hissi bir yerden sonra hiçlik hissi veriyor.. gereksiz zorlaştırma simülasyon olarak adlandırılmış burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 cikana kadar beklerim icim daraliyor geminin icinde devamli, birde bombos tas toprak uzerinde amacsizca araba surmek, bilemedim. ayip ediyorlar bence. zaten gereksiz buyuklukte yaptilar bok varmis gibi galaxy olayini. her yer ayni toplarin degisik renklisi. icini bombos biraktilar nerdeyse. simdide bombos gezegene inip gezmece. birde 45 dolares... 40 sterlin diyor lan bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 gezegen işi biraz gereksiz olmuş.. aslında kendi konseptlerini geliştirebilseler güzel olurdu. Şimdi birde gezegenler yüzünden iş güçleri artacak.. Gezegen işine öncelik verecekler haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Gençler, çok konuşuldu. Oyun çoook daha iyi olabilirdi tabii ki. O da zaten Star Citizen. Ama star citizen şu anda yok ve o olana kadar da en iyisi elite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 o nerden cikti? x3, eve online, bir suru baska space sim var elite isminin verdiginden daha cok seyi veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 online olarak diyorum. eve online'la da defalarca yaptığımız tartışmalar gibi, kıyaslamak yanlış gemi kontrolü mevzusu yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 En iyi bence de değil..verdiğim paraya üzülmüştüm..oyun dediğin insanı mutlu eder..bu oyuna girince yoruluyorum..yorumlamak için giresim gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 haa online diyorsun. 150 saat kadar oynadim herhalde (bok atiyorum, beklentim buyuk) ama tek bir kisiyi gormedim koca galaxy de :D anca anlasip el ele tutusup bulusulursa bulusuluyor biliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 abi nasıl göremediniz? Eventler insanları belli yerlere yönlendiriyormuş (streamde gidiyordu çocuk sağa sola).. Milletle de karşılaşıyordu. Yanlış mı anladım yoksa adamın dediklerini? hani oyuna girip başı boş takılıyorsanız haliyle kos koca uzay.. karşılaşmamak normal. Ama eventlere göre hareket edince işler değişiyor gibi görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Yok yav bayaa bir adam var etrafta. Eventler meventler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 eventler meventler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 event derken anlık bişey değil sanırım (emin değilim bakacağım yazdıktan sonra :P) Her hafta belli bölgelere yönlendiriyormuş insanları. Yani hafta boyunca süren olaylar... İnsanların yerleşmesini engellemek içinde yeri değişiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 o sanirim yeni geldi gecenlerde girdigimde gormustum. ya oynayinca anlarsin, ha bilemem belki de cok seversin ki ben sevdim, kizdigim sey bence cok daha dolu olabilir oyunun ici, bunun yerine cok daha gereksiz yerlere konsantre olmalari, ayrica fiyatlar cok yuksek bence degmez yani expansion icin. steam 7 metacritic 6,4 yani buradan cikarim yap iste. ilk basta allahim diyorsun bu ne guzel sey sonra bir bakiyorsun ici bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yeni bende yeni bir tarz için deneyeceğim işte... Stream yapan tip beni biraz gazladı. Yoksa satın alıp indirmeyecektim. Birde söylediğinden yola çıkarak : geliştiriyor olduklarını görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ya mesela 2-3 saattir zaugnayla beraber oynuyoruz. Zaugnanın olduğu yere geldim, sanırım starter bölgesi gibi bişey herhalde, her yerde player sidewinder vardı. tek bi sistem de değil, bölgedeki 2-3 farklı sisteme gittik, hepsinde sidewinderlar dolanıyor :) indirimden dolayı da tabi bi sürü alan oldu. Yani bazı bölgelerde insan var epey ama tabi dediğimiz gibi bütün samanyolu abi. heryerde olmasını bekleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 COD mu oynuyoruz abi.. Eve online gibi bir oyunda bile sistemlere girince, sinek gibi kaçıyor herkez. Yada 2 katın gelip üstünden geçiyorlar... Peki pvp nasıl? gemim patlarsa gidecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yok belli bir odeme ile aliyorsun komple geri. insurance. 2014 aralikta ne oynamisiz oradan bir basla istersen. hani sistem bile kendi icersinde o kadar buyuk ki istemessen sistemde bile bulunmassin :) ama oyunun vermek istedigi buydu zaten adamlar sunu yapacagiz bu cikti olayi yok ortada bu yuzden haklarini yemiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Oglum bu oyunu oynamak da oynayani izlemek de baya zevkli. Bilgisayar az kassa bi de çok mutlu olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 uçmayı öğreneyim, noob rehberlerine bakıp korsanlık hedesini araştıracağım.. Azıma sıçacaklar ama olsun X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Joystick yok diye almıyordum da sağlam indirim gelmiş, alsam mı ben de ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 dert etme. bende saitek x65f var gittim bunun icin birde ustune thrustmaster T.16000M aldim, ikisiylede yapamayip K/M a dondum. masanin bu aletlere ozel olmasi falan lazim ya da koltugun. ya ekrani kapadilar bende ya da rahat edemedim. acikcasi en cok da K/M ile rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Xenocide said: ben eve'i 4-5 sene önce 2 ay kadar oynadım. Elimde joystick var. Eve'de gemimi joystickle kontrol edip silahımın nişanını joystickle alıp joystick'i kullanma becerime göre manevralar yapabiliyor muyum? Silahın miss'lemesi, oyundaki chance ile mi yoksa benim nişangahımı doğru yere tutturamamamla mı alakalı? ben oyun boş falan demiyorum, micro management çok var diyerek savunmana gerek yok. "tıklıyon vuruyo işte huamagoym" da demiyorum. Manual control dediğimi yanlış anladığını varsayıyorum. Ha eğer oyunun içinde "göstermelik" manual control getirdilerse bilemicem, ama yukarıda dediğim şekilde işlemiyorsa sistem -ki benim oynadığım dönemde işlemiyordu- o manual control değil. İstediği kadar micro managementı olsun. 3D kısmı da illa işe yarıyordur ama olmasa da oynanır diyorum ben. Championship Manager gibi, eskiden text based'di maçlar, sonradan bi tane temsili 2D maç görüntüsü getirdiler oyuna, olsa da olur olmasa da olur. Opsiyoneldi zaten yanlış hatırlamıyorsam. Herkesin hayalindeki oyun Eve Online derinliğinde ama point&click'siz, geminin kontrolünün sende olduğu bi space sim. Star Citizen'dan da buna benzer bir beklenti var işte, onda da o yüzden hype var. Elite Dangerous bu değil ama. yazamadım dünden beri fırsatım olmadı da cevap vericem buna yine de. joystick ile kullanamazsın gemini eve onlineda, mouse ile kullanıyorsun. sana kalmış manual control etmek istersen %100e yakın manual control imkanı sağlıyor oyun sana tercih edersen ve becerebilirsen. miss olayı dediğin gibi şansa bağlı değil kesinlikle. baya complex hesabı,istiyorsan ekleyeyim hesaplama formülünü. etkileyen bi sürü faktör var kullandığın silah, aradaki mesafe, senin hızın, adamın hızı, gittiğiniz yönler gibi. burda sen joystickle crosshairi hedefin üstünde tutmaya çalışıyorsun mesela, orda da o saydıklarıma dikkat etmen gerekiyor gibi düşünebilirsin basitçe. manual control kısmı da kesinlikle göstermelik değil. ama opsiyonel diyebilirsin sana kalmış çünkü kullanmak veya sadece orbit / keep at range seçmek. bu arada manual controlden kastım sonradan getirdikleri yön tuşlarıyla kontrol saçmalığı değil.. 3d kısmı olmadan oynamanın imkanı neredeyse yok diyorum ben de. yaptığın işe de bağlı tabi. sen sadece istasyondan istasyona gidersen gereği yok tabi manual controlün yada maden kazacaksan da aynen. ama özellikle solo veya micro/small gang pvp için olmazsa olmaz. hatta her türlü pvp için olmazsa olmaz. bi de cm ile kıyaslamışsın ki uzaktan yakından alakası yok olayın onunla. son olarak dediğim gibi sen gemini manual kontrol etmek istiyorsan oyun buna %100e yakın oranda izin veriyor. kullanıp kullanmamak senin seçimine becerine kalmış bişey. manual controlun olup olmadığını yada 3d kısmının ne kadar gerekli olduğunu çok merak ediyorsan en basitinden chessur slicer videolarını yada suitonia pvp videolarını izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Bosa yaziyorsun aluriel. İnsanlar WASD ile hareket etmeye space le hoplamaya alışmış böyle oynamak istiyorlar olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 oyuna yeni gelen güç odaklarını kısaca anlatabilir mi. girdim kayıt oldum birine amaç ne event mevent biyerlerimi ele geçiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar