MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 öf tam oynayacak vakit oldu, internet yalpalıyor giremiyorum oyuna=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 oyunun solo playinin 3mb/h olduğu söyleniyor bu arada. deneyeyim olursa telefondan oynicam hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Yukarıya 30mb yazacakken 0ı yazmamisim sori. Test ettim 1 saatte yaklaşık 13mb tuttu... Gemi satın aldım, al sat yaptım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ne demek o anlamadım ben. CQC olayı çok eğlenceli olmuş bu arada. deathmatch falan. o efsane gemi mekaniklerini open play'de doğru dürüst kullanamıyorsun, cqc'de kimin ne olduğu ortaya çıkıyor, etraftaki yapıların aralarından geçmeler, adam kovalamacalar falan oihy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ben trade yapıp kazanmıstımm butun paramı kesıf ıcın full kesıf modulu ( jump yanı ve fuel scoop ) takılı aparatlar takılabiliodu. gidemeyecegım yer yoktu yanı. Sadece bazı lokasyonlarda benzın dolduramıyon patates yıldızlardan oturu. Onun dısında takılırsın, tabi bide arada npc ler saldırıyo orda burda onlarn kurtulmayı ogrenmen lazım gemıde adderdı yanı nienna said: galaxy map tam trans edici zaten. katalogdan bildigin seylere gitmek falan. yonlere de baktim tutarli. peki a ve b arasi 20 ly ise, 10 ly atlayip fsd charge edip tekrar atlayamiyo musun? sidewinder var. eagle mi hauler mi bi seyler alicam az kaldi. eski gemiden takabiliyoruz di mi hardpoint vs. dun 16k lik gorev yanmasa alirdim yarin. miningten orta halli bi gemi parasi kasmak kolay mi? refinery laser ve hauler uclusu yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 cargo rack mi geliştirsem para için. sidewinder ile fazla bi profit olmuyor şu kargo space ile. hauler'e geçicem travelling için de önerilenler arasında. fsd falan upgrade ederim. power plant ne ayrıca, yedek enerji gibi bi şey mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 abi şaka gibi, jumpta kaldım, çıkamıyorum. paso gidiyor gemi asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 auto dock computer alın ya, bir süre sonra in kalk sıkıntı veriyor. auto dock tık tık yerleştiriyor gemiyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 MrLevie said: abi şaka gibi, jumpta kaldım, çıkamıyorum. paso gidiyor gemi asdfds bu lag gibi bi şey sanki bana da oldu bi iki kere. düzeliyo kısa süre sonra. bi de bi şey sorucam hauler alana kadar en güzel para kazanma yolu nedir. trade yapıyorum. 4 unit kargoya yükselttim ama max profit 2-3k geliyo şu ana kadar sattıklarımdan. en fazla bu da. combata yemiyo henüz fazla. trade yapim dedim. mesela bi sistemde demand yazıyo bu adamların ihtiyacı olan ürün mü. demand olanlar arasından en pahalısını bulim diyorum tek seferde max kar etmek için ama aldığım şeyler ucuz hep. 1k lık şeyden de çok az kar ediliyo az kalıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Abi cobra alana kadar mal al-sat gidilir ama bulletin boardlara bakin bazen iyi para veren trade missionlar oluyo onlari yapin. Onun haricinde black marketi olan bi sistemde signal sourcelar gezin, ancient artifact falan tarzi kacak mallar bulabiliyosjnuz bazen onlar fena para getirmiyo. Ama her halukarda cobra alana kadar biraz cileli oyun Cobrayi aldiktan sonra benim hala para icin kullandigim yontem olan resource extraction sitelarda bounty toplayacaksiniz. Halkasi olan gezegenlerin halkalarinda high-low intensity res ext sitelar var. Buralara belli araliklarla korsanlar geliyor. System security forcelar da orda oldugu icin siz cok dayak yemeden uzaktan sika sika cook temiz bounty topluyorsunuz. Bi de kill llwarrant scanner takin gemiye oldurmeden once tarayin dusman gemiyi; baska sistemden aldigi bountyler de ciksin ortaya kazanci daha da arttirin Ha bu arada cqc beta olayinda oyunu oynayinca open playde kullanabilecegin kredi kazaniyosun, yukseldikce kazanma orani da artiyo sanirim. Ben 1-2 saat oynadim 20 30k civari kredi verdi. Benim seviyem icin para degil ama baslangicta is yapar. Epey de zevkli deathmatch kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Single oyunda kalas gibi grind mı yapıyoruz, almamız gereken tek gemiyi alana kadar? Neredeyse para veriyordum iyi ki almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 grind değil ki o uzay simulasyonu. grind olarak bakıosan zaten almıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 horizons gelsin istifamı veriyorum hayırlısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 olaya grind gözüyle bakarsan e tabi ki grind ve grind olmayan oyun yok o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hauler aldım trade rank atladım şimdi para işi güzelleşti biraz daha. mining denim dedim de. hoş güzel baya bildiğin iş makinesi gibi manuel operasyonel kullanıyoruz basic equipment ile. ama asteroid iki üç fragment attı mı deplete mi oluyor nedir. haritada da görünmüyolar lan hangisini kazdım ben şimdi diye aynı şeyi kazıp duruyorum. mining ile ilgili bilmem gerekenler var mı. refinery işletmeyi öğrendim. kargoya paketleyip gönderebiliyorum resource. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 trade'de rank 2 olursan extraction sistemlerde mining görevleri var. 5-6 ton maden isteyen 150-250k'lık görev çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Bende aldım oyunu bugün indirimden. Şu yeni pvp sistemide baya hoşuma gitti videolardan. Release fiyatı aşırı pahalıydıda hani 60 lira çok fazla gelmedi bu oyun için ya. Bakalım nasıl birşeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ya şu oyun joysticksiz keyif verirse almayı düşünüyorum da aksi halde fakirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ben joystikli denedim ama koskoca bi istasyonu bile tutturucam diye sanki kalp ameliyatı yapar gibi zar zor hedefliyorum joystikle gemiyi. mouse ile daha kolay geliyor bana uçuş oyunları. fsx tarzı bi simlasyon da değil uçuş. fare ile daha rahat oynuyorum. hele madencilik falan hayatta yapamam joystikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Pvp modunda dehset saciyorum abi. 6 win streakim falan var deathmatchde. Joystick mevzusu alismayla alakali. Alisabilirsen mousea karsi direk avantajlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Bunu mu almak mantıklı yoksa star citizen ı bekleyip onu almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 star citizen'ın 2017'de falan full release olacağını düşünürsek, bunu alıp oynayıp star citizen'i de pre-orderlayıp kenara koymak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Horizons'i bekliyorum ben. Base game dahil satiyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Horizons; Ayrıca 1.5 patch ile multi crew olayı gelecekmiş. http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/29/elite-dangerous-horizons-expansions/ http://www.youtube.com/watch?t=1&v=3Em7TLwFifE http://hosting.zaonce.net/elite/newsletters/newsletter_201510_02/5aba77815529a52666e39c41c18cd74e.jpg http://i.imgur.com/O15VDvU.jpg http://hosting.zaonce.net/elite/newsletters/newsletter_201510_02/8fe3a0aec54bce2cd8d1e0688a74a679.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bu oyun neymiş lan. Acayip sardı hiç ama hiç beklememiştim. Monoton, sıkıcı gibi yorumları görünce çok ön yargıyla yaklaştım ama beklediğimin çok çok üstünde çıktı. Ki uzun zamanda başında oyalanırım gibi duruyor. En son Destiny'de böyle olmuştu. O kadar olumsuz yorumdan sonra bi ön yargıyla alıp aylarca başından kalkamamıştım. Çok mutlu oldum valla böyle çıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar