MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 oyunu oynadıkça çözüyosun ya, bountylerden başla mesela... ben hala galactic powers için görev nasıl yapıcam bilmiyorum örneğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 %33 indirim gelmis, sonunda 100 lira altina dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 xbox360 controller ile oynuyorum.sag ve tol kolları cok fazla hassas olduğu için neredeyse hiç hedef alınmıyor. sensitive ayarı da yok controllerın ne oyun içi ne oyun dışı. joystickle de bu durum aynı mı ? sizde logitech extreme 3d pro joystick daha iyi kontrol sağlar mı xboxdan ? saiteke 700tl bayılmam bu oyun için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 bende şunu almıştım bu oyun için uygun fiyatı hem ama bulması zor. gayet memnundum ben, ekstra thrust kolu işime yarar mı demiştim ama süper oldu benim için. http://www.teknosa.com/urunler/125084116/thrustmaster-t-flight-hotas-x-pcps3-konsol-aksesua ama nerden bulursun bilmem, bende kenara ayırdım gerçi oyunu bırakınca kaldı öle sadece joystick düşünüosan alttaki baya iyi diyorlar ben bulamamıştım bundan Thrustmaster T16000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 almak istyorum da star citizen mi beklesem. ne zaman gelicek istasyon landing falan en azindan. planet fazla beklemiyorum da. landing olmadan uzay sikiyo biraz icerik ne kadar dolu olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 istasyon landing var abi? oyunun en başından beri var da beklentini anlamadım istasyona ineyim fps gezeyim mi diyosun? star citizen'a daha en az 1.5 yıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hassaslık olayını bir şekilde çözdüm sonunda. pinnacle game profiler ile mouse u xbox360a linkledim. artık hedef almak için yavaş , gemiyi döndürmek için hızlı 2 farklı yaw ve pitch kontrolüm var. isteyen olursa bindingleri paylaşabilirim. şu oyun için dana gibi joystickler throttlelar almaya hiç gerek. oldugu kadar artık böyle:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Xenocide said: istasyon landing var abi? oyunun en başından beri var da beklentini anlamadım istasyona ineyim fps gezeyim mi diyosun? star citizen'a daha en az 1.5 yıl var. aynen. in dolas seklinde. gelicek demisler de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 STY said: hassaslık olayını bir şekilde çözdüm sonunda. pinnacle game profiler ile mouse u xbox360a linkledim. artık hedef almak için yavaş , gemiyi döndürmek için hızlı 2 farklı yaw ve pitch kontrolüm var. isteyen olursa bindingleri paylaşabilirim. şu oyun için dana gibi joystickler throttlelar almaya hiç gerek. oldugu kadar artık böyle:)) Gerek oldugu icin demiyoruz ki zaten klavye mousela da tas gibi oynarsin ama x52 ile aldigin zevk 5 e katlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 powerplaye bulaşan var mı ? altımda starter gemi var halen . 100k para var. hem istasyonlardan mission kasıp hem powerplaye katılmak mantıklı olur mu ? biraz endgame içerik gibi geldi bana pp ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=B4sAe16UTDg No man's sky yapmışlar said: Elite Dangerous: Horizons is a new season of major gameplay expansions for Elite Dangerous, beginning with Planetary Landings across the Elite Dangerous galaxy. Elite Dangerous: Horizons will continue to introduce new features and gameplay as the season continues into 2016, enriching the Elite Dangerous experience with new activities and new ways to play. • Elite Dangerous: Horizons – A new season of expansions for Elite Dangerous, starting Holiday 2015 on PC. • Planetary Landings – Elite Dangerous: Horizons launches with the eagerly-awaited planetary landings on countless 1:1 scale worlds. • Game-Changing Content – Map uncharted worlds, dogfight in canyons, discover items and events you’ll only find on world surfaces. • Driving on Planets – Embark on surface expeditions in all-terrain Surface Roving Vehicles (SRVs). • Play with Friends – Share the experience above and on the ground in Wings, and participate in Powerplay and story events in unique ways. • A Whole Season Of Expansions – Regular major updates included in the single purchase. • One Elite: Dangerous Community – All Elite Dangerous players will continue to benefit from ongoing improvements. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 pre-release oyuna expansion pack mi satiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 böyle olacağını alpha'dan önce söyledi adamlar planetary landing expansion ile gelecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 said: • A Whole Season Of Expansions – Regular major updates included in the single purchase. • One Elite: Dangerous Community – All Elite Dangerous players will continue to benefit from ongoing improvements. Ben mi yanlış anlıyorum ? Adamlar satmayacak, aldıysan devam edecek diorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Oski said: pre-release oyuna expansion pack mi satiyolar oyun release olalı birkaç ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sharky said: said: • A Whole Season Of Expansions – Regular major updates included in the single purchase. • One Elite: Dangerous Community – All Elite Dangerous players will continue to benefit from ongoing improvements. Ben mi yanlış anlıyorum ? Adamlar satmayacak, aldıysan devam edecek diorlar. ya nasıl elite dangerous'u aldık da, major update'leri ücretsiz sundu, onun gibi E:D Horizons alıyorsun, sonrasında gelen major updateler bedava hesabı. yoh bi de ücretli olaydı aauuauma diyesi geliyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 8 ay oldu çıkalı olsun expansion.. Ilgiye bak oskideki :) Bu arada reddit de olay var 60euro mu ne expansion.. Bakınayım bir. Esir : Preorder 45 mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 On foot yok dimi, araç ve gemi olacak diye anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yok sanirimda uzaydaki bomboş bokun aynısını gezegene serpmezler umarım. Boş gezegende dolan dur uzay gibi bayar beni gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ama en azindan ayni gezegende olanlar gercekten ayni gezegende olurlarsa bir nebze fark yaratir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Eve Valkyrie daha iyi olmayacak mı abi bu oyundan beklesek mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Eve Valk da persistent universe nanesi olmayacak diye biliyorum, daha cok uzayda battlefield tarzinda olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 67,19 TL steamde 28 eylüle kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben tekrar oynamaya başladım ya. Şu power play olayına hiç bakamamıştım, üşenmiştim. Ona giriştim şimdi. Horizons expansion'u öncesi biraz kastıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 120 e almıştık (oynamadık) allahsız steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar