Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 donunce soylıcem nebulalara dogru yola cıktım deıgsık seyler goruorm arada, donunce bakıcam ne kadar para kazanmısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bu arada kole ile her bir factionun istasyonuna girdim bir kere dahi ceza almadim ya da yakalanmadim. black marketlerinde falan sattim hic bir sey olmuyor herhalde bozuk ship tarama vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Cobra MK III 'ü alayım, fulleyeyim sonra da 2m kenara koyayım sonra düşünürüm ne yapacağıma. Şu anda hedef direk köle ticareti. Galiba daha karlı iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bı sıstemde gene ıkı ıstasyon arası mal tasıma ıcın sapık para verıo questle belkı o olur.. cok guzel ya olusmakta olan sıstemler, daha yenı olusmus yıldızlar nası gerı doncem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Fuel scoop ? Ya da self destruct son istasyonda cikiyorsun belli para karsiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Pleiades nebulaya geldım. karadelık bıle var burda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ay dur anlatma çok heycanlı hahah çok merak ediyorum nebula bölgelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 taurus dark regiona gecıcem burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 explorer kazanimini yazarsan asp explorer alacagim. istasyonu buldum bekliyorum senden bilgi. bu arada bu istasyonda 13 gemi var. LHS 2764A Low Orbital FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 abı daha gerı donmem falan lazım, dolasıp en son donucem daha EVRENI MERKEZINE GIDICEM ama uzaklık arttıkca para artıyor sanırım, 100ly uzaktayımdır herhalde su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tmm. aldim ben zaten. altimdaki aletten daha cok cargo alabiliyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 kole ticaretini şu dönen istasyonlar arasında mı yapıosunuz yoksa küçüklerde mi? Köle ticareti ile köle başına 1k fln gelio dimi? bende type7 var diye girmedim nereye baksam hep küçük stationlarda, buy ve sell yapabilecğeim büyük station bulamadım. tavsiyem asp alın type7 şuan çok kullanışlı gelmedi bana, büyük stationlara docklayabiliosun sadece. bir gitgelde 250k kazanıorum normal trade ile, 8dakka fln sürüo. 800 gidiş,300dönüş ton başına kâr. bu arda bugün dalgınlığıma geldi type7 ile stationdan çıarken yandaki location sekmesini açtım o sırada bi gemid7e giriomuş staitona kafa kafaya çarpıştım allahtan 1m cash vardı cepte. 1.5m cargo ve 750k gemi parası girdi. cepte para olmasa 18m giriodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 asp aldim az once ve kokpiti nefismis. cam bolme komple etrafi cok iyi gosteriyor. ngaliba <>LP 811-17 arasinda yaptim ben kole ticareti. LP den kole aliyordum , ngalibadan altin birbirlerine satiyordum... ama. normal satis arti su solo<>open play arasinda gidip gelip olabildigince cok 40k lik kole ver bana abi questleri veya buna benzer 30-40k arasinda degisen kole veya malzeme al getir gorevlerini biriktiriyorum. bir gidiste senin aletle 300k falan kar olur ama gorev restleyip devamli ayni gorevi bulur ve biriktirirsen cok guzel oluyor. 20 gorev alsan 800k :) edit : buyuk istasyon demissin LP deki buyuk istasyon ama ngalibadakiler kucuk malesef. 1200credit falan getiriyordu kole basi satim, gold da 500 credit veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14384-Congratulations-Elite-Dangerous Hoş bi davranış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 iyiymiş. Elite'de de Chris Roberts diye bi NPC görmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hype a yenik düşüp alıcam bu gidişle ya. yıllarımı eve e vermiş biri olarak acaba doğru mu yapacağım bilmyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 elite güzel hoş da: oyunun ekonomi üzerine kurulu olduğu durumlarda, glitch falan yakalayınca oyunun tadı kaçıyor. slave trade'e glitch demiyorum. ben hype biraz insin diye bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 dandik eagle'dan viper'a geçicem. eagle'da baya bir ekipman var. bunları direk viper'a aldığımda geçirebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aynı stationda iken modülleri ayrı ayrı satarsan, gemiyi aldığında buy back ile geri alabilirsin. ama aradan zaman geçmemesi gerek bildiğim kadarıyla. hatta gemiyi satarken modülleri ayrı satın yoksa %90 değerinden satılıo gemiler, modüllerde de %90ına satmış olursunuz. ayrı ayrı modülleri sattığınızda %100 olarak satıo olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Beyler oyun güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hmm güzel tüto. bounty/explorer kasa kasa sol'a ilerliyorum. bildiğin uzay kovboy'u olduk :) open play oynamama rağmen hiç player göremedim. birde dün dönen istasyonların birinde içeri girmeye çalışan 3 büyük NPC gemisi girişte stuck olmuş. gerzekler girişi tıkıyordu benim gemi küçük olduğundan aradan dere geçtim gittim. 5 dakika sonra istasyon içerisinde alarmlar ötmeye başladı sonra içerdeki turret'lar stuck olan tüm gemileri patlattı çok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oyun güzel mi? güzel ama kime göre. oyun sandbox ama kısıtlı gibi sanki. çok para kazanmak için daha iyi gemi alıyorsun, iyi gemi almak para kasıyorsun. böyle bir döngü var. ha bounty hunter ha minner yada ticaret o yollu kendin seçiyorsun. oyun çok taze. ticaret ve miner'lık denedim, sıkıldım. BH'ye rolla'dım. benim olay combatmış onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 mosquito HR6950 <> jian Yu arasi yapilabilir kole ticareti ikisinde de buyuk istasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 su anki haline bence para vermeyin.. bekleyin ya da cikmamis star citizeni alin :P en azindan sehirler gezegenlere inme, yurume kosma vs de var. auto dock sistem aldim masallah gemiyi patlatacak hiyar.. 10k damage verdi dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kanuni yine meh çekmeye başlamış. maks 1 aya bırakır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar