Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 turretlerın takıp etmemesı sacmalık zaten hadı aksıyon olsun hard mode olsun dıye ufak gemılere onu yapmazsın da buyuk gemılerın ufakları vurma ımkanı yok obur turlu ( anlattıklarınıza dayanarak soluorm bunu ) takıp edenler az vurur, etmeyenler cok vurur falan fıstık missile lar varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi 1 missile 2 cannon taktım, silahları deploy ettiğimde life support'a fln enerji kalmıyor hahaha. outfit ekranını geliştirmeleri gerekiyor, enerji ne kadar var, neye yeter fln mod takıp çıkarırken göstermesi gerek. istasyona aldığın fiyattan satabiliyosun en azından bi de mordor mu ne öyle bi gezegene gittim, geri dönemiyorum abi, başka gezegene geçiş yok navigationda neden anlamadım... cannon bu arada çok iyi göründü gözüme ya. büyük ihtimal shield'e karşı etkisi azdır ama hull'u eritiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi gemiye cannonları taktım, eranan'a geri gittim, federal distress call'a gittim silahları ilk defa deneyim diye. warp olduktan 25 sn sonra kafa kafaya görmediğim bir target daldı ve patlattı gemiyi. THE FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Abi oyun tamamen çarpışma üzerine mi kurulu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 AI davranışlarında sıkıntı var sanırım ateş ederek ateş edemeyeceklerini anlatıp "ınını ıvrıdını" deyip kafa kafaya kamizake yapıyor itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 patlamış eagle ve bütün modlarını 3k cr'e alabiliyorum yine, çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Dün akşam çok güzeldi valla. İstasyona yanaşmayı ve parketmeyi kaptım iyice. :) Bu akşama da Hauleri alırsam süper olacak. Ticarete devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Gece 2 de hauler I alıp yatabildim. Tabi işin komik tarafı bütün parayi ona yatirinca sermaye kalmadı ticaret yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak said: patlamış eagle ve bütün modlarını 3k cr'e alabiliyorum yine, çok iyiymiş Abi eagle almayin lan cok kotu, warp yapamiyon sidewinderla yaptigin yerlere. Direk hauler almaya bakin 22k para 16 kargo slotu var. 4-5 runda savlam para koparip ust seviye gemi alirsiniz. Ben transportera kascam en son da anaconda zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ben aksiyona oynuyorum ya para ticaret gözüm yok şu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Sistemde istersek bir pirate olabiliyor muyuz? Yoksa hep pve mi? Pvo si arena tarzi yerlerden mi ibaret gidiyoruz vuruyoruz counter gibi? Yoksa bi claim territory claim yada ne biliyim bir amac var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Of ya acayip cekici gozukuyor oyun. Cok pahaci meret ya of..yanlislikla aliversem, hani kaza olsa..pisman olurmuyuym acaba? Ticaret falan da var hemde, WCPrivateer/Eve kokusu aliyorum..direk sorayim; Eksik gordugunuz yada begenmediginiz, kisaca eksileri neler oyunun? Multi durumu ne kadar hissediliyor falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 şu an uçuş hissi ve kombat deneyimi dışında content baya boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 eh, azicik daha pissin oyle alirim o halde, hani ticaret yaparken arkadasindan sana koruma saglamasi gibi seyleri gerektiren durumlar henuz yok sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 pvp'lik bişey görmedim henüz. oyuncular kendi hallerinde takılıyor. hatta kimin oyuncu kimin npc olduğunu ayırt etmek bile zor. friend sistemi henüz düzgün çalışmadığı için zaten oyuncular organize grup olup itlik kopukluk yapmıyor anladığım kadarıyla. ben şahsen group oluşturup radarda birbirimizi ayrıca görebildiğimiz belirgin bi sistem beklerim itlik yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 beni 2-3 kere patlattılar ya federation signal'da pvp'de yani eğer named'se anlıyorsun player olduğunu cmd dominus aurora yazıyor atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Okeydir, biraz daha bekliyim almak icin, multi tadi oturursa alirim aninda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Cobra MKIII aldım, aşırı iyi gemi lan. 4 tane hard pointi var 2 tanesi class 4, max 400 basıyor, 36 cargo capacity. SO MUCH WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bende oynu yüklerken unhandled exeption verdi.öföf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hsEsIXPkLAU ABİ VİDEONUN SONU STORY OF MY ELITE LIFE YEYSUS http://www.youtube.com/watch?v=3z0_m4a7NIY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Setup!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi gemiyi dock etmek üzereken sanırım server gitti, istasyon görünmez oldu falan bi anda, oyun çöktü sonra. şimdi tekrar girmeyi deniyorum yok login bile olmuyor. velhasılkelam gemi uzayda kaldı, ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Gece gec saat de gelecem, erkenden kacmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 alışması zor kontrollere. keybord yetersiz mi kendimiz tuş mu atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 voice command en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar