axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 BabacumMostors said: bir de balık erkeği arkadaşım pek olmuyor.. zorlanıyoruz bir yerde Bebeyim yengeç erkeğiyle aran nasıl? ;) *KIPS* Bide madem öyle bana yengeç muhabbeti yapın öğreneyim biraz. Evet esh ne menem bi insanım ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 3 vakte evlenip 50 sene evinde yaşayıp evinde ölecek ve oraya gömülecek bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 türk kadınının yengeç erkeğine ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 30 yaşındayım lan hangi 3 vakit =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 3 gün ay yada yil en gec 33'de evlisin. sen baya moruk olmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Tipik bi yengeç olmayabilir miyim acaba? Böyle kendine has özellikleri olan, gizemli falan. Var mı öyle bi olay? İlgi çeker hem.. Burcucum ben yengecim ama bildiğin yengeçlerden değil, ayışığı yengeci diyorlar bizim gibilere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 az sosyalleş, düşürürsün birini. o potansiyel var, sorası da tamamıne erdirmek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 akrep değilim. ben aslında kovayım @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yıllardır yengeç erkeğiyim bi faydasını görmedim. yengeçseniz bile söylemeyin beyler sonra sizi kullanıyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ne olarak kullanıyorlar gazoz mu açtırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 pontipati said: yıllardır yengeç erkeğiyim bi faydasını görmedim. yengeçseniz bile söylemeyin beyler sonra sizi kullanıyolar =/ kaliteli bir burç olduğunu söylemedik, ama işe yarar. pragmatizmin varoluş sebebi yengeç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Ya düşürmek kolay, sonra hemen evlenmek istiyorlar paytak paytak kaçmak gerekiyor. Mühendis yengeci diye bişey var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yani diyorum ki, fotoğraf iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 axedice said: Ya düşürmek kolay, sonra hemen evlenmek istiyorlar paytak paytak kaçmak gerekiyor. Mühendis yengeci diye bişey var mı lan? kuzen de kaçıyodu, evlenmem ben diyodu. ilk o evlendi. özünüze dönün abi. yengeç erkeğine sokakta hayat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Seele said: BabacumMostors said: aslan kadını direk problem bana mesela.. "HAYIR BENİM DEDİĞİM OLACAK SENİN HAyATINI DA KONTROLEDECEM!!!" diye gleirlerse olmaz o iş bir de balık erkeği arkadaşım pek olmuyor.. zorlanıyoruz bir yerde ikizlere ne dersin? ikizler kadını arkadaşım oldu sevgilim olmadı, yani olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 BEN SADRAZAMIN SOL BAŞAĞI OLMAK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bir kova olarak insanların enden beklenmeyeni yapıp cart diye evlendim.. sonra boşandım.. bu daha beklenirmiş sonradan söylediler AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hiçbiriniz bir başak erkeği olamayacaksınız. boşuna uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bak baştan okusan hiç kasmayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 başak mısın black ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yengeç erkeği direk evlenir abi kasmasın o yengeç kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 BabacumMostors said: Seele said: BabacumMostors said: aslan kadını direk problem bana mesela.. "HAYIR BENİM DEDİĞİM OLACAK SENİN HAyATINI DA KONTROLEDECEM!!!" diye gleirlerse olmaz o iş bir de balık erkeği arkadaşım pek olmuyor.. zorlanıyoruz bir yerde ikizlere ne dersin? ikizler kadını arkadaşım oldu sevgilim olmadı, yani olmasın sdf ikizlerin erkeği senin için ufukunu genişletecek bir deneyim olacaktır ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 of profil bu. acil azalarak bitsin şu burç muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yengeç 30'unda sonra açılıyor, 30una kadar karılar evde vakit geçirmeyi seven ağlak annesini paso yanında isteyen herif aramıyorlar o yüzden yengeç tam bir milf hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 potansiyel kız var da bu insanlar mı yazmıyo sanıyosun sdf. herkes ne olursan ol gel modunda yıllardır. şurada geyik yapıp zaman geçiriyoruz. artı aslan burcunun konuşmaya hakkı yok, otur bi köşede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar