Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Replay modunu yuklediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Su replay'e bakin bir, bu kadar kotu oynamak mumkun mu? Oyun boyunca karsilastigim worst player ever: http://scrollspost.com/replay/5901426-1/marcopavan-vs-gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 GERGE said: Replay modunu yuklediniz mi? Yükledim ben. Her oyun sonu bana soruyor kaydedeyim mi diye :P Orderda Royal Vanguard ve Honorable General çok başarılı kombo, fena can yakıyorlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Hos bir oyun oynadim biraz once, midgame'de korkunc bir hata yapip kazanana kadar onu kurtarmaya ugrastim: http://www.scrollspost.com/replay/5906641-0/gerge-vs-gatsuring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 kartlarin bir daha gelmesi olayı rahatsız edici değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 O ozelligini sevdim ben. Yoksa teknik olarak 16 turda tum kartlarin cekilmesi mumkun. 100+ kartli desteler yapmak gerekirdi bu durumda ama zevki cikmazdi o zaman bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Draft geliyormus bu arada. Simdilik denen 50 kart cekilecegi ve sinir olmadan 20 kartlik desteler kurulacagi. Fiyat olarak 50 kart su anda 5000g ama daha asagiya cekerler sanirim. 5000g toplamak icin 15 kadar oyun kazanman gerek, soyle kayiplari da dusunurkek bir 25 oyun gerek. Bunun Just for You'ya harcanan altini var bir de. Odullerin ne olacagi belli degil. Zaten ilk draft denemelerini devler bugun yapmaya baslamis, ayarlarlar umarim. 5000g cok, kimse draft atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 http://www.scrollspost.com/scroll/206/wings-shield http://www.scrollspost.com/scroll/54/royal-vanguard http://www.scrollspost.com/scroll/74/honorable-general saçmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yaptığımız seçimden dönmek diye bir şey yok diye, growth başlayınca growth kalmak zorundayız, elimizdeki kartları verip başka bir seçenekle tekrar başlayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben energy oynuyorum.. pisman degilim ama su an secsem order secerdim heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Hepsinde var oyle seyler. Normal. Su iki karti gostereyim bilmeyene: http://cl.ly/image/1r1I1N2H0r1k/Image.jpeg http://cl.ly/image/3h0E171c0J0C/Image%20(1).jpeg Gerci bunlari kaldirmak zor degil (exile, sacrifice, destroy artifact) ama duruma gore cok can yakabiliyorlar. Senin gosterdigin de boyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bingildak said: yaptığımız seçimden dönmek diye bir şey yok diye, growth başlayınca growth kalmak zorundayız, elimizdeki kartları verip başka bir seçenekle tekrar başlayamıyoruz Elinde olan istedigim Decay kartlarini almama izin ver, Order premade destesinin tum kartlarini veririm sana, ek olarak elimde olan iyi Order kartlari varsa da veririm. Hic oynamayacagim Order sanirim. Pati'den bir suru kisi ekledim ama sen hangisidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 absolutio_n, şahane olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Decay kartlarin hep kotu kotuyse olmaz ama. Bakalim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abni para biriktir başka deck al. ben growth aldım onla oynuyorum şimdi topladma 3 deste oldu order yok sadece. onda da birsürü paket açtım 10 15 tane oldu kart. premade alsam üstüne bunlar güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bir de kart satış işini oyun içi chat üzerinden mi hallediyoruz. Rally kartı var growth için alan varsa 145g :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bi dk.. M:TG mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 off tablette oynanmıyormuş bu :/ ne de heveslendim bir an ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 çıkacakmış ios'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 androide gelmediği sürece önemi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 The game is currently being built on the Unity engine, which makes it support Android, Flash, iOS, PC, Playstation 3, Wii and Xbox 360. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Android ve iOS da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 çok iyi olacak androidde cidden. growth'da order her türlü tokatlıyor ya qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 çıksın alayım ben bunu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar