bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 gold ile nasıl alıyoruz peki just for you'ları, bende hepsi crystal istiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://cl.ly/image/470x0o0o2c0H/Screen%20Shot%202013-08-30%20at%2015.56.30.png Iste, gorunuyor. Buy diyince gold mu, kristal mi diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ben onları gold + crystal sandım... peki gelen kartın cinsi neye göre seçiliyor biliyor musun? growth oynuyorum bendeki bütün kartlar death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Death degil, Decay o =) Bilmiyorum ama bu hafta Week of Decay'mis, sanirim ondan hep boyle geliyor. Hem Decay desten yok mu? Bu hafta oyunu alan herkese bir tane bedava verdiler. Bu arada oyunda mod destegi varmis: http://www.scrollsguide.com/summoner Bunu yukleyin, sonra da sunun modunu yukleyin: http://www.scrollspost.com/ Kartlarini online database de gorup, desteler kurup, replay alip, replay izleyebiliyorsunuz. Replay varmis yani. Burada anlatmis: http://www.scrollspost.com/faq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 oh şahaneymiş, decay çok sinir bozucu ya, inanılmaz unpredictable kartları. tam şunu yaptım diyorsun, adam çat bir kart çekiyor herşey değişiyor. demin bir tanesi poison gitti, 3 tane on damage poison vuran farelerden, 2 tane de poison etkisini arttıran well'den, 2 roundda 2 jarl öldü 2 fareye asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ya ben premade alıcam diye para harcamadım bır ıkı tane deste dısı scrollu olan aklımı alıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Zaten 4 premade'in ikisi kaydolunca geldi, diger ikisini de para verip aldim ben. Hepsini gordum boylede. Bundan sonra da parayi ancak yeni bir faction cikarsa harcarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 easy triallari bitirdim.. artik multiye baslayabilirim.. ilk multi oyunumu seru ile yaptim.. yenildim ama iyi geldi AI'a karsi 10 oyun falan oynadiktan sonra =).. bu arada harvester alabiliyosaniz alin.. rakip AI'da birkac oyunda denk geldi.. onunu alamadik =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Isim ne? GERGE"yi ekleyin. Scrollspost'u kullanin bu arada. Modunu yukleyince inanilmaz faydali oluyor. Deste hazirlama cok iyi ozellikle. Su an oynadigim destem: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;jc;iU;z0;yS;zr;4l;zd;xU;il;zw;zo;zu;yT;yU;iO;Pu;zs;n;zl;2z;Ph;ze;j2;z1;iW;Px;zh;j7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 spyro öyle konsantreydi ki maç içinde yazıyorum cevap vermedi adam. fsf ekleyin beni de 3 kişi var listemde: wasermann benim de bu rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 GERGE said: Isim ne? ID: Huhutku ekledim sabah.. ya cevap vermeme ondan degil.. cikmadi ilk mesaj bende.. 2. gonderdigin gelince gordum sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 2 tane maç kazandım 5 tane falan kaybettikten sonra hehe herif jarl'ı 9 hp'liyken tek kartla öldürdü oyunu uninstall ediyodum. diğer bir maçta adam order/decay gitmiş, rat başına attack veren buff ı order ünitesine verdi, her yere rat döşedi en son ünitede 24 attack vardı, bir de relentless. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ya off bunlar hala mı oyunu %appdata%'ya kuruyor... OF serverları da yavaş 225 kbps ne!!.. tatildeyken şişme deniz yatağın patlasın notch. ID: Swarley13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Ya su trial'larda MAXIMUM WOLF u gecen oldumu? delirdim resmen heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Oyun ne kadar iyi ya (tu) Bu arada benim gibi çalışmayıp hata veren olursa (data iyi aynı yerde değil bla bla), oyunu uninstall ediyoruz. appdata'daki game.zip'i bulup, extract ediyoruz ve çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mac'de cok temiz, app dosyasi olmasi gerektigi gibi calisiyor. Installer yok ama, bash scripti calistirdi merek indirip yuklemek icin. Hala oyle aciliyor: http://cl.ly/image/1e062f2W3q2s/Screen%20Shot%202013-08-30%20at%2020.59.54.png Uzerinden cidden betalik akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 mono said: Ya su trial'larda MAXIMUM WOLF u gecen oldumu? delirdim resmen heuhe 2. denememde gectim.. ama cok zormus cidden.. kartlarin guzel gelmesi lazim =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ondan sonraki trial da baya kastirdi be.. 3. denememe baslicam simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Off Triallarda marathon diye bir tane var...haha butun totemler 99 health :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 2. medium task a gectim bu arada kartlari crafttan uplayin ne oluyor? etrafi daha sekil oldu ama bir etkisi var mi? statlar ayni duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Foil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 marathon haric tum medium triallar da bitti.. marathon isi yas ama.. 3-4 saat surer saniyorum tek basina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 paticik diye chat kanalı açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 growth premade aldım, 10 tane falan da kart açtım random, growth çıktı bir iki iyi kart. diğerlerini biraz adam edene kadar growth takılalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 8 kişi var mıyız toplamda bir turnuva yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar