Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

GERGE

Öne çıkan mesajlar

aente said:

daha bugün başladım oyuna. şöyle medium'da bir training yapayım dedim AI ile. böyle oldu :/

Trailler cok zordur daha dogrusu duzgun kartin olmali uygun kartin yoksa

En kolay decay ile gecersin o yuzden baslangic deck'ini decay alin sonra benim gibi izdirap cekmeyin.

puppet soldier kartini mutlaka tutun deckinizde . trailerlari kazanmak icin puppet soldier ve searing shackles bunlari trade edin oyle oynayin trailleri.

Puppet soldier su anda piyasa degeri 300-350 arasi daha fazla sakin vermeyin searing shack'de 300-250 arasi

Tabi daha ucuzada bulabilirsiniz rahat. fiyatlari suradan check ettim. Www.scrollsguide.com/trade bu site sizin kolunuz kanadiniz :)

Son olarak Trade'ler (chat) trading kanalinda yapiliyor. Chat ayarlarindan trade offer'ini acmayi unutmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

AI deckleri hileli. normalden az kart var, böylece paso creature basıyorlar.

Direk bu ya, creature içinde kaldım ya ahaha. neyse şimdi trialleri deniyorum da çok kolaylar diyemem, belki deckim cacık olduğundandır.

Bu arada sitede Download butonu bile yok, google'dan aratıyorsun download page'i var link çıkıyor, fena saçmalık. Installerin dandikliğine diyecek bir şey bulamıyorum, follow the white rabbit der gibi açtı pencereyi falan gshg.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Başlangıç deck ile trial yapmaya çalışmak über salakça bir şeymiş bu arada, boşuna kaç ele vakit ayırdım. Kıçını da yırtsan elindeki deckle sen 3 creaturela gezerken adam 8-9 creature basıyor sadece 2 tanesini yapabildim triallardan.

bir Puppet soldier'a bakar . Puppet soldier atınca sen ai'de saçmalıyor zaten bosa 3253 kere vurmayı yegliyor ona vurmaktansa :d He eline puppet soldier gelmedi mi hemen concude edip tekrar aç trailer'i boşuna zaman harcama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...