aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aynen alabilirim fazla varsa, hayrına bağışlar da kabulümüzdür :) Densiz ile hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 nereye geliyo invite? abi benin oyunu hediye etmek istediğim arkadaşlarım vardı onlardan birine veririm eheh, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mojang.com'da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ne güzel. topic e bakayım dedim çince/japonca gibi geldi yazılar. yine beynimizi yakarız anlayana kadar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oo ekstra oyun mu geldi alanlara bana var mı? :D o varmış para istemiyorum takas oyun kabuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 daha bugün başladım oyuna. şöyle medium'da bir training yapayım dedim AI ile. böyle oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Önce trialları yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 good ss bro :) gençler scrolls keyi takaslanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mostordan aldım keyi. daha doğru düzgün installer yapamamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 AI deckleri hileli. normalden az kart var, böylece paso creature basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aente said: daha bugün başladım oyuna. şöyle medium'da bir training yapayım dedim AI ile. böyle oldu :/ Trailler cok zordur daha dogrusu duzgun kartin olmali uygun kartin yoksa En kolay decay ile gecersin o yuzden baslangic deck'ini decay alin sonra benim gibi izdirap cekmeyin. puppet soldier kartini mutlaka tutun deckinizde . trailerlari kazanmak icin puppet soldier ve searing shackles bunlari trade edin oyle oynayin trailleri. Puppet soldier su anda piyasa degeri 300-350 arasi daha fazla sakin vermeyin searing shack'de 300-250 arasi Tabi daha ucuzada bulabilirsiniz rahat. fiyatlari suradan check ettim. Www.scrollsguide.com/trade bu site sizin kolunuz kanadiniz :) Son olarak Trade'ler (chat) trading kanalinda yapiliyor. Chat ayarlarindan trade offer'ini acmayi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aente said: daha bugün başladım oyuna. şöyle medium'da bir training yapayım dedim AI ile. böyle oldu :/ AHAHAHAHAHAH AI BIT BIT GULMUS SANA ALAYA ALMIS ASDASDAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 o ss acayip güldürdü beni ya açıp açıp konuyu bakııyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 trade için mod yükleyin, summoner diye aratın googledan. çok rahatlatıyor trade chati. bu arada tek fare, kart çekiyorsun hex marks geliyor ahah. fml modu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 arcane said: AI deckleri hileli. normalden az kart var, böylece paso creature basıyorlar. Direk bu ya, creature içinde kaldım ya ahaha. neyse şimdi trialleri deniyorum da çok kolaylar diyemem, belki deckim cacık olduğundandır. Bu arada sitede Download butonu bile yok, google'dan aratıyorsun download page'i var link çıkıyor, fena saçmalık. Installerin dandikliğine diyecek bir şey bulamıyorum, follow the white rabbit der gibi açtı pencereyi falan gshg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mono decay deck ile trialların 90%ını geçebiliyorsun. mojang o tarz servislerde, sitede, supportta falan über boktan bir şirket malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mono decay alin, ve yukarida yaZdigim 2 karti 3'leyin. bosuna zamaninizi harcamayin bence mutlaka decay pre-const. ile baslayin ileride takas ede ede order energy growth istediginize donersiniz. Densiz olmasa trailerlari gecemiyordum ben noob'iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Masticore said: Mono decay alin, ve yukarida yaZdigim 2 karti 3'leyin. kartı 3'lemek derken? 3 tane mi alıyoruz nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Başlangıç deck ile trial yapmaya çalışmak über salakça bir şeymiş bu arada, boşuna kaç ele vakit ayırdım. Kıçını da yırtsan elindeki deckle sen 3 creaturela gezerken adam 8-9 creature basıyor sadece 2 tanesini yapabildim triallardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 rengine bakıyor işte. misal decay starter ile epey bir trialı yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 daha easylerdeyim ama orderla bi sorun yaşamadım. ilersindekilere kadar 3-5 extra kart birikir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Order bu aralar guclu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 aente said: Başlangıç deck ile trial yapmaya çalışmak über salakça bir şeymiş bu arada, boşuna kaç ele vakit ayırdım. Kıçını da yırtsan elindeki deckle sen 3 creaturela gezerken adam 8-9 creature basıyor sadece 2 tanesini yapabildim triallardan. bir Puppet soldier'a bakar . Puppet soldier atınca sen ai'de saçmalıyor zaten bosa 3253 kere vurmayı yegliyor ona vurmaktansa :d He eline puppet soldier gelmedi mi hemen concude edip tekrar aç trailer'i boşuna zaman harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 judgementa rare uncommon felan rasgelemi yoksa 40 karttan 3 tanesi rare gibi belli sayılar var mı? çok kötü geldi kartlar :( harcadık sanırım free hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar