Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ok bi yemek yiyorum 10 dakikaya gelirim. girer girmez pes etmeyelim bi taraf oynadın bi taraf izlesin. pes edince para gelmesinin imkanı yok zaten. yani turn bi artsın dmg'lar verilsin bakalım ne oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Altin kazanimi soyle oluyormus: http://www.scrollsguide.com/wiki/images/9/99/Gold_Multiplier_Graph.png Simdi 1-2 dakika oynadik, adam 90 aldi; hemen pes ettik, ben 1 aldim. Abuse edilebilir ama sadece gunun ilk 5 challenge oyununa gold veriyor. Gerisi icin normal oynaman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Trade bilgileri de burada: http://www.scrollspost.com/pricing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 growth oynayan var mı ben biraz pişman oldum growth seçtiğime 3k da harcadım growth kartlarına :( energy midir nedir saçmalıyor abi, artilery inanılmaz seni kısıtlıyor, saçma sapan hp'leri var, ranged ötesi, ether bomb savunurken aoe öldürüyor, blind rage kendi adamlarını sana öldürtüyor. anlamadım yani hiçbir şekilde rekabet edemedim energyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Decay oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Ben Death haric hepsini actim, aynen Growth'a abandim biraz..yani eger Wolf'lari combolayabilirsen, yada Rallying kartini denk getirebilirsen baya iyi nuke'luyor..benim en buyuk derdim, sahaya hangi creature i koysam, daha Turn'u gelmeden ucuruyorlar hehue. Hele Death resmen Growth'un anti'si gibi..Adini unuttugum ucuz bir creature'i var.."Slayer" abilitysi var, tam bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Oyunun en pahali kartlarindan o, 2 tane eklemek istiyorum ama desteye. Hepiniz ekleyin beni bu arada: GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bingildak said: growth oynayan var mı ben biraz pişman oldum growth seçtiğime 3k da harcadım growth kartlarına :( energy midir nedir saçmalıyor abi, artilery inanılmaz seni kısıtlıyor, saçma sapan hp'leri var, ranged ötesi, ether bomb savunurken aoe öldürüyor, blind rage kendi adamlarını sana öldürtüyor. anlamadım yani hiçbir şekilde rekabet edemedim energyle. Ben order oynuyorum. Energy beni de çok zorluyor. Dehşet kartları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Decay oynarken elin tam gelirse yeniyorsun genelde ama gelmezse zor. Adamin artillery'lerinin uzerine yanindaki tum kareli zehirle ench'ini yapip poison kuleleri dikerbilirsen cogu karakteri ciktiktan sonra saldiramadan oluyor. Ama bunlar basta gelmezse eziliyorsun. Gecen bir oyunda adamin 3 karesi disinda her karesine tur basi 3 zehir dmg vuruyordum mesela. Sonra tur basi idol'e zarar veren ench'larla oyunu kazandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tek kartla bütün structurelara 3 dmg vermek, uniteyi tek kartla aoe olarak etrafındakilere saldırtmak falan çok op değil mi abi, belki growthda da vardır böyle op kartlar bana gelmiyordur anlamadım. o kadar build yapıyorum, adamları da çok güzel oturtmuşum, 1 blind ragele 3 tane ünite öldürüp sonra tek kartla 3 tane structure yıkıyor öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Growthda "God Hand" diye efsane bi kart var. Bariz yendiğim oyunu o kartla yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 O karti bilmiyordum...yeni eklemisler diyecegim, siz up'layana kadar birakmistim oynamayi daha Decay deck yoktu oyunda ehueh.. OP hissettiren kartlar var, ama her destede mevcut..iste denk gelirse kesiyor bileti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Magic'de de var oyle kartlar. TCG'in mantiginda varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 craftinge baktim, benim anladigim kartin yaldizli/foiled olmasi icin upgradeliyor, dogrudur mu? ayni 3 karti harcayip o kartin afilli, yaldizlisini craft ediyorsunuz sadece...hani 5 kart harcayip random bir kart craft etme durumu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Yok, foil aliyorsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 peh yaktik ucuz wolf kartlarini ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Chat kotu ama; bir suru insan Hearthstone'un gaziyla gelmis (en cok bu oyuna yaradi), su OP, bu OP konusup duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Acil 1000g lazim bana. Adamlar Just for You'da 1000g'ye 1185g'lik (su an itibariyle) Harvester'i veriyorlar bana. 100g'ye de 150g'lik Scavenger Construct var. Just for You olayi iyiymis, her gun oynamak icin neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Eheh aynen 24saate bir degisiyor..iyi tesvik. Banada Decay kartlari var markette, ama decay destem yok qq. bende Damning curse ve Pillar of fatigue satiliyor 1k lik kartlarda peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 O harvester teoride iyi gozukuyor..ama sanki 5 turn cok uzun sure, ya harvesterin bulundugu totemi feda ediyorum yada geciktiriyorum enchant ile falan.. yani Harvester nedeni ile oyun kaybetmedim, genelde o Slayer abiltysi olan nefret ettirdi beni. edit: Bu arada cidden acimasiz seyler olabiliyor..1 turnde kendi creatureimi haraket ettirmedim diye ,kesin kazanacagim maci kaybettigim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Medium ai yenemiyorum ya ahsd. Kart destem yetersiz büyük ihtimalle. Herifte 178263 tane kart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Harvester 5 turn degil ki, 5 yaratik olunce calisiyor. Decay olunca cok guzel combolar yapabiliyorsun onunla. Bir de surekli tehdit yani, adam yaratiklarini oldurmeye cekiniyor kotu yerde duruyorsa. Harvester en pahali 3. kart bu arada, o kadar alamsiz degil yani =) Medium AI ile hic oynamayin bu arada, 70-80 gold ancak geliyor. Multi'de yenilince de aynisi geliyor. AI'ye yenilince 0 ama, Multi'de yenerden 300-400. AI'ye karsi oynamanin amaci bence yeni desteleri test etme, baska neden goremiyorum. Trial'lari bitirin bir. Easy'ler bitti bence, Normal'leri kasiyorum simdi. Zorlasti ama. Handicap aliyorsun bir de, o cok zor yapiyor. Decay-Growth rat deck mi yapsam diyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bu arada Just for You'larin p2w olmadigini da gordum, iki gundur almak istedigim tum Just for You kartlarini aldim. Decay verdigi surece booster almayacagim, onlardan alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 just for you da crystal istiyor kartlar için? ne ayak? ayrıca para verip aldığımız oyunda neden crystal sistemi var ki... f2p değil oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Sadece orada ve Pre-made destelerde istiyor; ama dedigim gibi, tum Just for You kartlarini istedigim gold ile aldim ben 3 gundur. Premade destelerde crap tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar