Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forumdaki enerji azlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Llama said:

yok hacım tarzım değil

Ahahah öyle değil lan yanlış ifade etmişim. Ortamından nemalanmak maksadında söylemiştim.

ha yok abi noyanın kız popilitesi yine benim tarzım değil
bitli kızlar dolu bunların etrafında sevmem ben
goacı kızları
Mesaj tarihi:
Fin said:

;

Black-ice said:

Enerji az olabilir ama en azından kalitede bir artış var son günlerde.

http://s10.postimg.org/pahacn9v9/ads_z.jpg

özlediğimiz hareketler bunlar
Mesaj tarihi:
oha yeni gördüm sequonun yörünge dışına uçmasını. Malın zamanı çoktan dolmuştuda, neyse. Nası olsa 1 ay sonra banı açılacak ve gelecek di mi?
Mesaj tarihi:
BlaCk said:

oha yeni gördüm sequonun yörünge dışına uçmasını. Malın zamanı çoktan dolmuştuda, neyse. Nası olsa 1 ay sonra banı açılacak ve gelecek di mi?

Gelir heralde.
İyice dolar şimdi banı da yedi ya.

Bu sırada forum biraz nefes alsın.
Mesaj tarihi:
Neden banlandığını bilmiyorum ama elbet geri gelir. Geri gelene kadar da herkes söylediklerine dikkat etse yerinde olur. Forum da eğlenip postlar atmak zevkli ama çizginin sınırını kaçırmamak lazım.
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

Neden banlandığını bilmiyorum ama elbet geri gelir. Geri gelene kadar da herkes söylediklerine dikkat etse yerinde olur. Forum da eğlenip postlar atmak zevkli ama çizginin sınırını kaçırmamak lazım.

Yüzüne söylediğinden farklı şeyler söylemiyorum.

Özleyenler için Sequo maskesi var. Bir arkadaşınıza taktırıp onunla kendi seviyenizde tartışmaya çalışıp başarısız oluşunu izleyebilirsiniz.

http://s21.postimg.org/6793hn0jb/sequo.jpg

Mesaj tarihi:
hakliyim said:

SEQUO ADAM GÖNDERMİŞ EVDEN ALDIRACAK
  • Yeni Oluştur...