Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 axedice said: Llama said: yok hacım tarzım değil Ahahah öyle değil lan yanlış ifade etmişim. Ortamından nemalanmak maksadında söylemiştim. ha yok abi noyanın kız popilitesi yine benim tarzım değil bitli kızlar dolu bunların etrafında sevmem ben goacı kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Enerji az olabilir ama en azından kalitede bir artış var son günlerde. http://s10.postimg.org/pahacn9v9/ads_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bu arada bilmiyorum neden banlandı bu adam ama eğer buysa sebebi, Sequo'yu savunanlar bakabilirler ne derece kalitesizliklere karşı savaş verdiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Fin said: ; Black-ice said: Enerji az olabilir ama en azından kalitede bir artış var son günlerde. http://s10.postimg.org/pahacn9v9/ads_z.jpg özlediğimiz hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Black-ice said: Bu arada bilmiyorum neden banlandı bu adam ama eğer buysa sebebi, Sequo'yu savunanlar bakabilirler ne derece kalitesizliklere karşı savaş verdiğimi. adam dildo koymus ya hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 oha yeni gördüm sequonun yörünge dışına uçmasını. Malın zamanı çoktan dolmuştuda, neyse. Nası olsa 1 ay sonra banı açılacak ve gelecek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ninja ile noyzura aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bff onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ninja çok kaliteli bir arkadaşımızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BlaCk said: oha yeni gördüm sequonun yörünge dışına uçmasını. Malın zamanı çoktan dolmuştuda, neyse. Nası olsa 1 ay sonra banı açılacak ve gelecek di mi? Gelir heralde. İyice dolar şimdi banı da yedi ya. Bu sırada forum biraz nefes alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Son fotolardan sonra bilekaysa hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Neden banlandığını bilmiyorum ama elbet geri gelir. Geri gelene kadar da herkes söylediklerine dikkat etse yerinde olur. Forum da eğlenip postlar atmak zevkli ama çizginin sınırını kaçırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sequo is back? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 not sequo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 tarzın çok benziyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Benimde dikjatimi çekti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://j1308.hizliresim.com/1d/w/s0h73.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hakliyim said: Neden banlandığını bilmiyorum ama elbet geri gelir. Geri gelene kadar da herkes söylediklerine dikkat etse yerinde olur. Forum da eğlenip postlar atmak zevkli ama çizginin sınırını kaçırmamak lazım. Yüzüne söylediğinden farklı şeyler söylemiyorum. Özleyenler için Sequo maskesi var. Bir arkadaşınıza taktırıp onunla kendi seviyenizde tartışmaya çalışıp başarısız oluşunu izleyebilirsiniz. http://s21.postimg.org/6793hn0jb/sequo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 moriarty said: http://j1308.hizliresim.com/1d/w/s0h73.jpg asıjoasdjsadıjosa sesli güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 blekays adam gittikten sonra bile hala ağlıyosun ya. neyin nefreti bu anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ya sequo tamam da bilek ays'ın da banlanması lazımdı. resmen haterlıktan forumun huzurunu kaçıran kahramanlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hakliyim said: Neden banlandığını bilmiyorum ama elbet geri gelir. Geri gelene kadar da herkes söylediklerine dikkat etse yerinde olur. Forum da eğlenip postlar atmak zevkli ama çizginin sınırını kaçırmamak lazım. SEQUO ADAM GÖNDERMİŞ EVDEN ALDIRACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 o maskeyi 40 yıl düşünsem oturtamazdım böyle. Blekays Allahta seni güldürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 noyzurayı bilmem de ninja'ya tam uyan atasözü var adam sandık eşşeği, alnımıza değdi daşşağı ben demedim atalarımız demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar