StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Çok iyi Olmuş Burak.... Tebrikler Peki Bora'da geliyormu? Bu arada Zindan ve Ejderha hediyeleri Hot Tv'nin boyut değiştirmesiyle iptalmi oldu yoksa Hasan Çolakoğlu aracılığıyla Avatürk yine de hediyelerimizi yollayacakmı?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 kedi gitmezki napolyon[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 :tebrikz:[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 skyturkü hemen televizyonun 1. kanalına alıyorum bugün. yarın bakalım ilk program nasıl olcak...[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 çok ii olmuş gerçekten..digiturk nedeniyle hot tv i izleyemiodum..[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 tebrikler başarılarının devamını dilerim int siteleri bölümünde ucuncan bi paticik lafini geçir programda hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hayırlı olsun ama gün ve saat hakkaten çok kötü. cts bütün gün evde durulmaz yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Tebrikler Burak abi,burdan laf atma gibi olmasın ama skyturk biraz geri değil mi? Veya yeni veya acemi? Bunu düşünmediniz mi?[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 geldi de ne işe yarıycak?.. yani herşey demişsinde... bu trt nin internet programları gibi olmasın? (daha önce izlemedim hot level fln bak mayın öyle)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 murat kosova da geldi güzel oldu. Lara Croft - Şenay Akay ıda çağıracaklar [Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 17 May 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu akşam editlendi sanırım dis taşındıktan sonra başlık, ben hepsini büyük harfle hatırlıyorum..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ya ben icq dan bir soru sordum cevabını alamadım ama :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 murat kosova'ya uyuz oldum. sanki ingiliz birine zorla "Türkçe konuş" demişler gibiydi programda. Bir ingilizce bir türkçe konuşup durdu. Hatta bir ara ikisini karıştırdı "nasyonelite" mi ne dedi. Ama hardcore gamer. Kutlarım bu yüzden. Bayaa değişik oyunlar oynuyor. Ayrıca karısıyla oyun oynamak her baba yiğidin harcı değil, kıskandım. Programın arkasında hiç pano mano yoktu. Simsiyah arkaplan içimi sıktı. Şöyle neşeli meşeli birşeyler yapılabilirdi. Ayrıca programda içimi sıkan birşey daa oldu. Programın başlarında herşey çok yavaştı, programın sonlarına doğru ise herkes peşinden köpek kovalıyormuş gibiydi. Zamandan probleminiz var gibi. bütün bunlara rağmen, programdaki herkes gayet başarılıydı kutlarım. Umduğumdan başarılı bir ilk program yaptınız. Bir sonraki programda daha da başarılı olacağınıza eminim. Bu arada, Burak, çok yakışıklı çıkmışsın... :)[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hakkaten ya Murat Kosava ne kadar kıl bir insanmış. Türkçe öğretin şu adama ya. 5 lafından 3 ü ingilizce en az 2 ninde türkçe karşılığı var. Program süper. Matrix iğrenç :) İiy oldu Hot Tv DIGIDIKTURK te yoktu.SKy Turk te artık bol bol izleriz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 başarılar size ozaman..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Çok teşekkürler arkadaşlar. Shapshal Sky Turk bayağı iyi bir kanal. Olanakları Hot TV den daha geniş. Arkamızdaki dekor olayını hallediyoruz merak etmeyin. İlk program bu, 4 kişilik ekip oturacak zamanla. Eleştirmeye devam. Siz gözlemleyip geri döndükçe program daha da iyi olacak. Sevgiler.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 program ne zaman ve saat kaçta? skytürk showtv nin daha geniş olanaklar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yazıyo ilk sayfada ama cumartesi 1 de olması lazım neyse programın tekrarı oluyor mu peki geceleri felan?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 "Siz gözlemleyip geri döndükçe program daha da iyi olacak" buna kesinlikle eminim.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Daha önce anet news ta bir takım piyasacılara karşı programınızın savunuculuğunu yapmış ve şöyle demiştim "Bu program benim ilgi alanıma girmiyor oyun veya piyasayı başkalarının gözünden değil kendi deneyimlerim ile araştırmayı severim ancak bu tip bir programa kesinlikle ihtiyaç vardı ve bu program bu konuda yetkin kişilerce sunulduğundan dolayı kesinlikle yerindedir" Hot TV nin satın alınmasından tutun barındırmaya başladığı programların muhteviyatına kadar gayet başarılı grafik çizen bir TV olma yolunda ilerliyordu. Gerek "Hot Level" gerek Cenk-Erdem için oldukça üzülmüştüm ama en azından sizlerin tekrar yayın hayatına devam ediyor olmanız gayet sevindirici. Başarılar dilerim darısı Cenk ve Erdem'in başına....[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Şu mobil oyun bayağı hoş olmuş programın ortasında açtığım için tam yenilikleri bilmiyorum fakat gördüklerim hepsi olumluydu ekip genişlemiş falan birde bilgisayar oyunları dışında bilgisayarda yanilikler yeni işlemci ekran kartı tanıtımı falan yapsanız hem yanilikleri görmüş oluruz hemde bu bilğisayar alıcak kişiler yada bilğisayar yanileyecek insanlar kaliteli parçalara yönlendirilmiş olur.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bi ara number one da giga.de gibi bi program wardı da.. neyse başarılar dom[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 erricsson suxxor.. hmm pardon ericsson life idi adı. berbattı.auto aim max payne..ve daha nicesi[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Efet o Ericsson Life daki adamlar oyun oynamayı bilmiodu. Bi de Ultima Online'ı bitirmişlerdi (!) Ha bi de adam Max Payne de bi yeri en az 20 kere oynayıp geçebilmişti. Kısaca adam öküzün teki.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ericsson Life'tan alıntı: "Eveed bugün Max Payne'i bitirdiiig, yarın da Ultima Online'ı bitirceez" ertesi gün: "Eee, pardon sayın izleyenler Ultima Online bitmiyormuş, ama ossun biz epey bi ilerleriz." Bunun gibi cümleler vardı. Epey gülmüştüm ama.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar