Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NEXT LEVEL TV Programı Geliyooor !

Dominus

Öne çıkan mesajlar

Çok iyi Olmuş Burak.... Tebrikler
Peki Bora'da geliyormu?
Bu arada Zindan ve Ejderha hediyeleri Hot Tv'nin boyut değiştirmesiyle iptalmi oldu yoksa Hasan Çolakoğlu aracılığıyla Avatürk yine de hediyelerimizi yollayacakmı?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

skyturkü hemen televizyonun 1. kanalına alıyorum bugün.

yarın bakalım ilk program nasıl olcak...[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben icq dan bir soru sordum cevabını alamadım ama :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

murat kosova'ya uyuz oldum.
sanki ingiliz birine zorla "Türkçe konuş" demişler gibiydi programda. Bir ingilizce bir türkçe konuşup durdu. Hatta bir ara ikisini karıştırdı "nasyonelite" mi ne dedi.
Ama hardcore gamer. Kutlarım bu yüzden. Bayaa değişik oyunlar oynuyor.
Ayrıca karısıyla oyun oynamak her baba yiğidin harcı değil, kıskandım.

Programın arkasında hiç pano mano yoktu. Simsiyah arkaplan içimi sıktı. Şöyle neşeli meşeli birşeyler yapılabilirdi.

Ayrıca programda içimi sıkan birşey daa oldu. Programın başlarında herşey çok yavaştı, programın sonlarına doğru ise herkes peşinden köpek kovalıyormuş gibiydi. Zamandan probleminiz var gibi.

bütün bunlara rağmen, programdaki herkes gayet başarılıydı kutlarım. Umduğumdan başarılı bir ilk program yaptınız. Bir sonraki programda daha da başarılı olacağınıza eminim. Bu arada, Burak, çok yakışıklı çıkmışsın... :)[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler arkadaşlar.
Shapshal Sky Turk bayağı iyi bir kanal. Olanakları Hot TV den daha geniş.
Arkamızdaki dekor olayını hallediyoruz merak etmeyin.
İlk program bu, 4 kişilik ekip oturacak zamanla.
Eleştirmeye devam. Siz gözlemleyip geri döndükçe program daha da iyi olacak.
Sevgiler.[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
But old warriors do not die alone
Sosyal ağlarda paylaş

"Siz gözlemleyip geri döndükçe program daha da iyi olacak"

buna kesinlikle eminim.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce anet news ta bir takım piyasacılara karşı programınızın savunuculuğunu yapmış ve şöyle demiştim "Bu program benim ilgi alanıma girmiyor oyun veya piyasayı başkalarının gözünden değil kendi deneyimlerim ile araştırmayı severim ancak bu tip bir programa kesinlikle ihtiyaç vardı ve bu program bu konuda yetkin kişilerce sunulduğundan dolayı kesinlikle yerindedir"
Hot TV nin satın alınmasından tutun barındırmaya başladığı programların muhteviyatına kadar gayet başarılı grafik çizen bir TV olma yolunda ilerliyordu. Gerek "Hot Level" gerek Cenk-Erdem için oldukça üzülmüştüm ama en azından sizlerin tekrar yayın hayatına devam ediyor olmanız gayet sevindirici.
Başarılar dilerim
darısı Cenk ve Erdem'in başına....[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

Şu mobil oyun bayağı hoş olmuş
programın ortasında açtığım için tam yenilikleri bilmiyorum
fakat gördüklerim hepsi olumluydu ekip genişlemiş
falan birde bilgisayar oyunları dışında bilgisayarda yanilikler yeni işlemci ekran kartı tanıtımı falan yapsanız hem yanilikleri görmüş oluruz hemde bu bilğisayar alıcak kişiler yada bilğisayar yanileyecek insanlar kaliteli parçalara yönlendirilmiş olur.[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

Efet o Ericsson Life daki adamlar oyun oynamayı bilmiodu.
Bi de Ultima Online'ı bitirmişlerdi (!) Ha bi de adam Max Payne de bi yeri en az 20 kere oynayıp geçebilmişti. Kısaca adam öküzün teki.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
Sosyal ağlarda paylaş

Ericsson Life'tan alıntı:

"Eveed bugün Max Payne'i bitirdiiig, yarın da Ultima Online'ı bitirceez"

ertesi gün:

"Eee, pardon sayın izleyenler Ultima Online bitmiyormuş, ama ossun biz epey bi ilerleriz."

Bunun gibi cümleler vardı. Epey gülmüştüm ama.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...