Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Playoff | Beşiktaş JK - Tromsø IL | 29 Ağustos 20:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hürriyet hemen seyirci rakamı üzerinden "stad dolsun diye kapıları açtılar" diye haber geçmiş. Açıklanan seyirci sayısı resmi rakam bu arada, kulüp tarafından açıklanan.

Şimdi ya alçaklık yapıyorsun bu haberinle, cezalandırılman gerekiyor.

ya da

Olay tamamen doğru, 60k + kişiye oynadık biz maçı ki bu daha büyük bir hadise asdfsd
Mesaj tarihi:
Şehrin göbeğinde ya orası. Çevre adam dolu beleş bi yer olsada takılsak zaman geçse diyecek. Olimpiyat stadı oylum orası oimpiyat... Teeeeee nerde.. orda uzak bir stad var ya işte orası bizim stad ... hay allam neyle beslenio bu admalar.. illa çamur yapacaklar.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

bjk taraftarına gerçekten helal olsun. iyi günde kötü gündeyi yerinde zamanında kullanan tek taraftar galiba. tebrikler size. Umarım uefa yamuk çizmez

o konuda fener taraftarı da defalarca sınav verdi. hepsini de geçti. yiğidi öldürün ama hakkını verin.
Mesaj tarihi:
hayatımda ilk defa olimpiyata gittim

o stadı oraya dikenin evini boyayan badanacının boya aldığı nalburun anasını avradını ben...

olm zincirlikuyu dan 4 ya da 5 araç değiştirdim en son saymayı bıraktım zaten hala gidiyordum.

dönüşte sefaköy metrobüs minibüsleri vardı trafik çok olur mu diye emin olamadım bildiğim yolan gideyim dedim ayaklarım koptu.

Kışın kimse gitmez ben zaten bir daha arabasız hayatta gitmem =)
Mesaj tarihi:
abi arabayla en azından trafiktesin oturuyorsun arabanın içinde 2 saat geyik yap geçsin zaman.

Ulan metro leş gibi ter kokuyor herkes yapış yapış binemiyorsun bile ne klima var ne havalandırma kaç metro değiştirdiğimi hatırlamıyorum
Mesaj tarihi:
TEM de gidiş de gelişte tek kelimeyle rezaletti , cuma maç olduğunda düşünmek istemiyorum. Zaten cumaları hep normalden kalabalıktır maçda eklenirse 3 saatte gidilmez herhalde =)
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

abi arabayla en azından trafiktesin oturuyorsun arabanın içinde 2 saat geyik yap geçsin zaman.

Ulan metro leş gibi ter kokuyor herkes yapış yapış binemiyorsun bile ne klima var ne havalandırma kaç metro değiştirdiğimi hatırlamıyorum
Mesaj tarihi:
valla biz aksaraydan metroyla gidiyoruz gayet rahat oluyor bence
tabii insani şartlarda olmuyor kirazlı olimpiyat arası ama yine de çekilmez değil,
bugün 7de aksaraydan bindik, 7.45te staddaydık.
dönüşte de 50dk da geri döndük,

insanlar savaşta sanki helikopterle yaralı taşıyorlar gibi metro kapılarını tutuyorlar o çok fena :)

maçtan 88.dk da çıkıyor bir tek o kötü
Mesaj tarihi:
Bu arada o stadın bulunduğu tepeye ayaz bişey der o bölgede oturanlar.

Kışın nasıl bir soğuk olacak göreceksiniz. Ben çarşıyı biraz tanıyorsam, tribünde Savaş ay varilinde ateş yakarlar maç esnasında.
Mesaj tarihi:
scorch said:

Bu arada o stadın bulunduğu tepeye ayaz bişey der o bölgede oturanlar.

Kışın nasıl bir soğuk olacak göreceksiniz. Ben çarşıyı biraz tanıyorsam, tribünde Savaş ay varilinde ateş yakarlar maç esnasında.

soğuk dönemlerde kasımpaşa stadında oynıcaz allahtan
  • Yeni Oluştur...