Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ama etraf eq barb dolu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Speed Grift'te exp. blast wizarddan iyisi yok galiba. 2.30 dk'ler falan görüyorum 55 - 60 arasında. Gerçi bazen elite pack olmuyor falan 4 dk'ye çıkabiliyor süre. Ama yine de iyi diğer wiz. buildlerinin 5-6 dk altına inemediğini düşününce. Gearım kötü bu arada, elimdeki Wand of Woh 2300 dps falan, ramaladni de yoktu basmaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bi build verir misiniz ya wizard için. 70 vra bi tane onu oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 lütfen başka başlığa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 wizard başlığı ölmüş resmen dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 deadwoll said: Speed Grift'te exp. blast wizarddan iyisi yok galiba. 2.30 dk'ler falan görüyorum 55 - 60 arasında. Gerçi bazen elite pack olmuyor falan 4 dk'ye çıkabiliyor süre. Ama yine de iyi diğer wiz. buildlerinin 5-6 dk altına inemediğini düşününce. Gearım kötü bu arada, elimdeki Wand of Woh 2300 dps falan, ramaladni de yoktu basmaya :( 4 dakkada grift donmek eger gem lvllamiyorsan iyi bir sey degil ki abi keystone harciyorsun cunku girip bi de 4 dakka tx farmlaman gerekiyor bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 valla paso grift yapmıosan çok taş birikio zaten. bende 200 tane fln olmuş. ya gözünüzü seveyim bir akşam bana yardım edin de 3 gem 55 leme görevini yapayım. tab için bi o eksik. hala 62 grift te zar zor bitiriyorum debeleniyorum bayağı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bu aksam yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Şu salak augment olayı için gem levellıyorum ben ya. Dünyanın en sıkıcı şeyi. 55-60 lvl arası grift'e girip dönüyorum. Level 50'ye kadar zaten %100 chance. Gerçi çok vaktim yok daha 2 tane gem'i 50 yaptım kendi kullandıklarım haricinde. Onlar da 70'e yaklaştılar bakalım. Augment bu arada kümülatif olarak bayağı op bir olay anasını satayım, kendimi mecbur hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 µh said: bu aksam yapariz id ni yazarsan, bu akşam olmasa bile ekleyeyim de online görürsem harraslarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 şu stricken miydi neydi işe yarıyor mu ya ben trapped, boyarsky ve powerful kullanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yüksek grift için falan her türlü daha iyi tabiki stricken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 µh said: bu aksam yapariz sayesinde tab i açtığım arkadaşımızı tebrik ediyorum. 1080+ paragon gördüm gözyaşlarımı tutamıyordum az daha ksajdlksaj ne biçim oynuyorsunuz az insan olun diyesim de gelmedi değil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Dworgian said: 1080+ paragon gördüm gözyaşlarımı tutamıyordum az daha ksajdlksaj ne biçim oynuyorsunuz az insan olun diyesim de gelmedi değil evet. abi 2.2k+ paragonları görsen milli yas ilan edersin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Solo 62 63 giriyorum çok yavaş geliyor artık paragon 580'deyim. Güzel grupla takılıyor olmak lazım sürekli yoksa gıdım gıdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 gr85 4 kişilik grupla 60b civarı xp veriyor yanlış hatırlamıyorsam. 7-8 dakika sürüyor random grupla yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Aluriel said: Dworgian said: 1080+ paragon gördüm gözyaşlarımı tutamıyordum az daha ksajdlksaj ne biçim oynuyorsunuz az insan olun diyesim de gelmedi değil evet. abi 2.2k+ paragonları görsen milli yas ilan edersin o zaman oturur ağlarım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 gr85, böyle hani uzakta bir köy var da gidemiyorum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Abi ne alakasi var gir bi random grupla yap sen de 90 He crusaderla olamz tabi ona lafim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Grupla yapılır, tek yapmak istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Invokerla 63 64 gitmiyor. Ha ancient 3 4 parçam var da olsa ne olacak, seti falan değiştirmek lazım sanırım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 GR87+ Invoker Punish http://www.youtube.com/watch?v=sP9ysvu40Ws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Şu shieldı bi yakalayamadım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 %20 droprate galiba. 1 kere düştü, cube ledim daha da düşüremedim şsalkdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 oyun ne hale gelmiş lan hahaha milyor milyor dmglar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar