Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Speed Grift'te exp. blast wizarddan iyisi yok galiba. 2.30 dk'ler falan görüyorum 55 - 60 arasında. Gerçi bazen elite pack olmuyor falan 4 dk'ye çıkabiliyor süre. Ama yine de iyi diğer wiz. buildlerinin 5-6 dk altına inemediğini düşününce.

Gearım kötü bu arada, elimdeki Wand of Woh 2300 dps falan, ramaladni de yoktu basmaya :(
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Speed Grift'te exp. blast wizarddan iyisi yok galiba. 2.30 dk'ler falan görüyorum 55 - 60 arasında. Gerçi bazen elite pack olmuyor falan 4 dk'ye çıkabiliyor süre. Ama yine de iyi diğer wiz. buildlerinin 5-6 dk altına inemediğini düşününce.

Gearım kötü bu arada, elimdeki Wand of Woh 2300 dps falan, ramaladni de yoktu basmaya :(

4 dakkada grift donmek eger gem lvllamiyorsan iyi bir sey degil ki abi keystone harciyorsun cunku girip bi de 4 dakka tx farmlaman gerekiyor bu sefer.
Mesaj tarihi:
valla paso grift yapmıosan çok taş birikio zaten. bende 200 tane fln olmuş.

ya gözünüzü seveyim bir akşam bana yardım edin de 3 gem 55 leme görevini yapayım. tab için bi o eksik. hala 62 grift te zar zor bitiriyorum debeleniyorum bayağı :|
Mesaj tarihi:
Şu salak augment olayı için gem levellıyorum ben ya. Dünyanın en sıkıcı şeyi. 55-60 lvl arası grift'e girip dönüyorum. Level 50'ye kadar zaten %100 chance. Gerçi çok vaktim yok daha 2 tane gem'i 50 yaptım kendi kullandıklarım haricinde. Onlar da 70'e yaklaştılar bakalım.

Augment bu arada kümülatif olarak bayağı op bir olay anasını satayım, kendimi mecbur hissediyorum.
Mesaj tarihi:
µh said:

bu aksam yapariz

sayesinde tab i açtığım arkadaşımızı tebrik ediyorum. 1080+ paragon gördüm gözyaşlarımı tutamıyordum az daha ksajdlksaj

ne biçim oynuyorsunuz az insan olun diyesim de gelmedi değil evet.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

1080+ paragon gördüm gözyaşlarımı tutamıyordum az daha ksajdlksaj

abi 2.2k+ paragonları görsen milli yas ilan edersin o zaman
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Dworgian said:

1080+ paragon gördüm gözyaşlarımı tutamıyordum az daha ksajdlksaj

abi 2.2k+ paragonları görsen milli yas ilan edersin o zaman

oturur ağlarım büyük ihtimal
  • Yeni Oluştur...