Regalya Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Aşağı yukarı her silah element set var hiç biri bi holi bomb sipek keyfi vermiyo nerdeyse 2-3 haftadır sıkılmadan oynadım harrington ile jade set wd gibi 500-600m brust atıyorsun. Bült Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Fist spam keyfi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 wizarddan zevkli her türlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ragefreakyo said: degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 µh said: wizarddan zevkli her türlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ragefreakyo said: degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 µh said: wizarddan zevkli her türlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ragefreakyo said: degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Barbarian > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hiç efektif bir knockback skilli yok mu bu classda bracerdan gelen buff için? condemn-vacum kullanıyordum da dandirik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 knockback derken shield bashta var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 µh said: hiç efektif bir knockback skilli yok mu bu classda bracerdan gelen buff için? condemn-vacum kullanıyordum da dandirik baya Bu kadar overpower bir class yapip en kralindan strongarm skilli koymasalar olmazdi zaten. Tabiki var, judgement - mass verdict. Ustelik arkadas 20 yard ve 6sn de immoblise ediyor. Ayiptir, gunahtir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 vakumlu condemn cd'si daha kısa ve dmg'li eğer maksat sırf kb efekti vermekse. dahası 3sn boyunca birkaç kere çekiyor etraftan, judgment tek sıkımlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Foh-Reverberation Gathering Sweep Judgement-Mass Verdict Shield Bash-One on One Steed Charge-Ramming Speed Condemn-Vacuum Falling Sword-Flurry Phalanx-Stampede Blessed Shield-Piercing Shield Başka varmı la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 nihlathak said: µh said: hiç efektif bir knockback skilli yok mu bu classda bracerdan gelen buff için? condemn-vacum kullanıyordum da dandirik baya Bu kadar overpower bir class yapip en kralindan strongarm skilli koymasalar olmazdi zaten. Tabiki var, judgement - mass verdict. Ustelik arkadas 20 yard ve 6sn de immoblise ediyor. Ayiptir, gunahtir... yerlerinden oynatmıyor çoğu zaman sadee rootluyor o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 µh said: nihlathak said: µh said: hiç efektif bir knockback skilli yok mu bu classda bracerdan gelen buff için? condemn-vacum kullanıyordum da dandirik baya Bu kadar overpower bir class yapip en kralindan strongarm skilli koymasalar olmazdi zaten. Tabiki var, judgement - mass verdict. Ustelik arkadas 20 yard ve 6sn de immoblise ediyor. Ayiptir, gunahtir... yerlerinden oynatmıyor çoğu zaman sadee rootluyor o ya Dmg'in artmiyor mu? kb effecti almiyor mu moblar? Benim gordugum aliyordu ama tabi ince ince test etmedim. Sam said: vakumlu condemn cd'si daha kısa ve dmg'li eğer maksat sırf kb efekti vermekse. dahası 3sn boyunca birkaç kere çekiyor etraftan, judgment tek sıkımlık. vacuum vs judgement yapmanin anlami yok, ikiside farkli ozelliklere sahip. Vacuum 15 yard, judgement 20 yard. Vacuum playerin etrafinda olusuyor, judgement istenen bolgeye atiliyor. Vacuum sadece cekiyor, judgement immobilise ediyor. Tabi bunun yaninda Vacuum 15sec cd, judgement 20. Vacuum holy dmg veriyor, judgement sadece movement imparing effect Baska kafalarda skiller, tek ortak ozellikleri ikisininde pulluyor olmasi. (Adi vacuum kaldi condemn'in bu arada.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 yerlerinden hareket etmeyince yedikleri damage artmıyor diye gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 artmıyor yerinden oynamazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 %30-40 falan knockback chance'ı olan bir silah yok muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 windforce var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Windforce isimli bir silah da nerdeyse her oyunda vardır 1 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 diablo 1'den beri var burda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 knockbacki ben mi yanlış biliyorum yoksa siz başka bir şeye mi knockback diyorsunuz? http://www.diablowiki.net/Knockback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Regalya said: Foh-Reverberation Gathering Sweep Judgement-Mass Verdict Shield Bash-One on One Steed Charge-Ramming Speed Condemn-Vacuum Falling Sword-Flurry Phalanx-Stampede Blessed Shield-Piercing Shield Başka varmı la ? Dimiştim kınok beck için ama Oyun içi knockback (geri depme olmasına gerek yok mobun pozisyonunu değiştiren her skill knockback olarak geçiyor vortex büyüler dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar