knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 mono said: Ilac gibi yama crusaderlara.. O kadar ay beta testi hangi hiyarlara yaptirdilarsa artik..Esas beta release sonrasi biz yapmis olduk... crusader gayet iyidi sizde bi sikinti vardi OKUZ gibi gucluydu sinif. mono said: Neyse umrumda olmaz OP OP gezerim yarin, buildden builde akarim :) sinif zaten op idi, 6x akkhan setle cok rahat t6 yapiliyordu. RNG bahaneyse, 1mluk sari craft itemlarlada rahat t6 yapilabiliyordu! mono said: Edit: %30 dmg reduction yeni gelmesi zaten inanilmaz ya, zorla elinde kalkani olup bu kadar dayak yiyen bir class olamazdi...Hadi %15 ile bir yere kadar toparliyordu..simdi tam oldu. Diyorum ya beta'da torment1 uzerini test etmemisler bile.. >I think this is a case of git gud OKUZ gibi block varken %30 DR vermek gereksiz olmus. bu kadar dayak yiyen sinif demissinde, ben cok rahat t6 yapabiliyordum OKUZ gibi block abanmak yeterliydi. mono said: Edit2: Birde su Cindercoat'u azcik nerfleseler tam olacak eheh. :p http://i.imgur.com/5uCA4AA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Tank'da kalite, DEEPS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 knox said: mono said: Ilac gibi yama crusaderlara.. O kadar ay beta testi hangi hiyarlara yaptirdilarsa artik..Esas beta release sonrasi biz yapmis olduk... crusader gayet iyidi sizde bi sikinti vardi OKUZ gibi gucluydu sinif. mono said: Neyse umrumda olmaz OP OP gezerim yarin, buildden builde akarim :) sinif zaten op idi, 6x akkhan setle cok rahat t6 yapiliyordu. RNG bahaneyse, 1mluk sari craft itemlarlada rahat t6 yapilabiliyordu! mono said: Edit: %30 dmg reduction yeni gelmesi zaten inanilmaz ya, zorla elinde kalkani olup bu kadar dayak yiyen bir class olamazdi...Hadi %15 ile bir yere kadar toparliyordu..simdi tam oldu. Diyorum ya beta'da torment1 uzerini test etmemisler bile.. >I think this is a case of git gud OKUZ gibi block varken %30 DR vermek gereksiz olmus. bu kadar dayak yiyen sinif demissinde, ben cok rahat t6 yapabiliyordum OKUZ gibi block abanmak yeterliydi. mono said: Edit2: Birde su Cindercoat'u azcik nerfleseler tam olacak eheh. :p http://i.imgur.com/5uCA4AA.png hadi gel sen de t5 t34-85 uçuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 klasik tank mantiginda oynanabilcek buildler var mi sacma sapan ranged seyler spamlemeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Benim skillerin çoğu melee, condemn, blessed hammer felan zaten talentlar block vs :) zevklide arada fena hırpaladıklarıda oluyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Knox epey yazmısta baya sallamış :) sarı itemlere t6 yapan crusader görmedim daha ha yapmak var yapmak var orası ayrı. Bir kere t6 rahat yapmak için akkhan full set bonus lazım birde onun yanında cdr de lazım yani benim bildiğim t6 yapan mannercookie vardı ki oda zaten seti fullemişti kısa bir zamanda. Condem ile spam gidiyordu ama oda nerflendi betadaki heavens fury geri geldi ki bence daha zevkli herneyse crusader şuan iyi durumda ama tamamen geara bağımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 BioHazarD said: klasik tank mantiginda oynanabilcek buildler var mi sacma sapan ranged seyler spamlemeden? evet var. sweep attack gayet iyi. melee generator'lar da iyi, özellikle punish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/EOLOS-2887/hero/39753091 suanda bu durumda bi crusaderim var t2 rahat gidiyorum (pathcten sonra) önerileriniz varmıdır. holye dönmelimiyim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yoo, fire crusader bayağı güçlendi, her bakımdan buff yedi son yamada. en güçlü halinde şu anda. madem başlamışsın, fire devam et bence rare'leri değiştirmeye çalışıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 guzel bi build onerisi olan olur mu? blessed shieldli jormungard var foote yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Sam said: yoo, fire crusader bayağı güçlendi, her bakımdan buff yedi son yamada. en güçlü halinde şu anda. madem başlamışsın, fire devam et bence rare'leri değiştirmeye çalışıp. tamamdir cok saol sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Lind3r0th said: Knox epey yazmısta baya sallamış :) sarı itemlere t6 yapan crusader görmedim daha ha yapmak var yapmak var orası ayrı. Bir kere t6 rahat yapmak için akkhan full set bonus lazım birde onun yanında cdr de lazım yani benim bildiğim t6 yapan mannercookie vardı ki oda zaten seti fullemişti kısa bir zamanda. Condem ile spam gidiyordu ama oda nerflendi betadaki heavens fury geri geldi ki bence daha zevkli herneyse crusader şuan iyi durumda ama tamamen geara bağımlı http://i.imgur.com/uwPS05F.jpg oha yazdigim mesaj o kadarda barizken anliyamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 T1-5 progress yaparken 2-3x aug , reaper's fear bileklik , hollowed şild,golden scource(1h flail) craftlayın holi bültle FOH spamlayın bu kadar rahat progression olamaz uzun zamandır oynamayan arakdaşa crusader kastırdık akıyo çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 @sam sende BOP oldugunu hatırlıyorum, bugün banada düstüde sence maximus mu kalmalı BOP dahamı yararlı olur maximustayken daha rahat gibi geldi ama ben belki builde oturtamamısımdır tam anlamıyla condenmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/BallisticGel-2950/hero/39762459 Son vaziyet bu. adam gibi bi pants çıkmadı bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 eolos said: @sam sende BOP oldugunu hatırlıyorum, bugün banada düstüde sence maximus mu kalmalı BOP dahamı yararlı olur maximustayken daha rahat gibi geldi ama ben belki builde oturtamamısımdır tam anlamıyla condenmi. bop maalesef zayıf kaldı artık çünkü son yamada condemn hariç neredeyse herşey %50 filan bufflandı. condemn eskisi kadar güçlü değil izafi olarak o yüzden. elindeki maximus ile bop dmg vs olarak birbirinden ne kadar farklı onunla da alakalı gerçi. benzerse bop'u deneyebilirsin ama daha kötüyse değmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Sam said: eolos said: @sam sende BOP oldugunu hatırlıyorum, bugün banada düstüde sence maximus mu kalmalı BOP dahamı yararlı olur maximustayken daha rahat gibi geldi ama ben belki builde oturtamamısımdır tam anlamıyla condenmi. bop maalesef zayıf kaldı artık çünkü son yamada condemn hariç neredeyse herşey %50 filan bufflandı. condemn eskisi kadar güçlü değil izafi olarak o yüzden. elindeki maximus ile bop dmg vs olarak birbirinden ne kadar farklı onunla da alakalı gerçi. benzerse bop'u deneyebilirsin ama daha kötüyse değmeyebilir. bugün denedim aslında hem yazan dps olsun hemde mantıken bop daha iyi olabilirdi ama maximus daha yararlı gibi geldi condenm dedigin gibi sonuk kalıyor onun yerine iron skinin damage vereni daha yararlı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Shield Glare Emblazoned Shield Enemies with health lower than 25% have a 50% chance to explode when Blinded, dealing 60% weapon damage to enemies within 8 yards. bu elitelerde çalışmıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Olorin-2602/hero/39047349 bayık Shutgun (heaven's fury) buildinden sonra ilaç gibi geldi bu build flail biraz boktan fakat t6 rahat yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Baleful+akkan+harrington (tabiiki extra 50% cdr) 324324324432 tane 25-30m vuran pet doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Benim crusader bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 ben hala kaptan amerika ile oynuyorum memnunum da aslinda ama dun solanium dustu. Onunla mi oynasam acaba diye dusunmeye basladim tavsiye edecek olan var mi yada benim buildim ile ilgili tavsiyede bulunacak olan. T2 solo yapiyorum bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 darklight + foh + firestarter = sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 GokTuRK said: Benim crusader bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 ben hala kaptan amerika ile oynuyorum memnunum da aslinda ama dun solanium dustu. Onunla mi oynasam acaba diye dusunmeye basladim tavsiye edecek olan var mi yada benim buildim ile ilgili tavsiyede bulunacak olan. T2 solo yapiyorum bununla Benimde bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cliver-2568/hero/38844174 aynı silah/kalkan t3 rahat yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Aluriel geriden takip etme lan :D Ben holi mortal dramaya döndüm bu arada ninja cdr diminishimi arttırmışlar benimki 44% e düşmüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi akkhan yeni tamamlandı daha ya oynayamadim hiç crusaderla adam gibi ama holy shotgun sevemedim ben bi türlü nedense. mortal drama ile holy denemedim hiç ama fire oynadim biraz, baya güzel burst oluyor elite packlerde. %42 benim de CDR. barbarian daha zevkli ama yine de ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar