GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 vaako51 said: GokTuRK said: ahanda crusader ım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 aslında flail düştü bir tane o kartal pençeli olandan abi o flail efsane güzel 2800+dmg blade af prop vardı dps den kıstım bu hale getirdim oyun acayip hızlandı ortalık yeşil shield lardan geçilmiyor inanılmaz hızlı eriyor packler, tabi single targette ise inanılmaz kötü :D buildde sadece iron skin yerine normalde judgment/resolved var. ben onu kullanayım o zaman ya hammerlarım la havada uçururum. aslında kaptan amerikayı mı denesem nasılsa wrath resource u 0 lıyor o flail. yoksa yine hammer la mı devam etsem en güveniliri o gibi. bakayım bi akşam. ah socket açmaya çalışıyorum o flaile açamadım açsam hiçbir sıkıntım olmayacak da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Kaede said: kaptan amerika buildi için lazım olan 2 item 5 dakika içinde düştü CRUSADER EN İYİ CLASS ARKADAŞLAR ONBEŞ KİŞİYE SALDIRDIM abi kadaladan flail + shieldi bulan senmiydin bugün oyunda? asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 nerfte hızlı, fixte yavaş bilizort ya. gene nihayetinde sövdüreceklerini biliyordum oyunu alırken. adamlar known issues'a bile yazmıyor hergün başlığı açılan bugları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ahaha ya captain america buildine geçtim Gyrfalcon's Foote u kullanarak yok böyle bir eğlence ya hşldskşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Aluriel said: Kaede said: kaptan amerika buildi için lazım olan 2 item 5 dakika içinde düştü CRUSADER EN İYİ CLASS ARKADAŞLAR ONBEŞ KİŞİYE SALDIRDIM abi kadaladan flail + shieldi bulan senmiydin bugün oyunda? asdasfa evet ahah 350k dps ile t2de champlerin inmesi 5 saniye falan sürüyor cc/wall falan yoksa bountylerde solo boss çıkarsa direk reroll ama aasdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 pic somewhat related http://i.imgur.com/G63aZuB.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Q daki iksir ne yaw? ben kırmızı şerbetden başka bişey görmedim oyunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 leg pot o. Hiç birmiyor. Normal pot gibi 30 saniye cd ı var. Aynı zamanda 5 saniye süreyle armor vs. bişeyler veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 http://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1609765_798254670203285_6311732902181089610_n.jpg keşke ilk 5-6 tier'den sonraki setleri wow stili uçuk dikenli bıçaklı omuzluk ve ucubik miğfer şeklinde yapmasalardı. gene güzel setler var ama omuzluk mahvediyor hadi miğfer gizlense de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Enchanter'dan şeklini değiştir hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 zaten ben de ondan bahsediyorum, yüksek tier setleri bozuyor omuzluk ve miğferleri diye. ilk 5-6 sade ve iyi. bu arada ben bugün bug report forumunda veryansın ettikten sonra nihayet known issues'a koymuşlar blazing sweep'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 crusaderda omuzluk seçerken o kadar seçenek arasından 2 tanesini beğendim. biri yukarıdaki resimdeki. diablo artının wowa kayması sendromunun en büyük kurbanı olmuş crusader. hele o kalkanlar of of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Armor modelleri berbat ya aynen. Yukarıdaki seti kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Pallium(Soveregn),Warlord felan fena değilde male için fem crusad tam kezban oluyor ne giyersen giy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Bu set güzel. http://i.hizliresim.com/NVWp7L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/BallisticGel-2950/hero/39762459 Üzerinde Çalışmalarım devam ediyor. Şu anda t3 solo rahatım t4 riftte sıkıntı çıkarmıyor. Ama önerileriniz varsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bu da benim profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Screwy-2467/hero/38737813 fire a dogru kayıyorum itemlar oyle dustugu icin. solo kosmuyorum hic onun icin bilemiyorum ama t4 random grupla kosuyorum dertsiz. suan denedigim item witching hour belt icin 3k ya yaklastı harcadıgım hala dusmedi 1 tane bile. ondan sonra blessed shield cost u sıfırlayan weaponı denycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 heaven's fury fires of heaven ne güzel öyle shotgun gibi dıkşinya dıkşinya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 abi nasil t4 yapiyon sen random grupla yav? t1 falan eyvallah cok rahat yaparsin da t4 bilemedim de demicem çünkü yapiyom demişsin : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 t1 i random grupla speedrunlıyorum zaten 4 5 dakika aralıgında bitiyor. t4 belki biraz tanısıyorumdur diyecegim ama elitlerde shield basına 10-18m critliyorum(coguzel sekiyor shield =) %58elite increase %58 fire increase var andariel witching hour cindercoat ve elemental damageli neck lazım) patlattıgım cdlere baglı olarak. okadar tasınmıyorumdur diye dusunuyorum ama white moblarda biraz dps eksikligim oluyor tabi. gruba yetismek konusunda bi problemim olmuyor bi de %10 a ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Abi twitchde haftanın highlightlarında baştan sona nerdeyse full conduit pylonlu t1 videosu var, o 4 dk değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 rift sure achileri var 5 dakikadan kısa surede, 2 dakikadan kısa surede diye. Evet 2 dakika da bile bitirenler var. bende sadece 5 dakika achisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Rift çok güzel geldiyse 5dk tamam da, sadece koşarak 5 dkda bitiremediğin riftler var. Hepsini mi 5 dkda yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 1 saatin ortalamasını soyluyorum tabiki. kimisi 8 dakika suruyo kimisi 3. 1 saatte net 10-12 run cıkıyor eger grup hic afk olmaz item icin git gel yapmaz ve cok ust uste sacma sapan riftler gelmezse. bu arada daha demin de bi grupla t5 yaptım gayet rahat. oyun grupla birbirini bufflarken cok rahat. hepimiz defansif buff stackledik barbda earthquake buildi vardı. monkla ben tutuyoduk barbla wd vuruyordu. diyorum ki oyunda 2 dakika achievementi var ve bunu yapmıs adamlar var. ortalama 5 dakikayı neden bu kadar garipsediniz anlamadım. tavsiyem community tabini acın. kingkongor moldran rifting ve reddit communitylerine girin. orda t1 speed run diye 700k+ dpsli adamları toplayıp kendiniz deneyin. bu arada su grubu kurmak 1 dakika surmuyo 4 community chati acıkken. ayrıca lfm t4 t5 lere request atın alırlarsa deneyin bazen heriflerin tek ihtiyacı su mobları biri sabit tutsa da dovsek oluyo bazen buff lazım oluyo bazen sadece key istiyolar. gecen bi gruba girdim herkes 500+ paragon sadece kapıyı ac istersen arkada yuru dedi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Çünkü 1m dps varken bile 5dk ortalamayı bulamıyorum. Saatte 10-12 rift hayal benim için, 5 tane yapsam iyi. Ki burda public grupların townda afk olarak geçirdiği süreyi de göz önüne almıyorum. 5 dk achi var bende, 2 yok sanırım. De işte çok şanslı olduğum zaman gelmişti. Bi dahakine sana takılıcam, ben de istiyorum bi saatta 10 rift yapıp 500 shard harcamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar