Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Android için en kaliteli klavye hangisidir sizce? SwiftKey kullanıyordum ama sıkıldım artık farklı ve kolay açılıp kapanan bir klavye istiyorum. tablette açılıp kapatınca boşluk vs oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Swype iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 up swype ın iki şeyinden memnun değilim. 1 secondary lang. ingilizce seçmene rağmen baya kelimeyi tanımıyor. (english ve english uk aktif) 2 tuş basmalarında titreşim süresi çok uzun. bu titreşim seviyesini kısmak isterim. bu ikisi için de xperia klavye eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şahsen ne hızlı yazma ne correction kullanan biri olarak AOSP klavye. android klavyelerde o yukarıda çıkan ekstra bir correction/suggestion satırına illet oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 TouchPal Input diye bir şey var. Vodafone Smart alınca içinde yüklü gelmişti. bir tuşu aşağı yukarı çekerek; sayı, noktalamalar, büyük harf vs. hepsini tek klavyeden yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 swift kullanıyorum bi problemini yada zorlamasini gormedim neyse buda boyle bir animdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 nexus 4'ün klavyesi nexus'a mı özel bilemiyorum ama gerek titreşim süresinin kısalığı, gerek hiç donmaması gerekse sürüklereyerek yazma özellikleri nedeniyle benim için 1 numara diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Smart Keyboard Pro kullanıyordum lumia'ya geçmeden önce. Son halini bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 s4ün kendi klavyesini çok sevdim ama 2 yıl boyunca swiftkey kullandıktan sonra alışamadım hiç bir şekilde, mecburen swifte geri döndüm ama bana da çok bayık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 AOSP ve Xperia klavyeleri bana göre Swiftkey'den bile daha iyi. Android klavye olarak da denediklerim arasında en çok bu üçünü sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 swiftkeyciler cevaplarsa sevinirim. yedekleme nasıl oluyor? oluyor mu? bir de eklediğimiz kelimeleri görebiliyor muyuz? ordan kelime silebiliyor muyuz? söyleyin bir iki dolar indirsinler 5$ a klavye mi olur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ben ayarlarında yedekleme göremedim. Her defasında gmail ve facebook'tan tanımlama yapıyorum. sdcard'daki dataları kopyala yapıştır yapsak belki yedeklenir. Eklediğimiz kelimeleri de bildiğim kadarıyla görebildiğimiz bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ren said: swiftkeyciler cevaplarsa sevinirim. yedekleme nasıl oluyor? oluyor mu? bir de eklediğimiz kelimeleri görebiliyor muyuz? ordan kelime silebiliyor muyuz? söyleyin bir iki dolar indirsinler 5$ a klavye mi olur abi. google account una yedekliyor sen baska alete kursanda google hesabinla login olunca dl ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 peki istemediğimiz bir kelime kaydedince nasıl sileceğiz? önerilince tıklayıp sola çekince siliniyormuş galiba. swype trialim bitti şimdi bi klavye alacağım ama swypedan memnun kalmadım ben. swiftkey xperia klavyesine daha yakın gibi. indirime girmiyor mu bu meret. butonlar customisable, titreşim ayarlı, yedekliyor, basma süresi vs daha iyi. "xperia better" çıkartmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben 1 mi 2 dolar miydi neydi aldim indirimdeydi. Silme olayini denemedim hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kelime tahminine basılı tutun seçenek geliyor sil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 swiftkey süper. arada bi indirime de giriyor. yeni versiyonunda keybooard resize, tek elle kullanım için sağa ya da sola kompak yaslama seçeneği de eklemişler iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 SwiftKey aralıkta 1 dolara iner gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar