diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bi kızla sevgili olursun sonra birgün dost muhabbetinde sevgilinden " abi bi memitoları var taş gibi" , "abi kız resmen kuduruyo altımda" , "aga 4-5 attım hala üstüme atlıyo " , "8e 9a vurdum abi" " kız leş gibi ter kokuyo içim kalktı" "ağzı kokuyo bıyhhh" "sevişir sevişir bırakırım abi karı zaten kaşar" tarzı cümleler kurmayın. sonra o kızla evleniverirsiniz ve arkadaşarınız gelir bir forumda bu yaptığınızı anlatan bir başlık açar. yapmayın olum ne olcağı belli değil bu hayatta. 1 eylülde arkadaşımın 1 yıl önce hakkında "abi kız çok kıllı ya ama deli gibi seks yapıyoruz , resmen iliğimi kurutuyo" "emdim la emdim" "memitoları çok sarkık hiç beğenmedim" tarzı cümleler kurduğu kız arkadaşıyla düğünü var. salı günü "hala sarkık mı lan memitoları" tarzı bi cümle kurduğumda "can ağzını yüzünü silkerim senin " tarzı bi cevap verdi bana.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 o tur muhabbetleri lisedeki ergenligimizle biraktiydik biz. seks hayatini tum ayrintisiyla baskasina acmak, dupeduz privacy ihlali.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 hişt seni şunula evlendirelim diye soranlara ise "o benim kardesim demeyin. Evlenince o kizla kardesini mi beceriyorsun derler
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bazilari cidden ergenlikten cikamamis.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 en iyisi mi sex mex yapmayın
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 senin yaptığın da çok mantıklıymış kardeş, hep öyle sorular sormak lazım zaten
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 abi herif çocukluk arkadaşım yani bu tarz sorular sormayı yanlış bulmuyodum eskiden ona ama meğersem yanlışmış. bu arada hakikaten ben egenin bi ilçesinde yaşıyorum ve bu tarz muhabbetler cevremde çok dönüyor arkadaşlar. bende zaman zaman yapıyorum yalan yok ki şu son muhabbetten sonra hayatta yapmam bidaha.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Aferin sana yaş kaç. Hortuma su yuruyor mu.
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 "kınama gönüllüleri" iş başında yine anasını satayım.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kardeş yıl olmuş 2013 hala lafta mı kalıyorsunuz ? Resim çek, video kaydet. Teknolojiyi kullanın artık. Emdin mi, gömdün mü, nereden bilicez ? Tee allam sonra kızlar bize niye vermiyor. Sen kızın adını çıkar, kaşar kevaşe diye, sonra çevredeki hatunlardan iş bekle.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ahah bende yapıyorum bunu yapmamak lazım aslen mesela sırf memeleri sarkmış diye yataktan bırakıp gittiğim kız var bunu heryerde anlatırdım mesela
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 iyiki birakmissin panpa anlatmayi
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Gay lık olabilir sende o zaman haha
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ulan ahah diaboliq sen ne pis bi adammissin
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 herkesin sexi kendine anlatmayın, ayıgillerden olmayın işte.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Marty said: ulan ahah diaboliq sen ne pis bi adammissin ahahahah
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 nasıl bi arkadaş ortamları tey tey
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Laflara bak ya hayvan herif. Arkadaş çevrenizi baltalardan seçmişsiniz resmen.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 diaboliq said: bi kızla sevgili olursun sonra birgün dost muhabbetinde sevgilinden " abi bi memitoları var taş gibi" , "abi kız resmen kuduruyo altımda" , "aga 4-5 attım hala üstüme atlıyo " , "8e 9a vurdum abi" " kız leş gibi ter kokuyo içim kalktı" "ağzı kokuyo bıyhhh" "sevişir sevişir bırakırım abi karı zaten kaşar" tarzı cümleler kurmayın. sonra o kızla evleniverirsiniz ve arkadaşarınız gelir bir forumda bu yaptığınızı anlatan bir başlık açar. yapmayın olum ne olcağı belli değil bu hayatta. 1 eylülde arkadaşımın 1 yıl önce hakkında "abi kız çok kıllı ya ama deli gibi seks yapıyoruz , resmen iliğimi kurutuyo" "emdim la emdim" "memitoları çok sarkık hiç beğenmedim" tarzı cümleler kurduğu kız arkadaşıyla düğünü var. salı günü "hala sarkık mı lan memitoları" tarzı bi cümle kurduğumda "can ağzını yüzünü silkerim senin " tarzı bi cevap verdi bana. iyi bari kıza pipini göndermemişsin za
Öne çıkan mesajlar