Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fakirsek tatil yapmayak mı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

iyi geceler. sular kesildi fatura ödenemeyince, biz de madem cepteki son kuruşlarlan çıkalım yarın denizde yıkanırız dedik. istanbuldan hatunla nereye gidilir en ucuz? şöyle iki üç gün yüz liraya çıkar mı herhangi bi yerde mümkün mü? kamp ocağı tencere felan taşır makarna kaynatırız bi öğün, o tek öğünle de günü geçiririz gerekirse. ha tabi bi köye varıp beleşe çok aşırı güzel şeyler yemeyi de çok sevebiliriz yani neden olmasın. var mı tavsiyesi olan? bi de bikaç günlüğüne çadırını ödünç verebilecek olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Anladim. Abi bence hic ugrasmayin o parayi da otobus bileti yapip bir arkadasin yazlik mazlik ortamina cokun bence. Bu pis zenginlerin herseyleri oldugu icin canlari cok sikiliyor. Yalniz olduklarindan da misafire bayilir cogu. Hic maceraya girmeyin derim. Ya da hipi kamplari var boyle dogadan yetistirip gotumuze vazelinsiz sokuyoruz para yok takas var diye takilan. Belese tatil icin ideal yerler. Ama nerededir nasildir arastirmak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

vazgeçtik ya yarın hareme gidelim bakalım çığırtkanlar en ucuz kaça nereye götürüyo öğrenelim bi ona göre hareket edicez. haremden nerelere otobüs var bilen var mı? ya da haremdeki misal son dakikada yüksek indirim düşük kalite otobüslerle güzel yerlere gidebileceğimiz başka hangi noktalar var?
Sosyal ağlarda paylaş

yolu otostopla hallederseniz. 2 günlük yemek masrafı 15 tl. ekmek domates peynir alacaksınız. sahilde kalırsınız. gece sabahlayıp öğlene kadar da uyuyabilirsiniz. nöbetleşede uyunur. yada 40 liraya çadırda bulunabilir. yol arkadaşı bulan siteler var ordan halledilebilir. ulaşım.

http://www.ucuzagidelim.com/

gibi. yol arkadaşı ilan diye aratınca çıkar.

bazıları para istemez bazıları ister.

yada istanbul esenler otogarda mavi masaya gidip yolda kaldık diyerek bedava bilet alabilirsiniz. ama sağlam bir sebep bulup bir yakınınızdan para bulamayacağınıza inandıtmanız gerek.

pardon mavi masa ankaradakiymiş. beyaz masa olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyle misavir sever koylu olayini bir guzide memleketim Ic Anadolu koylerinde gordum. Marmara'da, Ege'de filan pek mumkun degil. Hele hele tatil yoresi diye gecen yerlerde hic. Ne zaman bir koyden gecsek ana yoldan cikip, yemekler, gece yatacak yerler...

Dogu Anadolu taraflarini bilmiyorum ama Eskisehir'in batisinda ve Konya'nin guneyinde misavirperverlik yok Ic Anadolu'da, Ankara'da, Sivas'da, Cankira'da oldugu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3 yillik fatura nasil oluyor bir de? 3 yil boyunca odemediniz de yeni mi kestiler?

Boyle bir arkadasim vardi, 4 kisi kaliyorlardi (ikiser sevgili iste), surekli esrar ve alkol takiliyorlardi, ama ne su ne de elektrikleri vardi. Odtu muhendislik ogrencisiydi hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...