Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 10 güne regen olmuştur pis cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Şah damarı bölgesinde ayna ile yapılacak bi kesik o kadar çabuk iyileşsin. Tıp ötesi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 imamizer said: gerçekten kötü niyetli bi varlık olsaydı saçı sakalı traş eder takım elbise giyip kpss kursuna yazdırırdı seni. sesli güldüm asdsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adamın dert yanmış, şurada yaptığınız muhabbete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adamın dert konusu da mı noyzuraya döndü ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 umarım düzelir durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Büyük zorluklar yaşamışsın sanırım yaşında genç. Hemen hemen aynı yaşlardayız sanırım forumun yaş ortalaması malum. Bu genç yaşına rağmen bu kadar sorumluluk almanı çok takdir ettim. Çalışkan bir arkadaşa benziyorsun sanırım bir aralar foruma hipster fotoları koyduğun için insanlar seni yadırgamıştı ama baya baya sağlam adammışsın bunu direniş olayında da gördük. Umarım hayatında her şey yoluna girer. Ben sana bütün kalbimle iyi şanslar diliyorum. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 geldi mi hepsi üst üste gelir amk bol şanslar diliyorum sana. ne işle meşguldun bu arada meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İnşallah durumun rahatlar abi, kötü denk gelmiş olaylar. ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ettiğimin forumu. Herkes 20 TL atsa adamı rahatlatırız da, anca laftayız işte. Elimden gelen bişey varsa her daim açığım BELOW. En azından samimi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Geçmiş olsun Bellow. Elimden bir şey gelirse seve seve yaparım. İstanbul dışında yazlıktayım şu aralar, ama İstanbul'a döner dönmez zaten sık sık mekana uğramayı hedefliyorum. Herhangi bir destek işine katılırım ben de. Böyle şeyler geldi mi hep üstüste geliyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aquila said: guzel insanin hicbiseyi yoluna girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 üzüldüm. geçmiş olsun. umarım zamanla hafiften yoluna girmeye başlar işler. viyanada okuyan kardeşe para gönderme olayını çözemedim. çok mu şart gelsin türkiye'de devlet de okusun veya yarı burslu daha insani bi ücretle okusun. her neyse. dilerim her şey yoluna girer de pişman olmazsın yaptığın iyiliklere. çünkü kötü duruma düşünce iyilik yaptığın insanların gelip öğüt vermesi carlaması gibi bir saçmalık da gelebiliyor insanın başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Rotweiler said: Ettiğimin forumu. Herkes 20 TL atsa adamı rahatlatırız da, anca laftayız işte. Elimden gelen bişey varsa her daim açığım BELOW. En azından samimi adamsın. Below hocam koy şuraya iban'ı yollayalım imkan dahilinde, nedir yani. Adam gelmiş derdini paylaşmış hala bazıları yok astral yok sikstral dalgasında. Ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo bile biraz yardım etse ya abi işte, İtalyanları zengin edeceğine hiç değilse bir işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ver iban falan atim 20 lira lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne öküzler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne alaka herkes 20 lira atsa falan, fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bi imece ruhu oluşsun burda bu tür olaylar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dilenciye sadaka mı veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 O senin kompleksin çıkartıp 20.000 avro verince yapılan eylem farklı mı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 olay verdiğin, vereceğin para değil zaten. azıcık edep öğrenin. kaç yaşında adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 700 küsür kere okunmuş başlık.Herkes 20 lira verse 15.000 lira eder aşağı yukarı , az mı ? İki paket sigara parası bizim için sadece. Edepte , ahlakta bulunduğu sosyal yapıya göre değişkenlik gösterir.Burada daha samimi bir yapı var o yüzden öyle üslup kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok abi bazı adamlara bi şey anlatmak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 paticik kural 1- 5k madalya üstü insanların açtığı duygusal topiclerde çok ciddi olacaksın. yancılar gelir edep haysiyet öğretirler... ama başkalarıyla her türlü dalga geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar