Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 kariyer modu hep vardı gorevler yenı geldi ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 neutrino said: Kariyer modu geldi gençler !!! Cuce said: kariyer modu hep vardı gorevler yenı geldi ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Kariyer modu 0.22'de release oldu ama içi boştu olm, asıl şimdi geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 patinin gazı ile aldım hiç bişey beceremedim meh. varmı 101 for dummies guide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ileri fizik almadıysan noooope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bizde fizik yoktu genç FMci değilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 var. hız yok, ivme var. fuel yok, delta-v var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 oğlum oyun mükemmel... niye daha önce oynamamışım dedim resmen=) ucuzlasın az hemen alıcam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 baya güzel modlar var oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bu oyun bana baya bişey kattı ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Bir ucuzlamadı ki, indirim geliyor hala 13 dolar falan ssfdfsdf. Xmas salede adamakıllı indirim görürse ben de alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Verdiğiniz paraya değer şu oyun. Yeni güncellemeyle administration binası geldi, politika falan seçiliyor. Uzay merkezinizdeki binalar da roketle falan dalarsanız patlıyor artık sdfsf Düzenli güncelleme geliyor, early access böyle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 NolaxThensbane said: ileri fizik almadıysan noooope insanları kandırma lise 3ten sonra fizik falan görmedim ha bide ünide 2 kere aldım oyunda yapmadığım şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dün Steam bunu önerdiğinde ilgilenmiyorum dedim ama burdaki yorumları görünce alasım geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 yeni update geldiyse bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ulan şu kullanmayı bir çözsem çok iyi olacak, 50k ya çıktım ancak. pitch yaw derken çakılıp duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Kalkıştan önce roket sistemine otomatik stabilize sistemlerinden koy, r ve t tuşlarına basarak rotation ve yaw hareketlerini dengeletebiliyorsun otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 inemedim su aya bir turlu #$^+% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 neutrino said: Kalkıştan önce roket sistemine otomatik stabilize sistemlerinden koy, r ve t tuşlarına basarak rotation ve yaw hareketlerini dengeletebiliyorsun otomatik. Daha çok başlardayım ya o kadar ilerleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Kojiroh said: Dün Steam bunu önerdiğinde ilgilenmiyorum dedim ama burdaki yorumları görünce alasım geldi :( beenimde sana ilgim yok hmppf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 MrLevie said: neutrino said: Kalkıştan önce roket sistemine otomatik stabilize sistemlerinden koy, r ve t tuşlarına basarak rotation ve yaw hareketlerini dengeletebiliyorsun otomatik. Daha çok başlardayım ya o kadar ilerleyemedim. Kariyer modundaysan evet, kariyere başlamadan sandbox bakın bence biraz, genel mantığı anlayıp orbit-docking falan geliştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Gelecek güncellemede oyun beta sürümüne geçiyormuş. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 yakıt tanklarını bir turlu atamıyorum gemiden. neyi eksik yapıyorum çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 patlatıcıları düzgün bağladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Beta çıktı gençler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar