Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kerbal Space Program


neutrino

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
Career modunda oynamadım hiç ama kademeli yapmanda fayda var roketini. Yakıt tanklarını bosaldikca patlatip ağırlığından kurtulmalısın. Bir de sürekli 90 derece yukarı çıkma, 15000 metrede falan 45 derece yatir gemiyi. Sonrası zaten isteğine gore apoaspsiste ya da periapsiste yönünün doğrultusunda hızlanıp yavaşlamak. Önceden programlama şeyi var orbitin ilerisine bi yere tıklayıp ayarlıyorsun, sonra sana hangi yonde kac saniye motoru çalıştırman gerektiğini hesapliyor uçuş bilgisayarı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi baktım career moduna, hala in-dev ama çok güzel olmuş. Research and development falan harika. İlk önce çıkabildiğiniz kadar yukarı çıkıp data transmit ediyorsunuz, sonra o datayı R&D'de kullanıp yeni parçalar unlock oluyor. İkinci gemiyi yollayacağım birazdan. Bu kez tüp içindeki yeşil bir goo'yu inceleyecek elemanlarım yörüngede, sonra da data transmit ve gezegene dönüş :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

data transmit yapmana gerek yok kapsülü sağsalım geri getirirsen gene science point alıyorsun.

ancak hala su dedigin kac sn hangi yönde ilerleme kısmını anlamadım.

Sürekli apyi geçip dünyaya geri düşüyorum

10k kmde 45 yatırıyorum ancak ya cok yukarı çıkıp yörüngeyi çok uzaga oturtuyorum bu da benim yakıtımı ciddi ölcüde tüketiyor. yada dedigim gibi orbite ulasmadan dünyaya geri dönüyorum.

ayrıca su anda muna gidecek teknolojim var birtane kapsülü munun orbitine oturttum ama yakıt bittiginden mahsur kaldı eleman orada.

ne yazıkki su ap ep hız yön orbit muhabeetini kavrıyamadım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aracın yükselince map'i açıp ordan takip et, Apoapsis'in yüksekliği 100k'ya ulaşınca durdur motorunu. Sonra tam apoapsiste yeni bir manevra tanımla, gidiş yönüne doğru ufka paralel. Zaten tanımlarken yörüngenin hangi şekle geleceğini gösteriyor. Kalan yakıtınla yörüngeye rahat oturursun. Mun zor bi de, diğer uzaktaki uyduya gönderip geri getirmek daha kolay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...