BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 log horizon, olmuş bu olmuş iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ahahahahahahah Kuroko bu bölüm çok iyiydi ya http://www.gifti.me/i/SFUfvxzb.gif buchi- koro- se! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Log Horizon, Ippo, Coppelion, Kill la Kill bunları bitene kadar takip edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sezon arada kesilecek askere gidecem yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 non non biyori resmen ne kadar iyi olduğunu kanıtladı şu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hanasaku Iroha'nun filmi cikti!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aw yis, blazblue'da relius ve tsubaki geldi for science http://i.imgur.com/S6whxDC.jpg calamity trigger'ı ultra speedrun modda geçip direk continuum shift'e daldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bi bang gelmedi arkadaş hepsi geldi bi gerçek kahraman gelmedi ya erkek http://www.fightersgeneration.com/games/blazb03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Kyoukai no Kanata beklediğimden iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ct 2 bölümde bitirdi adamlar harbiden. şimdi 10 bölüm cs mi yapıcaklar yoksa çakallık yapıp cp reklamı da sıkıştıracaklar mı araya bakalım. sanmıyorum csden vakit kalıcağını gerçi http://www.youtube.com/watch?v=CgMDwPy6vJE lan ne güzel takır takır şarkıları çalıyor adamlar. queen of roseun girişi çaldı ben eridim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kaede said: lan ne güzel takır takır şarkıları çalıyor adamlar. queen of roseun girişi çaldı ben eridim zaten bbcp konsol versiyonu da çıktı, yakında bütün şarkıların full versiyonları düşer yutuba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BabacumMostors said: Kyoukai no Kanata beklediğimden iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 k4esin takip ettiklerim; yuushibu golden time ÖLDÜR LA ÖLDÜR kyoukai no kanata noukome karılar ve gemiler robot karı non non biyori magi2 gingitsune log horizon ekleyecek olan var mı? bakın gaftada 2 gğn boş kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 samurai flamenco fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Samurai Flamenco çok başarılı, bu sezon en sevdiklerim arasında. Coppelion da çok güzel. Nagi no Asukara da güzel sayılır, bayağı sevdim. Onun haricinde: Outbreak Company fena değil, sevebilirsin belki. Galilei Donna yı beğendim de diyemiyorum beğenmedim de diyemiyorum, arada bir yerde kaldım, bir yere bağlasalar güzel olabilir aslında. Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai: iwatchitfortheplot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 coppelion'da 10dk geçebilse birileri salya sümük ağlamadan, çok daha iyi olacak da böyle zayıf başrollerle orta karar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 BabacumMostors said: ekleyecek olan var mı? bakın gaftada 2 gğn boş kaldı.. Daha once de soylemistim, bu sezonun en iyi animelerinden Samurai Flamenco ve Galilei Donna bence, ikisinin de izlemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 samurai flamenco korkuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://media.tumblr.com/tumblr_lo08h7gAJO1qcl5gr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 galilei donna da çok iyiymiş noice.. bunun adı da galilei karıları olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 donna kari demek zaten, kibari sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Nagi no Asakura'ya da bak bu arada, o da epey epey iyi. Sezon en iyi 5'ini bunlar benim icin, daha once de demistim: Non Non Biyori Samurai Flamenco Galilei Donna Golden Time Nagi no Asukara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Coppelion #4 Vivid 934 mb. Nasıl becerdiler çok merak ediyorum sırf onun için yüklüyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ilk 10dk bayağı ekşın dönüyor, elinin ayarı olmayan gruplar abartıyor işte milletin 3tb'likleri tamburalı sarıp masaya koyduklarını sanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Sam said: coppelion'da 10dk geçebilse birileri salya sümük ağlamadan, çok daha iyi olacak da böyle zayıf başrollerle orta karar kaldı. 4. bölümde iyice abardı bu bi de esnemek gibi, biri başlayınca diğerleri de başlıyor zırlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar