Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kyoukai no Kanata moe demonslayer var <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ya su kyoani iyi de yeni butun karakterlerini başka iki tanesinin fuzyonu seklinde dizayn etmeseler keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gençler listeleri dökün hadi ben daha adam gibi giremedim şu işe.. golden age fena değil, android karıyı i,zleyeceğim kill la lkill var şimdilik listemde bir de magi girecek işte de önceki sezonu bitirememiştim son 3 bölümde kalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Aç gibi hepsine saldırdım ben. Gerçi daha sadece ilk bölümlerini izledim en az 3-4 bölüm izlemek lazım ama yine de izlediklerimi yazıyim: Sequel leri ayırıyim: Magi, Kuroko no Basuke, Infinite Stratos (ayrıca daha çıkmadı ama Valvrave). En çok sevdiklerim: Kill la Kill: Herkes izledi zaten açıklamaya gerek yok. Şimdiye kadar izlediklerim arasında en çok bunu sevdim. Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru: Şimdiye kadar izlediklerim arasında en eğlenceli anime bu (...ve en uzun isimlisi) Golden Time: Bayağı kaliteli bi slice of life. Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita: Hero/DemonLord/Ekonomi mücadelesinde 3. round :p Bunlar haricinde güzel olanlar: Arpeggio of Blue Steel: İlk bölüm çok etkileyici değildi ama yine de bayağı güzel olucak gibi. Gingitsune: Bunun da ilk bölümü çok güzeldi, çok beğendim. Log Horizon: SAO. Doğru düzgün mmo konusuyla gidip 'Kirito-kun is more special than you'ya bağlamazlarsa çok güzel olabilme potansiyeli var. Coppelion: Herşeyi geçtim backgroundlar çok güzel abi ya, backgrounda bakıp durmaktan animenin kendisine dikkat edemedim(ama izleyebildiğim kadarıyla o da güzel) Fazladan yazı yazmaya üşendiğim ama diğer izleyip sevdiklerim Kyoukai No Kanata, Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!, BlazBlue, Nagi no Asukara, Outbreak Company, Strike The Blood Droplist: Walkure Romanze, Freezing S2, Diabolik Lovers Gerçi her listeden bi üste çıkabilecek çok şey var, bu saydıklarımın çoğu ilk listeye girebilecek kadar güzel aslında. Böyle çoook çarpıcı mutlaka izleyin diyebileceğim kadar değil ama çoğu bayağı başarılı. Listeler de kendi içinde sıralı ilk bölümlerine göre, önümüzdeki haftalarda bayağı birşey kaydırırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ahahahahah blazblue tam blazblue olmus JIN KISAMA! Ware wa Kuu, Ware wa Kou, Ware wa Jin, Ware wa hitofuri no tsurugi ni te, Subete no tsumi wo karitori, Aku wo metsu. Wagana wa Hakumen, Oshitemairu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 evet ben de blazblue'yu izlerim, oynamadım ama merak ediyordum. 1 endcard'da "giremuar, dövüş oyunu adaptasyonu anime'lerin talihsizliğini kaldır" dedi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 SenariouS said: Ware wa Kuu, Ware wa Kou, Ware wa Jin, Ware wa hitofuri no tsurugi ni te, Subete no tsumi wo karitori, Aku wo metsu. Wagana wa Hakumen, Oshitemairu!! hakumen en iyi karakter http://images.wikia.com/blazblue/images/8/82/Hakumen_(Calamity_Trigger,_Story_Mode_Illustration,_5).png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Blazbluenun oyunu oynayanlar baka-tsukideki phase 0 romanını kesin okuyun. Kitabın kendi güzelliği bir yana black beastin 1 sene neden durduğunu, bangin sirtindaki çivinin önemini ve genel olarak hikaye ve ragna hakkında birçok bilgi öğreniyorsunuz. Jin yok ama eftal sen okumasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 BabacumMostors said: gençler listeleri dökün hadi ben daha adam gibi giremedim şu işe.. golden age fena değil, android karıyı i,zleyeceğim kill la lkill var şimdilik listemde bir de magi girecek işte de önceki sezonu bitirememiştim son 3 bölümde kalıştım bu sezon beyin özürlü 3 kız animeleri yoktur umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Non Non Biyori cok eglenceli. Bu sezonun moe animesi ama tam moe gibi de degil. Epey hos, feel good taml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Blazeblue dan bişi anlamadım ben ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 beyin özürlü kız animeleri candır can, moe anime açınca monitörden odaya endorfin akışı olur, o ter kokan oda hava alır mis gibi kiraz çiçeği, gece açan yasemin kokar moe sevgisi başka bir sevgidir, tarifi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru AHAHAHAH babacum izle bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 BabacumMostors said: beyin özürlü kız animeleri candır can, moe anime açınca monitörden odaya endorfin akışı olur, o ter kokan oda hava alır mis gibi kiraz çiçeği, gece açan yasemin kokar moe sevgisi başka bir sevgidir, tarifi olmaz Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ben bir on dakika baktim ona, what is this weird shit!!! diyip icimden Ingilizce dilince kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bu sezon en çok güldüren o oldu ya, çok eğlenceli. http://i.imgur.com/u2Oek9y.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 fuuu taokaka çıkınca bu çalmadı. rage dropped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Sonuna kadar baktim simdi, seal of approval!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kaede said: Blazbluenun oyunu oynayanlar baka-tsukideki phase 0 romanını kesin okuyun. Kitabın kendi güzelliği bir yana black beastin 1 sene neden durduğunu, bangin sirtindaki çivinin önemini ve genel olarak hikaye ve ragna hakkında birçok bilgi öğreniyorsunuz. Jin yok ama eftal sen okumasan da olur. ahahhaha niiii-sa~n labu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 samaella said: Blazeblue dan bişi anlamadım ben ya :S oyunlari oynamadiysan zor anlaman zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Onun stream'e yok sanirim. Korsanlayacak kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 GERGE said: Onun stream'e yok sanirim. Korsanlayacak kadar iyi mi? blazblue mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 guilty gear ne ise oda bu. oynatıyor valla çok güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ne dram döndürdüler coppelion'da öyle biri bitti diğeri başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 samaella said: Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru AHAHAHAH babacum izle bunu :D bunu nyaa da nasıl buluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar