Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Sonbahar

Phoenixlin

Öne çıkan mesajlar

Aç gibi hepsine saldırdım ben. Gerçi daha sadece ilk bölümlerini izledim en az 3-4 bölüm izlemek lazım ama yine de izlediklerimi yazıyim:
Sequel leri ayırıyim: Magi, Kuroko no Basuke, Infinite Stratos (ayrıca daha çıkmadı ama Valvrave).

En çok sevdiklerim:
Kill la Kill: Herkes izledi zaten açıklamaya gerek yok. Şimdiye kadar izlediklerim arasında en çok bunu sevdim.
Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru: Şimdiye kadar izlediklerim arasında en eğlenceli anime bu (...ve en uzun isimlisi)
Golden Time: Bayağı kaliteli bi slice of life.
Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita: Hero/DemonLord/Ekonomi mücadelesinde 3. round :p

Bunlar haricinde güzel olanlar:
Arpeggio of Blue Steel: İlk bölüm çok etkileyici değildi ama yine de bayağı güzel olucak gibi.
Gingitsune: Bunun da ilk bölümü çok güzeldi, çok beğendim.
Log Horizon: SAO. Doğru düzgün mmo konusuyla gidip 'Kirito-kun is more special than you'ya bağlamazlarsa çok güzel olabilme potansiyeli var.
Coppelion: Herşeyi geçtim backgroundlar çok güzel abi ya, backgrounda bakıp durmaktan animenin kendisine dikkat edemedim(ama izleyebildiğim kadarıyla o da güzel)

Fazladan yazı yazmaya üşendiğim ama diğer izleyip sevdiklerim
Kyoukai No Kanata, Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!, BlazBlue, Nagi no Asukara, Outbreak Company, Strike The Blood

Droplist:
Walkure Romanze, Freezing S2, Diabolik Lovers

Gerçi her listeden bi üste çıkabilecek çok şey var, bu saydıklarımın çoğu ilk listeye girebilecek kadar güzel aslında. Böyle çoook çarpıcı mutlaka izleyin diyebileceğim kadar değil ama çoğu bayağı başarılı. Listeler de kendi içinde sıralı ilk bölümlerine göre, önümüzdeki haftalarda bayağı birşey kaydırırım herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

Ware wa Kuu, Ware wa Kou, Ware wa Jin,
Ware wa hitofuri no tsurugi ni te,
Subete no tsumi wo karitori, Aku wo metsu.
Wagana wa Hakumen, Oshitemairu!!

hakumen en iyi karakter

http://images.wikia.com/blazblue/images/8/82/Hakumen_(Calamity_Trigger,_Story_Mode_Illustration,_5).png
Sosyal ağlarda paylaş

Blazbluenun oyunu oynayanlar baka-tsukideki phase 0 romanını kesin okuyun. Kitabın kendi güzelliği bir yana black beastin 1 sene neden durduğunu, bangin sirtindaki çivinin önemini ve genel olarak hikaye ve ragna hakkında birçok bilgi öğreniyorsunuz. Jin yok ama eftal sen okumasan da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

gençler listeleri dökün hadi

ben daha adam gibi giremedim şu işe.. golden age fena değil, android karıyı i,zleyeceğim kill la lkill var şimdilik listemde

bir de magi girecek işte de önceki sezonu bitirememiştim son 3 bölümde kalıştım

bu sezon beyin özürlü 3 kız animeleri yoktur umarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Blazbluenun oyunu oynayanlar baka-tsukideki phase 0 romanını kesin okuyun. Kitabın kendi güzelliği bir yana black beastin 1 sene neden durduğunu, bangin sirtindaki çivinin önemini ve genel olarak hikaye ve ragna hakkında birçok bilgi öğreniyorsunuz. Jin yok ama eftal sen okumasan da olur.

ahahhaha
niiii-sa~n labu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...