Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sword art online ne kadar kotuyse, log horizonda o kadar iyi. telafıo etsey eyter derken uctu gitti anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ahah abi evet database wowow çok iyi gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Instanceları azalttılar ama son bölüm hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Fly said: kyoukai no kanata final kiz olunce baya sinirim bozuldu, hic umrumda olmadi deus ex cakmalari da simdi dusununce ne oldu lan hakkaten ahahah dat final.. ağlasam mı gülsem mi bilemedim de.. abi evet sonunda ne oldu öyle ya? bruce willis ölümüymüş meğersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bir daha izledim ve :| diye kaldim, anlayan beri gelsin hakkaten flamenkoyu droplamistim, niye yerden geri aldim ki simdi diye kara kara dusunuyorum bu ne abi o kadar kotu ki iyi olmayi da gecti, direk kotunun kotusu oldur la oldur popo meme sixpack konusunda ne kadar basarili bir sekilde self-aware ise bu direk 180 derece tersi, izlerken afakanlar basiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ya mükemmel bi potansiyelin içine nasıl edilir konusunda textbook material çıkabilir şundan. İlk bölümler ne kadar iyiyse 8 ve sonrası da o kadar kötü. Yeni başlarken anca yaoi ye bağlarsa filan droplarım diyordum, yaoi ye bağlasa daha iyiydi, bu nedir lan resmen saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Flamengers? Spoiler bile yok size. Bu ne lan!?!?!?!?!?! Dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 freezing 12 - final chiffon.. she died for our sins. :'( http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2012/144/b/7/chiffon_fairchild_chapter_90_by_frozenheavens222211-d50zv0g.jpg zero'daki akademiye geliş hikayesini ova filan diye çekseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Naruto Shippuden - will resume again on 1/9 Cardfight Vanguard - will take one week off and return on 1/12 Space Brothers - will resume again on 1/4 Saint Seiya Omega - will resume again on 1/8 Kill La Kill - will resume again on 1/9 Magi - will resume again on 1/5 Ace of the Diamond - will take one week off and return on 1/12 Yowapeda - will resume again on 1/6 Samurai Flamenco - will resume again on 1/9 Hunter x Hunter - will resume again on 1/7 Golden Time - will resume again on 1/9 Nagi no Asakura - will resume again on 1/9 STRIKE THE BLOOD - will resume again on 1/10 Hajime no Ippo -Rising- - will resume again on 12/28 Kuroko's Basketball - will resume again on 1/4 One Piece - will resume again on 1/4 Toriko - will resume again on 1/6 BBB - will resume again on 1/6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 SekaTsuyo 12 - final http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/cm-34837-050bd08034a21f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Valvrave yine çok iyiydi. Valvrave 24 - final He died for our sins ending geldi beklenildiği gibi, ama yine de güzeldi. Shoko da ölseydi daha güzel olucaktı ama ^^ Bir de prensin anası kim babası kim onu açıklasalardı keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ShadowFury said: SekaTsuyo 12 - final http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/cm-34837-050bd08034a21f.png (tu) bir kakutou bijin wulong olamadı ama gene eğlenceliydi yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 8 üzeri puanladığınız var mı titanlar saldırıyor ve öldür la öldür izledim beğenerek. sonra non non biyori açtım. aman allahım otobüs kaçırmak bölümün tek aksiyonu oldu. bu dönem topiklerinde puanlasınız ya bitince ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Kyoukai no Kanata, Unbreakable Machine Doll, Log Horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 havaya yazmaktan farkı yok bu başlıkların, oylama için anidb vs siteler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ShadowFury said: Kyoukai no Kanata, Unbreakable Machine Doll, Log Horizon bleach, full metal, sword art hiç izleyeyim bakalm ne olacak merakına giremedim. bir tek log horizonda ölmek yok falan dendi nasıl lan diye merak ettim, onu iki bölüm daha izlerim. öffleyerek scene atlatmayacak anime bekliyorum. flamencoya bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 >shitmenco top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 samumenco'yu tavsiye etmem, pek bişey katmıyor izleyene. baya da bozuyor bi bölümden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 samumenko denmis, kotulemeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gel gel şimdi oturduk biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi böyle great teacher onizuka gibi birşey çıkar diye umdum ama freak freak diye devam edecek galiba kötülendiğine göre. 2. bölümdeyim konu acayip birşeye benziyir. hazır yeri gelmişken http://www.youtube.com/watch?v=vb3J_nlA96U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 walkure romanze 12 - final mio'ya kazandıracaklar diye ödüm koptu, sasuga celia senpai! şahane bitti, hak yerini buldu. beklediğimden hayli iyi çıktı ya, helal olsun. celia, chiffon, satsuki, bu yıl en iyi chariçe seçmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Samumenco yu izleyecekseniz 8 e kadar izleyin sonra bırakın (son sahne hariç o da...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 flamenco yu kötüleyip kill la kill beğenmek of inanılmaz kötüsünüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 elmayla armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar