Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 33 yaşımda işi gücü bırakıp plaj üstünde bambu duvarlı bar açıcam yemin ederim. Özcan ortak lazım mı pampa sermaye var.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi aslında bozcaadada mekan açs.... :((((((
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bozcaadada liseden bir kiz arkadasim var benim. Bir sarap firmasinda calisiyor. Kiz huzurdan canvericek yakinda. Her fotografinda siritma ve bayilma arasi bir yuz ifadesi var.
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben müşteriye mal yetiştiricem diye 40 takla atıyorum. Dur şu lavukları bir daha arayayım.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu konu başlığını açan adam ne yaptı doktorla? son bir gelişme var mı? nijerya hazırlıklarım tam gaz,okuyamıyorum geçmiş sayfaları.
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cuzzamlidan kacar gibi kaciyo adam sexten bu tarz bi laf vardi sanki, ben cuzzamli diye uydurdum. guzel olmus mu?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abooovvv...yazık valla arkadaşımıza.inanın içim cız etti.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 totem yaptık bekliyoruz biz de abi. yapacak bir şey yok :(
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 KuddusiMavra said: abooovvv...yazık valla arkadaşımıza.inanın içim cız etti. Boş ver sen adamı kataog versem Nijerya'da dağıtır mısın sevabına? Ekmek çıkarsana bana oralardan reyiz.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hakikaten dağıtacaksan ben de kargolayayım abi. bi tane dış ticaret firmamız var balık falan export ediyoruz. sevabına dağıtıver.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Masakari said: KuddusiMavra said: abooovvv...yazık valla arkadaşımıza.inanın içim cız etti. Boş ver sen adamı kataog versem Nijerya'da dağıtır mısın sevabına? Ekmek çıkarsana bana oralardan reyiz. chrome said: hakikaten dağıtacaksan ben de kargolayayım abi. bi tane dış ticaret firmamız var balık falan export ediyoruz. sevabına dağıtıver. gençler,dışarıda gezmeyeceğim için dağıtamam ama orada birkaç kişiye(sağlam abilerdir kendileri)elden verirdim kataloglarınızı.yalnız benim nijeryaya gideceğimi 1 hafta önceden duyurdum,o zaman gönderseydiniz ya?!şimdi yetişmez ki! ama yine de tanıtımınızı yapmamı isterseniz web sitenizi falan gönderin,özellikle benim müşterim olan abi oranın sakıp sabancısıdır.ilgisini çekebilir.adam zaten benden kendisine alternatif iş önermemi istiyor.
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Size hayırlı olsun da, elemandan hala ses yok di'mi?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 arkadaşların işlerine katkım olursa ne mutlu bana
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 9 senelik üyenin böyle bir topic açmasını hala aklım almıyor.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Flam said: Size hayırlı olsun da, elemandan hala sex yok di'mi?
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sex konusu geçti abi iş kuruyoruz şimdi
guernica Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 biri özet geçsin ya, op yi okuyup direkt duşa girdim.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Topic süper ya.Hayallerin birleşme noktası olmuş, bildiğin.Sex'ten başlayıp, bireysel emekliliğe oradan kurumsallaşmaya kişisel işlere falan geçmiş. Ama hala sex yok :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sex olana kadar bana da bi iş bulsanıza
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ad3m said: Topic süper ya.Hayallerin birleşme noktası olmuş, bildiğin.Sex'ten başlayıp, bireysel emekliliğe oradan kurumsallaşmaya kişisel işlere falan geçmiş. Ama hala sex yok :( Ahahah. Bireysel emeklilik nerden esti abi ya
Öne çıkan mesajlar