stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Beyler trol falan dendiği için olayları daha fazla anlatmayacaktım. Zaten fazla bir olayda gelişmemişti.. Ta ki şu ana kadar 23.08.2013 her zaman ki gibi saat 20:00 sularında köpeklerimi bahçeye tuvalet ihtiyacı için indirdim. Bir süre sitenin çardak diye tabir edilen banklarında oturarak bir sigara yaktım. Kendi oturduğum daireme doğru bakıyordum, üst katımın ışığına gözüm kaydı. Sigaram bittikten sonra bir süre daha oturdum. Köpeklerimin tasmasını takarak asansöre doğru yürüdüm. Asansör katları sayıyordu 4-3-2-1.. Kapı açıldığında sevinç yanında bir arkadaşı ile birlikte topuklu ayakkabılar, bol makyaj ve ağır bir parfüm kokusu ve kahkaha sesleri ile kapıda gözüktüler. Köpeklerin şımarması ve üzerlerine atlaması ile kısa süreli bir kaos ortamı oluştu. Yanındaki arkadaşı alçak bir ses tonu ile "ayy bumuydu" diyerek eğildi. Köpeğimi uzunca bir süre kafasını okşayarak sevdi. O sırada ben ve sevinç ayakta durarak selamlaştık "nasıl gidiyor, geldimi mamalar" tarzı kısa konuşmalar geçti. Daha sonrasında görüşmek üzere diyerek ben asansöre onlar apartman kapısına doğru yöneldi. Her şey 10-15 sn kadar sürdü. Yaklaşık 45 dk önce asansör sesine köpeklerim havladı. Asansör üst katta durdu. Yine 2 bayanın kahkaha sesleri ile apartman gecenin bu saatinde inliyordu.. Yaklaşık 25 dakikadır üst tepemde muhtemelen karaoke yapıyorlar. (now playing)Gülşen - Kardan Adam şarkısını çıplak sesle söylüyorlar. Elimde hare likörü ile paticiğe bu yazıyı yazıyorum. TV de baytahmin açık. Köpeklerim uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 elinde pinar light sut de olabilirdi abi, bir de o acidan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/disappointment.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Çık yanlarına uyuyamadım canım sıkıldı ben de size katılim mi de yap bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 gerçekse çok üzücü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 GENCOSMAN said: sie This! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://cdn.arwrath.com/1/114353.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 En azından polise şikayet etmemiş, üst komşum gecenin bir vakti çok ses yapıyor, şarkı söylüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 her türlü totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 abi sen totoş muhabbetlerine aldırma. zaten fake falan olsa anlattıkların bu zamana kadar 100 kere bafiledim diye anlatırdın. o sebepten fake değilsin ben inanıyorum. bana kalırsa yapman gereken de , yanayana geldiğinizde köpeklerle ilgili mevzudan çıkıp biraz daha farklı muhabbetler etmeye çalışman. sonuçta köpeklerle ilgili muhabbet bi yerde tıkanıyordur. belki de kadından hoşlanmadın tipin değil. o sebepten de yanaşmıyo olabilrsin. gerçi bunu sana sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Okuyamadim bireysel emeklilikten sonra. Adam kadinla is yerinden beraber geldiler sonra baska ne olay olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 biri bi özet geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kadın çıldırıyor bunun için, bizimki pas vermiyor. self-cockblock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 pic var mı pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Alanyada kleoptra beach te hollandalı hatunları keserken okudum Topağı.sanırım bikactanesine saldırıcam az sonra Saol storm gardaş.içerde bak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 haggaten şu topicde bireysel emeklilik konuştu adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Myshkin said: pic var mı pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Hayir oyle reklam edildi ki cok guzel olmayan bi kadinin fotosunu soruyor herkes. Bence disci bayan storm...... un kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://i.capsspot.com/s/26/8/517782.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ahahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 fake bu dicem ama verdiği isim resim vs var. tuhaf. edit; linked in i bile verdiydi fln bi ara. fake olsa öyle birinin bilgisini vermez sanırım hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 http://i.imgur.com/9XOQMJH.gif wireless şifresini değiştir, wannafuck yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 dün apartmanda karşılaştık, ibrahimovic gibi bir hareket ile selam verdi http://s1308.hizliresim.com/1d/u/rx87b.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar