chrome Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 moriarty said: hangi virüsü vereyim abime this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Esnaf said: yok dvd seti patide konusu bile var http://forum.paticik.com/read.php?32,3829066,page=1 buldum ama filefactory e upload edilmiş :P torrent bulamazsam 12 dolar verip burdan çekicem. atıyorum az kaldı bazıları down olmuş onları bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Esnaf said: miyaw33 said: Esnaf said: yok dvd seti patide konusu bile var http://forum.paticik.com/read.php?32,3829066,page=1 buldum ama filefactory e upload edilmiş :P torrent bulamazsam 12 dolar verip burdan çekicem. Esnaf torrentleech de var, hem Tekteker hemde tüm dvdler tek linkte varordan banlandım ya :( piratebayde bile var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 torrent "downloading" modedan "seeding" modea düştüğü an silerim, bu yaptığım hareket için aldığım en güzel yorum "seksten sonra direk arkanı dönüp uyumak gibi birşey bu" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 paylas.paticik.org mu ? herhalde yanlış giryorum heryerinde hata var sitenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 evet çözmeye çalışıyorum da kimse yardım etmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 SSL şifreleme eklenmiştir. Ve istekleriniz eklendi Paticik Paylasim Son hızıyla devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ben paylasimlara yardimci olurum. Uyelik aktivasyon emaili halen gelmedi, calismiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Forumu kapattıracaksınız sikinizde değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bir de, illegal paylaşım sitesi linkinde forumun adını kullanırken kimden izin aldın abi? Forumu patlatma kampanyası mı düzenliyorsun çaktırmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 p90 daki resim ne lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Xaenin said: Bir de, illegal paylaşım sitesi linkinde forumun adını kullanırken kimden izin aldın abi? Forumu patlatma kampanyası mı düzenliyorsun çaktırmadan? onun önünü alamazsinki sitede forumla baglantili hiç bişi yok ... Başkasıda alıp kullanabilir bunu sonuçta... biz bizim için kullanıyoruz. Her site içeriğine göre ceza alır bundan çok daha fazla sorunlu illegal içerik var forumda merak etme (btk ya göre)... paticik isim hakkını alırsam nolcak peki ozaman ? sex shop olsa birde o ?... yani üzgünüm ama zaten yasal bir topluluk değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 alamazsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 jfhaskjfhsak :D neyse zaten bosuna unoffical demedik bağimsiz tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bendeki P90x şeysi 12 küsür GB yav burada niye bu kadar düşük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 p90x farklı 4 5 tane türüvar onların bu düz p90 ve riplenmiş hali yoksa dvd olarakta var 22gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 p90 seeder yok ben paylaşırım hele bi indirm dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 cantug said: paticik isim hakkını alırsam nolcak peki ozaman ? sex shop olsa birde o ?... yani üzgünüm ama zaten yasal bir topluluk değiliz. ya cantuğ güya fbisin, helikopterlerin, füze atarların havada uçuyoda, bi bok bildigin yok. bu kadar belli etme kendini bari. paticik ismini tüm sınıflarda almadıgın sürece yapabileceğin bir şey yok. burası bir forum, seksen tane sınıf var isim hakkı için. paticik ismini alıp, seks shopun uyduğu kategoride alsan bile paticik ismi kalır. o sınıflarıda alman lazım. sendede şizofreni dışında o kadar para oldguunu sanmıyorum. forum direk olarak bir kategoriye bağlı değil. hep bir yolu bulunur. git al alabiliyosan. ayrıca isim hakkını almadığın bir şey, seni yasal olmayan bir topluluk yapmıyor. umarım cantug nickinin veya editor nickinin isim hakkını almışsındır. yoksa yasal değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ayip bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 moriarty said: cantug said: paticik isim hakkını alırsam nolcak peki ozaman ? sex shop olsa birde o ?... yani üzgünüm ama zaten yasal bir topluluk değiliz. ya cantuğ güya fbisin, helikopterlerin, füze atarların havada uçuyoda, bi bok bildigin yok. bu kadar belli etme kendini bari. paticik ismini tüm sınıflarda almadıgın sürece yapabileceğin bir şey yok. burası bir forum, seksen tane sınıf var isim hakkı için. paticik ismini alıp, seks shopun uyduğu kategoride alsan bile paticik ismi kalır. o sınıflarıda alman lazım. sendede şizofreni dışında o kadar para oldguunu sanmıyorum. forum direk olarak bir kategoriye bağlı değil. hep bir yolu bulunur. git al alabiliyosan. ayrıca isim hakkını almadığın bir şey, seni yasal olmayan bir topluluk yapmıyor. umarım cantug nickinin veya editor nickinin isim hakkını almışsındır. yoksa yasal değilsin. bibok bildiğin yok u okuyunca bişi diyeceksin sandim sonuna kadar okudum okumaz olaydim bende bişi diyeceksin sandim o dediklerini 15 yaşındaki yiğenim bile biliyor :) ben paticik isminden bahsettim sen firma tescilinden bahsetmişsin. Bravo... Ne bu nasıl bir haterlık anlamıyorum ki... sanki ticari amaçlı şeyler yapıyoruz şurda. öyle bi düşüncem olsa public açar tüm forumlara yazardim aha yeni torr sitemiz diye... biraz insan olun ya ciddiyim biraz ikitaraflı düşünüp laflar edin herşeyi kötü tarafından anlayıp kullanmayın. insanlığınızı kullanın lütfen. Bu arada gerge :) haha neye ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 marka tescilinden bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 top level domain'de ilk gelen alir prensibi var. Hak hukuk olan yerde sen vazgecmedikte Allah olsan alamazsin geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Torrent ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 7D pron istiyorum dumanlı kokulu falan :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 GERGE said: Torrent ayıp. Hayır değil. Neil Gaiman'dan çok mu biliyosun düdük? http://wordsmoker.com/wp-content/uploads/2009/06/sandman-hush1-234x200-custom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar