Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Blekaysa cevap vermeyince haterlik experiencesi capleniyor bunu anladim. Exalted olmustur:)
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben hate'lerim merak etme. Sana attığım lafa da cevap vermeni istemiyorum. Sadece şu karar değiştirmene cevap bekliyorum. Ne güzel ağaç falan dikiyordun? N'oldu? (ağaçlar değil, sen)
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bu konuda kesinlikle black-ice a katılıyorum bunun haterlıkla da bir alakası yok. Daha üzerinden çok geçmeden söylediği sözün arkasında duramayan biriyle tartışmaya girmek bile anlamsız. O mesajı gördükten sonra black-ice koymasaydı ben ya da bir başkası koyacaktı o eski mesajı..
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 rıdvan tam 1 ay 16 gün 4 saat 40 dakika 30 saniyedir yazmıyor GERİ DÖN PAMPA
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ben nebulada adminken ridvanlarin internet cafeye takiliyordum bazi bazi. Hatta biraz edit bile yaptiydim onlardan birkacina. Eskiyayla beraber cok pislik islere girmistik o ara sfdddds
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu adam gezi tişörtlerinden para kazanmaya çalışan ahlaksız değil mi?
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 küheylan said: bu adam gezi tişörtlerinden para kazanmaya çalışan ahlaksız değil mi? ahah bu taunt resistler panpa. iyi deneme ama
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 chrome said: Ben nebulada adminken ridvanlarin internet cafeye takiliyordum bazi bazi. Hatta biraz edit bile yaptiydim onlardan birkacina. Eskiyayla beraber cok pislik islere girmistik o ara sfdddds pardon seninle tanışıyoruzdur o zaman.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Tanisiyoruzdur abi muhtemelen de pardon niye?
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 küheylan said: bu adam gezi tişörtlerinden para kazanmaya çalışan ahlaksız değil mi? Yok yok, 500 yıllık sanat eserlerine telif hakkı ödemeden kanvas tablolara basarak onlardan para kazanmaya çalışan ahlaksız.
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 adam 2 ay sonra dönüş yapıyor. akılda kalıcı, dikkat çekici, zengin içerikli kaliteli bir post atmak yerine şununla girişi yapıyor. Theridone said: sen gülme lan it sonra ben neden tatlıyım, şirinim...
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 wot yazıyorum, akşama hazır olur iş yetiştiriyorum şimdi
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 madem 2 ay sonra dönecektin giderken niye karı gibi dram yaptın sessiz sakin gidip geleydin çık çık.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 gene gidecem olm. eşyalarımı toplamayı unutmuşum.
Öne çıkan mesajlar