aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi allahini seven mana bassin, olucem yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 3 postalık teleseks yapmışsın hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://1-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2013/08/surprise-54-53ed3db2-original.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/08/borat-dance.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Oha gifin orjinali yaşıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ahhahha konu çogiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bir insan alakalı alakasız her mesaja "çevremde sürekli güzel kızlar var" "kızlar bana sürekli aşık oluyo" "hayatımı sırf sevişerek geçirdiğimi düşünürlerdi" falan serpiştirerek kendine imaj yapmaya çalışıyor, sürekli vurgulamaya çalışıyor, yetmeyince de konu açıyorsa hayatta sekse tek opsiyonu sağ elidir. Bunu da iyi kendine dert edinip kompleks yapmıştır. Geçen gün "her şey süper gidiyo" diyip iki gün sonra aile kasırgası anlattığına göre bugün off kızlar demesinden 2 gün sonra "pipim kalkmıyo" topiğine hazırlıklı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ayrıca seks hikayeleri gibi sipiritüellik hikayeleri de yalan. Güya geçen geceyi bana zindan edicekti, bi uyuduğumu hatırlıyorum bi uyandığımı, deliksiz mükemmel bi uykuydu sdfg Adam her yönüyle tırto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yatağının altına baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Xenocide said: "N: Direk çok net bir şekilde söylediğin şeyi duyunca enerjinin müthiş bir düzeyde olduğunu farkettim ve enerjisi yüksek olan kadınlara bayılırım." said: abi adeta otu boku gezi parkına bağlayan akp hükümeti gibisin. asdfbsdf bu çok iyi Saeros said: telefonda konuşurken nasıl smiley koyuyosun, enerjiyle mi yolluyosun eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Pingu said: yatağının altına baktın mı Baze tipi benim yatak, altına giremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tarot ya tarot inanamıyorum 2013 bitmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dylan mıydı neydi o kız foruma geri dönse keşke, noyzurayla ikisinin birbirine postları çığır açar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 internet tarotundan deli para kazanan firmalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Kedili kızların ilacı tarot ya tam crazy cat lady olmak lazım hatta böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 imamizer said: Xenocide said: "N: Direk çok net bir şekilde söylediğin şeyi duyunca enerjinin müthiş bir düzeyde olduğunu farkettim ve enerjisi yüksek olan kadınlara bayılırım." said: abi adeta otu boku gezi parkına bağlayan akp hükümeti gibisin. asdfbsdf bu çok iyi Saeros said: telefonda konuşurken nasıl smiley koyuyosun, enerjiyle mi yolluyosun eh işte ulan gene espri beğendiremedik halbuki bazı geceler tanımadığım kızlar arayıp yavuz espri yapsana mm diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 sktir lan yalanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 enerji falan diye altyapıyı kursaydım yerdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aquila said: abi allahini seven mana bassin, olucem yakinda. kotl pickledim, manaya bogucam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 adam sureklı vitrince arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Aslında her mesajın altında cevabı olmalıydı, şu an herkes için cevaplar hazırlıyor olmalı, işsizlik kötü şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ayy uff bütün kızlar benimle sevişmek istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 N: Alo K: Seninle çılgınlar gibi sevişmek istiyoruz ! N: tamam yapalım ama ben şuan kiminle görüşüyorum ? ulan nasıl bir algıda seçililik varsa okuduğum ilk 3 cümle şunlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SeaGle said: Ayrıca seks hikayeleri gibi sipiritüellik hikayeleri de yalan. Güya geçen geceyi bana zindan edicekti, bi uyuduğumu hatırlıyorum bi uyandığımı, deliksiz mükemmel bi uykuydu sdfg Adam her yönüyle tırto. misclick olmus. Bless buyusu yollamis ondan rahat uyumussun. Bu gece mass curse aticakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 lan bunun anası babası yok mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar