tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ulgio said: baba dikkat yalnız, gothikim rockçuyum ayağına takılıp aslen rahibe olan kendine dokundurtmayan kız çoktur.Vaktiniz emeğiniz boşa gitmesin. Evet öyle bir azınlıkta var :) Ama b tür mekanlarda kezbandan ziyada barzo hakimiyeti söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcwpwo9Nun1rhzrr2o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 İzmir Sayanora ve Karabağlar Las Vegas Gazinosuna bekleriz. Ortamın hası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Buddha'ya girmişsiniz siz öyle koktu bana. Tam o ortamı tanımlıyorsun çünkü sdfg. Rockçı bilemem de metalkafalar direkt sokakta içiyor çok uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yav said: hangi bar olduğunu yazmamış adam hala +1 ayrıca onlar öğleden sonralarını stüdyoda geçirip, içen ve sahneye zevk ve merak için çıkan müzik yapma meraklısı genç arkadaşlardır. orada onları dinleyenler de onların arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Düzgün rock bar kalmadı gibi ya. Eskiden çok giderdikte bu sıralar yok en fazla tek başıma çıkıp kafa dinlemeye gidiyorum Pendor'a filan. Zaten barda oturup içiyorum iyi geliyor. Tech clublar filan dersen daha da leş kapıdan adım atılmaz durumda abi Taksim'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 düzgün rock bar yok, düzgün club yok, ne var ya artık ne iğrenç oldu arkadaş ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sen doğru barlar sokağı'na gittiğinden emin misin? Şu kadıköy'deki kürtlerin elinde olan barlara girmiş olamayasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tambjk said: Derken 3-4 saat zor dayanıyorz ve mekandan kalkmaya karar veriyoruz. yatıya kalmaya niyetliydiniz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 AHhahahahahahaha askhfaşlskfhaşlskfhaşsfas şu imamizer'in böyle yorumlarına hastayım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 BlaCk said: İzmir Sayanora ve Karabağlar Las Vegas Gazinosuna bekleriz. Ortamın hası. euheuhe aynen bekleriz her cuma cumartesi oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 imamizer iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 imamizer said: tambjk said: Derken 3-4 saat zor dayanıyorz ve mekandan kalkmaya karar veriyoruz. yatıya kalmaya niyetliydiniz herhalde. sdfsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genellemeler bile genellenmiş topicte. Bence rock barın leş olanı ve piyasa kaygısı olmadan çalanı güzeldir arkadaş. Bir de kalabalık ya da kız arkadaşla da gidilmez oralara, benim rock bara gittiğim adamlar bellidir mesela, çıkan her şarkıyı girişinden tahmin edip, lan bu şarkıyı ilk şurda dinledim, böyle oldu diye takılıp boktan bira içiyoruz büyük bir keyifle. Olayı bu. Tabii sosyal yetersiz tipler de bolca takılıyor; kız-erkek peşinde koşan, kız kesmekten, dediğin gibi cool takılmaya çalışmaktan o andan keyif almayan dünya kadar adam vardır da bu tipler hayatın her alanında, fasıl sofrasında da varlar, en concon gece kulübünde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 izbe izbe mekanlar hep ya. country, blues bar kafası bir yer açmak lazım aslında, içeri girince ahşap kokacak yaş yaş. mayışlı hillbilly koyucan içsin akşama kadar, ankıl babiye de vericen akustik gitarı tıngırdatsın dursun, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 deadwoll said: Genellemeler bile genellenmiş topicte. Bence rock barın leş olanı ve piyasa kaygısı olmadan çalanı güzeldir arkadaş. Bir de kalabalık ya da kız arkadaşla da gidilmez oralara, benim rock bara gittiğim adamlar bellidir mesela, çıkan her şarkıyı girişinden tahmin edip, lan bu şarkıyı ilk şurda dinledim, böyle oldu diye takılıp boktan bira içiyoruz büyük bir keyifle. Olayı bu. Tabii sosyal yetersiz tipler de bolca takılıyor; kız-erkek peşinde koşan, kız kesmekten, dediğin gibi cool takılmaya çalışmaktan o andan keyif almayan dünya kadar adam vardır da bu tipler hayatın her alanında, fasıl sofrasında da varlar, en concon gece kulübünde de. Mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştığım için genellemeler yapmak durumunda kaldım ne yazık ki. Dediğim noktayı herkesin anladığını düşünüyorum, konunun özüne yoğunlaşalım :) "leş ve piyasa kaygısı olanı güzeldir" diyorsun, zevk meselesi tabi ama ben katılmıyorum. Özellikle istanbulda bu tür rock mekanlar ne yazık ki böyle. Bunun sebebi de bu müziği dinleyen kesimin çoğunluğunun işsiz, evsiz, öğrenci yada ekonomik olarak yetersiz olmalarından ötürü, istanbul gibi bir şehirdeki işletme fiyatlarının yüksekliğinin de etkisiyle leş ve sefil kalmaya mecbur olmaları. İşletmenin kalitesi müşterileriyle paralel oluyor çoğu zaman. Zaten çoğu içeride 9 TL bira parası vermemem için kapı önündeki kaldırımlarda 4-5 tl ye bira ve köpenöldürenler olduğundan işletmeler pek birşey kazanamıyor. Sosyal açıdan yetersiz tipler her mekanda bolca var fakat fasıl, gece klubu vs ortamlarda çoğu zaman barınamıyor ve tutunamıyorlar. Rock bar ise tam onlara uygun bir yer oluyor. Bu kişiler fasıla dahil olduklarında kalabalık bir gruba dahil olduklarından bir nebze olsun farklılaşabiliyorlar, yada abazan ve yalnız olduklarından clublara giremiyorlar :) Diyorum ya, yalnızlık kokuyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Griswold said: Buddha'ya girmişsiniz siz öyle koktu bana. Tam o ortamı tanımlıyorsun çünkü sdfg. Rockçı bilemem de metalkafalar direkt sokakta içiyor çok uzun zamandır. Evet, mekan orası. Demekki tespitlerim çok da yersiz değil :) Adam nokta atışı buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 BeIlow said: Düzgün rock bar kalmadı gibi ya. Eskiden çok giderdikte bu sıralar yok en fazla tek başıma çıkıp kafa dinlemeye gidiyorum Pendor'a filan. Zaten barda oturup içiyorum iyi geliyor. Tech clublar filan dersen daha da leş kapıdan adım atılmaz durumda abi Taksim'de +1 ben de anlamıyorum rock bar deyince nası olması gerekiyor ama pendor epey iyi mekan ve çalanlar bakımından. ilaveten peyote ile agac ev var mesela ama rock bar mı denir bunlara denmez bence. bir de topikteki kafa sayesinde dışarı ne kadar homojenize rahat bir kafayla çıktığımı farkettim ya ehueh ne o öyle liseli gibi millete şucu bucu şundan bundan gözüyle bakmalar sdflgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 rahat rahat eğlenmek isteyenlere de reggae barları tavsiye ederim melek gibi oluyo ya reggae severler ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Arkadaş nerenle okudun :) ben zaten şucu bucu nitelendirmelerine ve insanların kendilerini böyle kalıplara sokmalarına eleştiri olarak yazdım yazıyı. Bunu ben değil bizzat bu kişiler bir övünç kaynağı olarak söylüyorlar, şucuyum bucuyum hülooğğ diye. Peyote 'ye rock bar denemez belki ama gerçekten eğlenmeyi bilen kişilerin toplandığı ve eğlenebildiği bir mekan olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Piyasa kaygısı olmayan dedim onu yazıyım da. Abi sen bence para kazanmaya başlayınca kalite arar olmuşsun. Ben de arıyorum kalite de rock barda aramıyorum. Rock bar dediğin yerde aradığım tek şey müzik kalitesi, old school çalmaları vs. Şu an aklıma bir sürü arkadaşım geliyor hayatta gayet başarılı seçimler yapmış ve çok iyi yerlere gelmiş, sosyal açıdan da inanılmaz başarılı olan; rock barda takılan. Gerçi senin anlattığın kitleyi de anlıyorum ben ama dediğim gibi her mekanda var onlar. Sen yalnızca şu an o mekanlar hoşuna gittiğinden dolayı farkına varamıyorsun onların. Belki 5-10 yıl sonra daha da farklı bir konuma geldiğinde şu an beğendiğin mekanları beğenmeyeceksin. Hani tüm hayatını İstanbul'da geçirmemiş; Taksimi, Kadıköy'ü vs. bilmeyen ya da sadece rock bara, türkü bara, fasıla, dansa gitmiş bir adam olsam evet lan şurası çok süper falan diyeceğim de. Çok alakasız mekanlara girip çıktım, hala da girip çıkıyorum, o dediğin tipler kılık değiştirmiş şekilde her yerdeler ve her müzik zevkinden insana hitap eden ortam aynı şekilde keyifli ya da keyifsizleşebiliyor. Rock barlar çok eğlenceli yerler diye de savunmuyorum gerçi, yanlış anlama. Ama olayı o mekanın, fazlasını beklemeyeceksin. Sevdiğin 3-5 şarkı arka arkaya gelecek biranı içip karşındakiyle muhabbet edeceksin kasılmadan, esprisi o. Hesabı kitabı, adabı olmayan mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 deadwoll said: Piyasa kaygısı olmayan dedim onu yazıyım da. Abi sen bence para kazanmaya başlayınca kalite arar olmuşsun. Ben de arıyorum kalite de rock barda aramıyorum. Rock bar dediğin yerde aradığım tek şey müzik kalitesi, old school çalmaları vs. Şu an aklıma bir sürü arkadaşım geliyor hayatta gayet başarılı seçimler yapmış ve çok iyi yerlere gelmiş, sosyal açıdan da inanılmaz başarılı olan; rock barda takılan. Gerçi senin anlattığın kitleyi de anlıyorum ben ama dediğim gibi her mekanda var onlar. Sen yalnızca şu an o mekanlar hoşuna gittiğinden dolayı farkına varamıyorsun onların. Belki 5-10 yıl sonra daha da farklı bir konuma geldiğinde şu an beğendiğin mekanları beğenmeyeceksin. Hani tüm hayatını İstanbul'da geçirmemiş; Taksimi, Kadıköy'ü vs. bilmeyen ya da sadece rock bara, türkü bara, fasıla, dansa gitmiş bir adam olsam evet lan şurası çok süper falan diyeceğim de. Çok alakasız mekanlara girip çıktım, hala da girip çıkıyorum, o dediğin tipler kılık değiştirmiş şekilde her yerdeler ve her müzik zevkinden insana hitap eden ortam aynı şekilde keyifli ya da keyifsizleşebiliyor. Rock barlar çok eğlenceli yerler diye de savunmuyorum gerçi, yanlış anlama. Ama olayı o mekanın, fazlasını beklemeyeceksin. Sevdiğin 3-5 şarkı arka arkaya gelecek biranı içip karşındakiyle muhabbet edeceksin kasılmadan, esprisi o. Hesabı kitabı, adabı olmayan mekanlar. Para kazanmayla birlikte kalite aradığım doğru fakat burada kaliteden daha önemlisi eğlenebilmek. Hiçbir kimsenin eğlenemediği ortamda ne yazık ki eğlenmek de mümkün olmuyor. Kaliteli müzik yapan pek yer de kalmadı, yeni sanatçılar yetişmediği gibi bu sanatçıların yetişebilmesi için gerekli rock kültürü de hergeçen gün kan kaybediyor. Bunun sebebi de bu rahatsız edici kitle. Diğer tespitlerin de de haklılık var, belki 3-5 sene sonra şuan gittiğim mekanlarda için de benzer şeyler söyleyeceğim ama bu benim bakış açımdan bağımsız olarak bir gerçeklik olarak değerlendirilmeli. Sadece bu gerçeği görebilmek için belli yollardan geçmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bende iş hayatı başlayana kadar izmir de yaşayıp, alsancak bornova çeşme vs birkçok semtinde binbir türlü mekanında vakit geçirdim. Sonrasınra ise istanbula geldim mecburiyetten ve istanbulda bu işlerin çok daha kötü ellerde harcandığını gördüm. Belki de ben gözümde çok fazla büyüttüm ve şimdi acı gerçekle yüzleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 MasterHapLo said: incdarkness said: abi ortami yapamamissiniz mesela cuma-cumartesi rock bar da idim bende cuma 4 erkek 2 kiz idik ama pek farkettirmedi beraber headbang imizide yaptik sdf cumartesi ortam efsane idi kucaklarda kizlar bende uzun sapka gambit origin gibi idim sdf pokerde 2inci oldum :( 6 erkek 7-8 kiz falandi arka tarafi kapadik bildiginsen liseli değil miydin? Bara nasıl aldılar seni? yasim 18 <3 + burda 16+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YMBrKYcbbIU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ulan kadıköyde rock bar söyleyin, kıçım yırtıldı burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar