Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 vay anasını şimdi fark ediyorum 2 haftadır işte yoktum tatildim oldu mu şimdi 12 kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 güzel var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ara ara böyle mesajlarını görüyorum Llama'cım da hiç kanıt göremedim, belki de ben kaçırmışımdır. Koymuş muydun hiç foto falan? Anlattıkların TR standartları için fazla çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 vardı bi tane fotosu böle altın günü modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aga bizde yalan yok... 2 erkeğiz burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 2 erkek 12 kız çalışıyoruz mu diyosun sen şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ne yazık ki doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ama hepsi evli, nişanlı ve çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Llama said: aga bizde yalan yok... 2 erkeğiz burada slm call center falan mı orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rewendor said: Ara ara böyle mesajlarını görüyorum Llama'cım da hiç kanıt göremedim, belki de ben kaçırmışımdır. Koymuş muydun hiç foto falan? Anlattıkların TR standartları için fazla çünkü :D Niye fazla olsun abi git bir PR ya da Recruitment şirketine erkekler bile kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rewendor said: 2 erkek 12 kız çalışıyoruz mu diyosun sen şimdi? evet stajer kızları saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ne bicim ofis o 14 kisilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 lama'nın testisi elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Pic or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ofisteki kızlar paticik'i biliyo resim atmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ah o turunculu,napıyor acaba şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tatilde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rewendor said: Ara ara böyle mesajlarını görüyorum Llama'cım da hiç kanıt göremedim, belki de ben kaçırmışımdır. Koymuş muydun hiç foto falan? Anlattıkların TR standartları için fazla çünkü :DTeknik universiteli muhendis, yazik, gercek dunyayi bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fizban said: Rewendor said: Ara ara böyle mesajlarını görüyorum Llama'cım da hiç kanıt göremedim, belki de ben kaçırmışımdır. Koymuş muydun hiç foto falan? Anlattıkların TR standartları için fazla çünkü :DTeknik universiteli muhendis, yazik, gercek dunyayi bilmiyor. Teknik üniversiteli makina mühendisi. Makina önemli. Sonra bir de Makina yüksek lisansı var. Öncesindeyse artık karma olsa da bayağı bir tek yönlü ve ismi hala "erkek lisesi" olarak hatırlanan bir lise var, hele bir de sonrası var şu anda üstüne mum diken ki sorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bazen ITci olan kafama sokayım diyorum ama maaşı alınca geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bizim göt kadar ofiste bile 4kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bizim ofisin hepsi göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben de tek erkektim 2. işimde, 7 kız vardı, 3gün sonra bıraktım işi, teknik fakülteden sonra ağır geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kozalak said: bazen ITci olan kafama sokayım diyorum ama maaşı alınca geçiyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar